Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Shanloth92 20-03-2009 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tekkila (Post 2499713)
Mar 18 2009, 23:13:08 CET Killed at Level 289 by Zene Fiel
and by Welzu

GSE has joined the party ^^

GSE has left the party bardziej pasuje na terazniejsza sytuacje

Decade 20-03-2009 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lukas100 (Post 2500921)
co nie zmienia faktu ze ple przejebia wojne zgrani sie ze chuj ..... ile dzis bylo o 11 ? 12:0 bodajze dla Stay Down.

wladimir nupov ma gdzies juz 10 dedow na wojnie ....
wiekszosc stay down normalnie expi
a polacy i gse w wiekszosci boja sie chodzic na akcje
po prostu very powerfull members ~~

Co nie zmienia faktu ze ple sa bardziej "powerfull members" niz ty :PPP
jak chcesz kogos oceniac to najpierw badz lepszy od niego, dojdziesz, pokazesz swoje zgranie, bedzie lepsze, wtedy powiesz ze sa hujowi.
A nupov po prostu wie do czego ma mu sluzyc postac, do zabawy wiec sie bawi :) i gratulacje dla niego za to.
to nie jest tak ze ktos sie boi pojsc na akcje tylko po prostu jesli jest ich tyle ze wykosza pl do zera to nie ma to w tym momencie sensu...

Tekkila 21-03-2009 02:02

no mały syf się teraz zrobił ale cóź, mam nadzieje że to nie koniec i antyfraty (czyt. polish side n' gse) ogarną się po tych przegranych i wbiją na next OB z nowymi siłami.. =] GL biczys!

ps. gdzie wyparował ten "goń mnie"? ; p

Gonzo 21-03-2009 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tekkila (Post 2501110)
no mały syf się teraz zrobił ale cóź, mam nadzieje że to nie koniec i antyfraty (czyt. polish side n' gse) ogarną się po tych przegranych i wbiją na next OB z nowymi siłami.. =] GL biczys!

ps. gdzie wyparował ten "goń mnie"? ; p

ew. powinien każdy od nich teraz gdy jest 2x exp zrobić 50 mage'a, o to nie trudno, a 20 takich to prawdziwy power na redskulle - szczególnie, że zabicie 50 lvl'a to teraz waste fraga po upie. ;)

Decade 21-03-2009 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2501615)
ew. powinien każdy od nich teraz gdy jest 2x exp zrobić 50 mage'a, o to nie trudno, a 20 takich to prawdziwy power na redskulle - szczególnie, że zabicie 50 lvl'a to teraz waste fraga po upie. ;)

jak nie trudno to zajmij sobie jakis resp :P
chyba przyjemniej sie expilo jak byl normalny exp niz teraz wszystko max pozajmowane.
pozatym sa inne rzeczy do roboty niz ta gowniana gra i nie sadze aby komus sie chcialo :)

Gonzo 21-03-2009 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2501736)
jak nie trudno to zajmij sobie jakis resp :P

Mam GS tomba, 32 k/h.

Cytuj:

chyba przyjemniej sie expilo jak byl normalny exp niz teraz wszystko max pozajmowane.

Mogliby zrobić 2x już na zawsze. Śmiechowo by było, 100 lvl w 2 tygodnie... Lul.

Cytuj:

pozatym sa inne rzeczy do roboty niz ta gowniana gra

EXP + http://freefilms.pl/start.html. Nie ma nic przyjemniejszego na sobotni wieczór.

Cytuj:

i nie sadze aby komus sie chcialo :)

53 k osób gra obecnie w Tibię na globalu. A JEDNAK! :p

Decade 22-03-2009 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2501946)
EXP + http://freefilms.pl/start.html. Nie ma nic przyjemniejszego na sobotni wieczór.

Zaoszczedziles 20-50 zł. na alkoholu

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2501946)
53 k osób gra obecnie w Tibię na globalu. A JEDNAK! :p

sugerujesz ze kazda osoba z tych 53 k robi sobie wlasnie 50 level maga do wara?

Sakan 23-03-2009 15:50

Fakt, ja robię dwóch magów ... ;)

Gonzo 24-03-2009 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2503036)
Zaoszczedziles 20-50 zł. na alkoholu

Nie co tydzień trzeba pić. Ja już mam dosyć na następny miesiąc po styczniu lutym i pierwszej połowie marca + zaliczenia w szkole trzeba zdobyć.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2503036)
sugerujesz ze kazda osoba z tych 53 k robi sobie wlasnie 50 level maga do wara?

Nie. To Ty sugerujesz, że nikt nie ma ochoty na grę w Tibię - przynajmniej tak ja to odebrałem. Więc napisałem, że 53000 osób obecnie gra.

Decade 25-03-2009 00:30

ten upek dojebany, fajnie klamia... przegladanie kompa nie jest im potrzebne do usuwania botow, nie jest im potrzebne zeby sprzedac twoje dane osobowe, nie bedzie udostepniane osobom trzecim za pieniadze... nie chca zlikwidowac botow aby spelnic swoje zapewnienia, nie chca sprzedac danych osobowych by na tym zarobic - no to K U R W A po co im to? Co na moim kompie wiąże sie z tibią oprocz klienta i bota? Co z tego ze oni sobie napisali ze to nie jest przeciw botom -
moge sie zalozyc ze to (tym razem rzeczywiscie) antybot. teraz sobie pomysleli ze fajnie byloby auto antybota wprowadzic, i wczesniejsze bany ktore byly spowodowane zrobieniem list najbardziej w*****ajacych boterow, zostana zastapione automatycznymi banami przez ów system inwligacji kompa, po cos on jest.

ale to i tak sie chowa przy silkroadzie ktorego klient mial keyloggera do pod*******ania roznych numerkow bankowych, i trzeba bylo wyrazic zgode na uruchomienie keya zeby sobie pograc

Cytuj:

Nie co tydzień trzeba pić. Ja już mam dosyć na następny miesiąc po styczniu lutym i pierwszej połowie marca + zaliczenia w szkole trzeba zdobyć.
Co tydzien? Niektorzy sa 18 letnimi wrakami i na*******aja w gaz dzien w dzien a w nocy hakuja ludzi zeby miec forse na picie zadziwiasz mnie:D
nie rob z tego liceum jakiegos ultrauniwersytetu to tylko liceum

Gonzo 25-03-2009 02:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2504926)
Co tydzien? Niektorzy sa 18 letnimi wrakami i na*******aja w gaz dzien w dzien a w nocy hakuja ludzi zeby miec forse na picie zadziwiasz mnie:D

Ale, że ja Cię zadziwiam?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2504926)
nie rob z tego liceum jakiegos ultrauniwersytetu to tylko liceum

Jeśli byłoby tak, jak mówisz, to w moim LO tyle osób by nie odpadało/nie powtarzało. Nie robię z tego "ultrauniwersytetu", tylko taka prawda - mam egzaminy absencyjne (zaliczam cały semestr, nie mam zaliczenia, to mam bardzo małe szanse na promocje do następnej klasy), bo w szkole rzadko jestem (byłem obecny na 67 % lekcji w tym semestrze, a to jest megamało - wole przyjść na ostatnie 2-3 miesiące semestru i pozaliczać absencyjne, co zawsze mi się udawało). Głównie to chodzę tylko na wykłady (bonus w moim LO, wykłady na uniwerku) i na winkiel ;).

Decade 25-03-2009 14:39

Cytuj:

Thank you for your email.

To revoke your agreement to our privacy policy, you have to delete your
account. To do so, please set all your characters on scheduled for
deletion. Once the characters have been deleted, the account will be
deleted after a short time period.
Please keep in mind that you agree to the new privacy policy if you log
into our website or the game after April 21, 2009.

If you have any further questions and would like to write to us again,
please attach or quote your previous email and our reply to ensure that
our help will be efficient.

Kind regards,
Manja
Tibia Customer Support
symboliczny gest z mojej strony , ciekawe ile maili wczoraj dostali

Trol'Trol 25-03-2009 16:11

krejzi gonzo nie gadajcie o pierdolach

co z warem ?

Decade 25-03-2009 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trol'Trol (Post 2505291)
krejzi gonzo nie gadajcie o pierdolach

co z warem ?

dolącz do walczacych swoim (?) 130 palkiem czy czymstam bedziesz mial informacje z pierwszej reki.

Tekkila 26-03-2009 13:34

krejzi avatar

Decade 26-03-2009 21:32

ty, to rysunek z koszulki propagandowej kgb

Trol'Trol 26-03-2009 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Decade (Post 2505296)
dolącz do walczacych swoim (?) 130 palkiem czy czymstam bedziesz mial informacje z pierwszej reki.

ok wkrecisz mnie ?

Trol'Trol 26-03-2009 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trol'Trol (Post 2506482)
ok wkrecisz mnie ?

z checia po kampie sobie w dp

Decade 27-03-2009 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trol'Trol (Post 2506486)
z checia po kampie sobie w dp

ale bedziesz mial informacje z pierwszej reki.
cos za cos

Trol'Trol 30-03-2009 23:46

cooo tam >??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:42.