Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Serious Sam 02-11-2008 14:04

@up
Wątpię ^^

@topic
Ale tam nic nie ma takiego strasznego ; /

Corgar Frizz 02-11-2008 14:32

Dżizus!! Te humunculusy są naprawdę straszne.... a tak na serio to angielskie poczucie humoru znowu mnie mocno zadziwiło.

Co z tego że koszyk ma 16 lat? To że nie może wszędzie piwa kupić. A to bardzo komplikuje życie części społeczeństwa. No chyba że jest się otaku. Wtedy można zastępczo z piwem używać mangi.

Nipah!
Corgar Frizz

Rayza 02-11-2008 14:40

@co do wieku koszyka
chodziło mi o to z do puki nie poznałem jego prawdziwego wieku myslałem ze ma z 20 lat xD to jakoś tak mi wygladał dojarzalej ,starzej xD
@
Niewiem czy to o co mi chodziło to widzialiscie bo mialem na mysli gosci z FMA w yaoi hentai...

Koszyk 02-11-2008 15:04

@UP

Dobrze ze nie slyszales mojego glosu przez vt/ts/kom czy cokolwiek : P w gildi na vt dawali mi wlasnie z 20+ lat :P

Corgar Frizz 02-11-2008 15:33

Równowaga musi być i tyle.... Czasem ktoś kto ma 17 lat (Rayza) zachowaniem przypomina 12 latka, a czasem 16-latek wypada na 20-latka ;p

=========================================
Naruto manga spoiler
Ukryty tekst:
Co sądzicie o walce Kakashi vs Pein? Niby na ostatnch panelach widać że sytuacja jest dość nieciekawa, ale jednak ostatni jest całkowicie zaciemniony i widać tylko zarys głowy kakashiego.

Nipah!
Corgar Frizz

Koszyk 02-11-2008 15:38

Niektorzy nie czytaja mangi... : < tylko czekaja na anime :D wiec nie bardzo moge sie wypowiedziec :P

Otakuma 02-11-2008 15:56

Kakashi to cwany koleś i ciężko jest go zabić, ale

Spoil
Ukryty tekst:
Jak można zauważyć kadra konohy sie zmniejsza, skoro nawet Jiraiya został pokonany w walce z Painem, Asuma zginął to wszystko jest możliwe. Chociaż wątpię by Kakashi zginął w tak prosty sposób. Coś mi się wydaje że Naruto powoli skłania się ku końcowi.

Nari 02-11-2008 16:14

Ukryty tekst:
Jak jakiś bohater umiera w Naruto, to przeważnie ma jakiś klimat tej śmierci, czy cuś... Patrz Jirayia, czy Itachi. W każdym razie chapter przypomina mi scenę z Zabuzą i Haku, Kakashi chce zniszczyc jedno z ciał, Akimichi pusłużyli za unieruchamiające psy a kolejne ciało Paina, dosyc podobne do lalki Sasoriego, bardzo szybko przemieszcza się i ratuje ciało Yahiko u którego na twarzy widac było strach, czy też zdziwienie.

Quezacoatl 02-11-2008 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2319137)
heh,ale z was słabiaki, mało jeszce widzieliscie jesli przerazaja wasz shemale,czy to drugie :D , wejdzcie sobie na ang. nonsensopedie i na artykuł o FMA i zjedzie na dół :D mnie już nawet takie rzeczy nie przerazaja ^^

Ukryty tekst:

Ha

Ha

Ha...

Chcesz sprawdzić czy jesteś twardy? Polecam "2 girls, 1 cup". Jak zdołasz obejżeć całość nie zwracając ostatniego posiłku to uznam, że mozesz znieść tyle co ja. :>

Rayza 02-11-2008 16:36

ahaha tylko na tyle cie stać :D?
ja widziałem parę 4 kącików z 2 shemale i 2 yaoi w przecukrzonych kolorach i z wyolbrzymieniem =D z znanych seri jak naruto czy LS czy tez DN

@co do henatia move
obejrzyj sobie move jak mały chłopak rape'uje "Pudzianke"

Koszyk 02-11-2008 16:51

@Quezacoatl

Ten ostatni byl troche nie smaczny...

co do 2girl1cup... hmm obejrzyj 2girls1finger : >

2girls1cup to mam na telefonie i puszczam znajomym, ciekawe sa ich reakcje.

Ja nie zwrocilem posilku ; )

Pacz_knight 02-11-2008 17:06

Ukryty tekst:
Hmmm w ostatnim odcinku mangi bylo tak ze Pein wziol jakis gwozdz. Mnie sie wydaje ze wbil ten gwozdz w oko z Sharinganem Kakashiego. Chodz roznie to moze byc...

@edit
Rayza, no oczywiscie. Jak tylko jest cos o Naruciaku to musze byc xd

Rayza 02-11-2008 17:10

lol dyskusja o niesmacznych hentaiach xD
@kakashi vs PEIN
Ukryty tekst:
Demon pein został zniszczony , Human sie nie zjawi bo szuka info, ghost pewnie czeka w ukryciu by wskrzeszać resztę, wiec pewnie hell teraz sie pojawi xD, a kakashi użył kolejnego klona żeby zmylić resztę a sam zbiera siły, a teraz zjawi sie nie spodziewany gość ^^

@pacz
TY TUTAJ!? PS: pisz w hide

DDoS 02-11-2008 17:58

KvsP
Ukryty tekst:
Nie możliwe Rayza już jest użycie po raz kolejny klona, Kishi się nie powtarza. Kakashi straci któreś oko, poświęcił oko, żeby przetrwać i kontynuować walkę. Stracił swoje własne oko i zrobi kontratak MSem :D

Nosz kurde nigdzie nie mogę znaleźć Konjiki no Gash Bell 101-150 w avi :/

Edit:
101-110 znalazłem, brak 111-150.

@down
Ale to by było nudne, 2 razy te same jutsu, Kakashi ma w końcu arsenał innych jutsu. No juz chociażby niech to będzie genjutsu.

Rayza 02-11-2008 18:01

wiesz kishi lubi nas zaskakiwać :D

Serious Sam 02-11-2008 18:08

2 grils , 1 cup - na prawdę mocne.

DDoS 02-11-2008 18:09

Yay 20GB wolnego się zrobiło po uporządkowaniu śmieci na dysku, więc na torrent dorzucamy:

i

Ponawiam, jak ktoś natknie się gdzieś na odcinki 111-150 Konjiki no Gash Bell, już przeżyje inne formaty niż avi (prócz mkv) niech da znać.

Xantro 02-11-2008 18:24

@2Girls1Cup
Mocne, ale nie na tyle żebym posiłek zwrócił... Mój mózg chyba nie ma połączenia z żołądkiem, bo przy takich filmikach nigdy nie rzygam.
@top:
Skończyłem Anime To-Love-Ru. Końcówka beznadziejna, więc czytam dalej mange ;] A co do Mangi Naruto to sam nie wiem co myśleć, trochę szkoda ale obawiam się że to albo :
a) prawda
b)
Ukryty tekst:
Kaszalot wyleci zaraz z jakąś uber techniką i zjedzie Peina

Quezacoatl 02-11-2008 20:06

@DDOS
Descendants of Darkness... Znam postaci z tego anime. Chcesz zobaczyć coś zabawnego?

Co do niesmacznych hentai... Nie będę tutaj kontynuował tej dyskusji bo zaraz się skuszę i wrzucę coś czego sam wolałbym nie widzieć. Z uwagi na to, że jest to forum otwarte nie zamieszczę rzeczy poniżej pewnego poziomu.

Corgar Frizz 02-11-2008 20:39

Co do Naruto:

Ukryty tekst:
Kakashi ma MS'a i swoją uber technikę przenoszenia w inny wymiar.... ale czy dałby radę to zrobić tak szybko? I ponad to jednak jest pokazane że jest został zraniony.... no chyba że umie też zwracać wchłonięte przedmioty i uratował się ręką Deaidary ;p

Rayza... kolejny raz udawadniasz że jednak jeśli chodzi o zboczenie i hentai nie masz sobie równych. Ale żeby się za shemale-yaoi-hentai brać? Totalna załamka... Albo gwałt na pudzian-chan.... A maj gad

Dasz linki?

Nipah!
Corgar Frizz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36.