![]() |
|
hack
polacy teraz zapewne bede randomil et, bo to polacy mnie hackneli. chcoiaz nie, po co et, poprostu wszyscy polacy ktorym nie ufam placa :) |
Cytuj:
Jeśli zrobił to Piterro.. moge załatwić adres. |
poprosze :)
|
[QUOTE
=^Trial^;1289815]no mi tez dorpaz kilka razy pomogl, ale osobiscie widzialem pa z jego strony xd[/quote] Ta Dorpaz tez mi pomogl i do niego nie mozecie miec pretensji :P to mannow rozpocol wojne ... |
Cytuj:
Hail Pephy@Kiroy@Suvik;* |
Cytuj:
I co, pojedziesz? |
Cytuj:
|
@ nirvy
a czemu nie ? przelicz ~1.5kk na zlotowki, to otrzymasz niemałą sumkę |
vixi,teraz suv..
|
Rofl jakas plaga hackow, codziennie na forum tibia.com jest topic mowiacy o czyims hacku. Chyba sam sprzedam kase na allegro dopoki mnie nie zhaczą :X
|
Cytuj:
Nie no nie skminiłeś o co mi chodzi , ale nvm. |
ten pitterro czy jak on tam ma wystawia regularnie filmy ze swoich hacków (już troche tego jest) trzeba sie przyczaić na film z hackiem suva i polowac na allegro czy nikt nie sprzedaje 1,5kk bo może popełni(ł) jakiś błąd po którym dojdziecie kto to
|
Współczucie, co teraz zrobisz ?? Będziesz dalej grać , retired czy ogólnie koniec?
@up jak by miał popełnić jakiś błąd, z tych co napisałeś(w co wątpię) to dzięki twojemu postowi by to poprawił, bo jak już masz pomagać i błyszczeć inteligencją to się PM pisze, a nie tak żeby wszyscy widzieli jaki ty jesteś mądry i dobry Edit: To co napisałem wyżej... już nie ważne. To 50k od Nirwaratora to żal po prostu .... wszyscy sie na niego uwzięli...Pephy, teraz znowu ty ... |
Suv zrobi zadyme w rl jakiemuś noobowi lol. Nawet jak by ktoś wystawił itemy suva na allegro czy tam kase która miał to i tak gówno byście mu zrobili.
|
mm, od nirwaratora uslyszalem, ze dymalo mnie stado owiec i dlatego jestem takim idiotą, ze mam costam móżgu z przerzutami na costam pachwin, i jak go tu nie kochac?
btw I <3 Van a ten piterro to ponoc z jakiegos zadupia co ledwie 700 mieszkancow ma >.> |
skoro chciałeś od niego 50k za nic to tak napisał... a że siedział u kumpla co ma gadki zabawne xD hauhauhauhua stado owiec :D
|
Cytuj:
a robi to jakąś różnice gdzie mieszka? równie dobrze może mieszkać w kartonie co nie zmienia faktów, że mu nic nie zrobisz :P btw. hack jak hack nie życzę tego nikomu bo do rzeczy przyjemnych nie należy . |
slynny Guodek czyta forum xD
|
Cytuj:
Dokładnie, nic. |
Cytuj:
BTW Ptak~ Wioska 700 luda daje jakies 300 domów. Będziecie łazić od domu do domu i patrzeć kto ma neta? sick |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:15. |
|