Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Chcesz sie z noobow powysmiewac? Pisz Tu! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=14081)

SoulHunter 07-01-2011 11:02

Gangrel nie widzę nic złego w wyśmiewania się z noobów o ile to nooby a nie newbie; ale czemuż to mamy się wyśmiewać z Polaków i do tego na forum pisanym po polsku???

Shivek 07-01-2011 16:56

Bo Gangrel zołożył ten temat 6 lat temu?
PWNd

Pro_Pelcu 19-06-2011 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibrion (Post 143718)
hehe -temat dobry - ja wchodze i pisze - a więc moją propozycją na n00ba, z którego można się pośnmiać jest Zukold - mój kolga z osiedla, kupił on tą postać od poprzedniego właściciela i po dwóch dniach, spłynął 3lvl w dół - postać była na 28 lvl gdy ją kupywał, w tej chwili jest na 21 lvl - nie wiem jak można być takim n00bem, no..., ale widocznie można

to jeszcze nic w porownaniu z moim kolega z klasy. moj inny kolega z klasy ( nie nob) kupil od kolegi konto 46 knight i wyexpil 49 i nie chcialo mu sie grac i sprzedal koledze z klasy drozej ale to nie o to chodzi. tan nob co kupil dal mi pasy i jemu tez, nie zmienil e-maila i padl tyle razy ze do 42 spadl haha nob i gralem z kolega co wczesniej kupil na tym koncie a tu nagle ktos haknal i powiedzielismy nobowi ze tak bylo a ta ciota uwiezyla, stracil ponad 50 zl i jak gdyby nigdy nic hahahahaah ciota nieogar

Dzogus 05-07-2011 09:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pro_Pelcu (Post 2811286)
to jeszcze nic w porownaniu z moim kolega z klasy. moj inny kolega z klasy ( nie nob) kupil od kolegi konto 46 knight i wyexpil 49 i nie chcialo mu sie grac i sprzedal koledze z klasy drozej ale to nie o to chodzi. tan nob co kupil dal mi pasy i jemu tez, nie zmienil e-maila i padl tyle razy ze do 42 spadl haha nob i gralem z kolega co wczesniej kupil na tym koncie a tu nagle ktos haknal i powiedzielismy nobowi ze tak bylo a ta ciota uwiezyla, stracil ponad 50 zl i jak gdyby nigdy nic hahahahaah ciota nieogar

Bardzo to zrozumiałe co napisałeś, ale może po prostu potrzeba mi kawy. :confused: :D

pilaf14 19-12-2011 22:19

70 lvl:D

Ja dzis expilem sobie moim 28 (juz 30) paladynem:) podbiega 70 pall i zaczyna mnie bic;p narzucilem wiec time ringa i spokojnie od niego sie oddalam, ale pomyslalem ze sie z nim pobawie:D napisalem ze zaraz troche % mu spadnie i bedzie musial odbijac, wrocilem do niego exivujac go (chcialem sciemniac ze musze mu podtrzymac pz az kumple wpadna) a ten zadal 1000 pytan po czym zobaczyl mnie u wylogowal:DD niestety skull zniknal i nie zdazylem;/ hehe;D nie wlogowal przez nastepne 3h gdy expilem;D

zieziol 20-12-2011 21:57

Kiedyś Tibia byla inna teraz niektórzy się ,,Blaznią"

mutek 20-12-2011 23:42

nie każdy polak = noob ale kazdy noob to polak tak? ;-)

rakhal 07-01-2012 22:20

Byłem wtedy na postaci do pk ( 32 lub 31 z summonami )
Siedzialem ze skullem gdy nagle zobaczyl mnie 23 zaczal mnie atakowac nie mialem summonow ale full many i duzo potkow .
Byl z polski i rozwinela sie rozmowa :
ON : zaplac to cie nie zabije
JA : chcesz deda ?
ON : hah, dawaj zbroje n00bie
JA : ( summonuje berka )
ON : no dobra zartowalem
ON : nie bij kur**
ON : DEAD

po dedzie napisal mi : ,,hunted masz przes*ane'' przylecial swoim paladynem 35 ktorego zabilem .
obfite łowy i smiech cały dzien
Pozdrawiam

Barakczynski 12-01-2012 21:02

To mi przypomina sytuacje z przed 2 lat ;d pkowalem 50 sorem i zabilem 40ek w trapie ktorego strapowalem i zabilem. Potem mnie gonil na dragach pod thais ciagle z kumplami:D

rakhal 13-01-2012 23:30

2 dni temu zrobilem sobie knighta koksa ( chcialem na 8 lvl zaj skille na ekstra potworki ) ;]
Poprosilem kolege by postawil monka nie mogl postawil mi jego kolega .
Lecz jego ,,kolega'' chcial a raczej probowal mnie zabic .
Siedzielismy sobie ladnie w naszym ,,tajemnym'' miejscu w ab gdy nagle zaczal mnie atakowac, z tej ,,skrytki'' ciezko uciec a jakbym zaczal nie mialbym szans .
Zmienilem broń i zaczal mnie atakowac, mialem wtedy niezle skille ( 68/66 )
Zabilem go wrocilem do dp gdzie stal wlasnie on !
Przeprosil powiedzial ze to brat zaatakowal .
Nie wiem czemu ale uwierzylem ale zabralem sobie poty ,,strzezonego pan bog strzeze ''
2 raz dochodzimy do naszej ,,skrytki'' i co ?
summon orc berserker ? mialem zapas potkow znow trup
po 1 z jego checi zabicia mnie zyskalem okolo 14k (wypadl blue robe i syfy z eq )
po 2 8 lvl zabil 31 ? czarodziej ma czary leczace i duuuzo many . a 1 raz nie mialem nic oprocz knight set i broadsword .

Ajbuzer 14-01-2012 01:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rakhal (Post 2828257)
2 dni temu zrobilem sobie knighta koksa ( chcialem na 8 lvl zaj skille na ekstra potworki ) ;]
Poprosilem kolege by postawil monka nie mogl postawil mi jego kolega .
Lecz jego ,,kolega'' chcial a raczej probowal mnie zabic .
Siedzielismy sobie ladnie w naszym ,,tajemnym'' miejscu w ab gdy nagle zaczal mnie atakowac, z tej ,,skrytki'' ciezko uciec a jakbym zaczal nie mialbym szans .
Zmienilem broń i zaczal mnie atakowac, mialem wtedy niezle skille ( 68/66 )
Zabilem go wrocilem do dp gdzie stal wlasnie on !
Przeprosil powiedzial ze to brat zaatakowal .
Nie wiem czemu ale uwierzylem ale zabralem sobie poty ,,strzezonego pan bog strzeze ''
2 raz dochodzimy do naszej ,,skrytki'' i co ?
summon orc berserker ? mialem zapas potkow znow trup
po 1 z jego checi zabicia mnie zyskalem okolo 14k (wypadl blue robe i syfy z eq )
po 2 8 lvl zabil 31 ? czarodziej ma czary leczace i duuuzo many . a 1 raz nie mialem nic oprocz knight set i broadsword .

a w tej bajce były smoki?

rakhal 15-01-2012 19:53

Ajbuzer ogarnij sie, nie mam po co zmyslac tak bylo mozesz nie wierzyc .
Duzo mam takich sytuacji co chwile jakies smieszne rzeczy sie dzieja, jak mi sie nudzi to wrzucam .

rakhal 01-02-2012 14:41

Depo carlin :
[noob] : spzedam bright sword
[ja] : ile za niego ?
[noob] : 1000
Daje trade wszystko pieknie ladnie widze bright sword i nagle :
Kurde czekaj bo cap na kase nie mam .
Znowu trade :
To samo, ladnie bright sword 1000 gp i ..
[noob] : oj sory
Trade .. wystawia mi jakis carlin sword .
[ja] : co ty mi wystawiasz
[noob] : no nie anuluj buraku
[ja] : wystawiasz mi jakis carlin sword
[noob] : kup albo hunted
Ignore ..

Druga sytuacja :
[noob] : ej daj mi 50 gp na parcel .
[ja] : tak, bo ja jestem taki bogaty zeby kazdemu rozdawac
[noob] : oddam ci bo mam 1000cc i musze koledze wyslac
[ja] : jak masz 1000cc to kup sobie parcel ..
[noob] : musze mu oddac co do 1 !! to muj kolega
[ja] : idz na raty ..
[noob] : zal mi cie glupku albo mi dasz albo powiem mojemu bratowi zeby cie zbanowal bo on jest szefem calego serweru

i trzecia sytuacja ...

[noob] sell line and lopate .

rakhal 02-02-2012 23:02

zlodziej, przeczytajcie to bo ostatnio dostalem duzo takich wiadomosci jedna napisze ..
noob:Wygrales darmowego pacc jesli chcesz odebrac wpisz dalej
ja:napisalem dalej wiedzialem ze to sciema ale moze cos ^^ (naiwny)
noob:musisz odpowiedziec na pytanie kto jest najmocniejszy demon, rat, cave rat, ghoul .
ja:demon
noob:brawo wygrales pacc musisz podac tylko konto i haslo i dostaniesz pacc na zawsze !!!!
ja:no niestety fra**ra nie znalazles
noob:jesli nie podasz konta i hasla nie dostaniesz pacc
ja:noobie, nikt sie nie nabierze ..
noob:musisz podac konto i haslo albo dostaniesz bana za przeklinanie
ja:ok sory moje pasy to : kakao23/krezio
wylogowal sie i za 5 minut wiadomosc:
noob:dostajesz bana za oklamywanie gm
ja:ojeju
noob:porzegnaj sie z grom buraku .
godzine temu przeprowadzilem ta rozmowe i ciagle bana nie mam ;[

magik770 14-05-2012 02:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 142997)
Siedzac codziennie na forum zauwazylem tendencjce do powstawania tematow wysmiewajacych noobo i polaków. Wiec jesli masz zamiar napisac cos takiego napisz to w tym temacie zeby calego forum nie zasmiecac.

Nazwa tematu : Pytanie ,Rare ?
Tresc Postu :
Witam mam pyanko czy ktos morze powiedziec mi czy te itemki sa rare ? mam takie same na swojej postaci nie znalazlem zadnych ofert w markecie wiec

pytam was moze ktos z was widzial lub slyszal o nich ... prosze o odpowiedz dziekuje z gory...
http://img94.imageshack.us/img94/1777/lolsqp.jpg

Uploaded with ImageShack.us

regent 25-10-2012 09:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kredi (Post 147448)
Ja kupuje plecaki(wiem że to strata pieniędzy ale no lubie) i puste kłade na ziemi i je przesuwam i lubie se jaja robic z tych co sądzom że jest coś cennego w nim i ganiają mnie przez pół rooka.

Albo jak koleś chce mnie nauczyc "klonowania" to lubie kase dokładac i mówie że niby klonuje kase on potem to robi samo a ja kase zbieram. No cuż kto pod kim dołki kopoe ten sam w nie wpada:)

To jest dobre. Kumpel robi podobnie i to się sprawdza. A może jakieś inne pomysły na kasę?
.................................................. ....................................
----Sielpia----

edycia 30-10-2012 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rakhal (Post 2829383)
[noob] sell line and lopate .

sell line and lopate AHHAHAHAHAHAHAHHAHA no nieeee

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42.