![]() |
|
Ktos krecil film przez tibicam? Bo pephy krecil ale ja niemam tego tibia TV ;d i prosil bym o film w tibicam o ile ktos ma. Z gory dziekuje!
|
Kiroy@
Za ile chara kupiles? |
Cytuj:
ano jedni walcza, drudzy sie ucza ; < wracam do WoSu ;p bb |
Cytuj:
taniej niż twoją matkę X( |
glupie pytanie glupia odpowiedz .... kazdy wie ze kiroy nigdy nie byl selniety !!
|
Gl nedo ;)
Zrob open battle w swojej klasie ;d )na bani z lekka) |
to dopiero pierwszy podjazd nic wielkiego sie nie stalo !! malym teamem zlozylismy niezle lvle :) i to tylko pokazalo jaki drzemie w nas potencjal !! a ani my sie nei popisalismy ani Ng nic wielkeigo nie pokazalo !! tyle ze namzabraklo manasikow i sdkow i tyle na temat drugi raz nie ma sie to prawa powtorzyc !! ja gleboko wierze w anszych i nastepne niespodzianki juz sa szykowane :D a wuja kiroy lubi robic niespodzianki :D
|
Cytuj:
|
Tez mam 22 lata. Lubie grac w Tibie i w niczym mi ona nie przeszkadza. Tez nie powinienem? Gram w wolnym czasie i traktuje to jako relaks. Kazdy robi to co lubi i spedza czas wolny tak jak lubi.
|
Kero yama hacked i banned.
|
hehe mnie najbardziej rozśmieszył Rota~ heh z tego co widziałem na cam i jak Pephy pisał, że polewa z Roty jest jak padł 2 ray jak noob ;p w dodatku jak po akcji z wrls również padł jak noob xD żeby tam było jeszcze mniej noobów to może bym bana nie miał ale ktoś tam był od nas w Trapie to gfb jebnąłem żeby mógł na schodki wejść:o No a żeby nie nasze położenie na bitwie to może potoczyłoby się to inaczej :p
|
kto wam kazal tam isc xD
|
tak wyszlo:D
|
Cytuj:
mialby i 40 lat i co z tego? boli cie to? sam sie zastanow kolego:) |
mimo to, Zielaczek wciąż jest gejem... Legendarny gej, ale gej! :*
I tak go Loffciam xD |
Cytuj:
Cytuj:
Jeżeli pytanie było głupie, to odpowiedź przewyższyła głupotą całe to forum... Co nie jest łatwe... |
Kiroy juz dawno sprzedal postac. Cos kolo 18 lat temu ja selnol
a wziol za nia 100000000000000000000000000000000000000000000000 zl i za ta kase zrobil sobie operacje plastyczna i wyglada jak Jenifer Lopez:d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |
|