ten upek dojebany, fajnie klamia... przegladanie kompa nie jest im potrzebne do usuwania botow, nie jest im potrzebne zeby sprzedac twoje dane osobowe, nie bedzie udostepniane osobom trzecim za pieniadze... nie chca zlikwidowac botow aby spelnic swoje zapewnienia, nie chca sprzedac danych osobowych by na tym zarobic - no to K U R W A po co im to? Co na moim kompie wiąże sie z tibią oprocz klienta i bota? Co z tego ze oni sobie napisali ze to nie jest przeciw botom -
moge sie zalozyc ze to (tym razem rzeczywiscie) antybot. teraz sobie pomysleli ze fajnie byloby auto antybota wprowadzic, i wczesniejsze bany ktore byly spowodowane zrobieniem list najbardziej w*****ajacych boterow, zostana zastapione automatycznymi banami przez ów system inwligacji kompa, po cos on jest.
ale to i tak sie chowa przy silkroadzie ktorego klient mial keyloggera do pod*******ania roznych numerkow bankowych, i trzeba bylo wyrazic zgode na uruchomienie keya zeby sobie pograc
Cytuj:
Nie co tydzień trzeba pić. Ja już mam dosyć na następny miesiąc po styczniu lutym i pierwszej połowie marca + zaliczenia w szkole trzeba zdobyć.
|
Co tydzien? Niektorzy sa 18 letnimi wrakami i na*******aja w gaz dzien w dzien a w nocy hakuja ludzi zeby miec forse na picie zadziwiasz mnie:D
nie rob z tego liceum jakiegos ultrauniwersytetu to tylko liceum
|