Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Lenidas 21-11-2006 09:38

Tez doszly mnie sluchy o br. :(
Ej a co sie stalo z Dubanem i jego ekipa? Trenuja i lvl wbijaja czy moze sobie odpuscili jednak Silvere?

Pozdrawiam

Holu 21-11-2006 13:28

@Kacperka

Tak, to ja Fantom~ Lady~ etc. troche tego jest :evul:

@Ligus

Może i jestem/byłem fałszywy, chociaż nie rozumiem dlaczego tak mówisz, bo nigdy specjalnie sie z Tobą nie kumplowałem, więc nie znasz mnie osobiście ;( najpierw należy kogoś poznać a potem oceniać jaki jest, nie? :evul: Z resztą wole być fałszywy niż być KONFIDENTEM :baby: wiesz, chyba o co chodzi ? :evul:

Shorty_Master 21-11-2006 13:32

A może to my będziemy huntować br ? All BR payment tak z 300k :cup: :cup:

A co do Xenasei to jest to totalny lamuch, jak dostawał ode mnie po piździe to zawołał Krystalana i Mito Nowma, więc może ktoś oprócz mnie ma ochote iść go zaje.bać ?:cup:

Holu 21-11-2006 13:38

@up

Wystarczy 2x MS 60+ i lamus pada :evul:
btw. Odezwij sie na gadQ bo po raz 5? nie mam listy :evul:

Kacperka 21-11-2006 14:33

@Shorty
z tego co wiem jest już tworzona ekipa na niego i jest juz troche osób więc jak coś to msg neo'dark wizard, z resztą to pisze up...

@all
A ja tam się nie wlączam do ekipy na Xenaseia bo Xenasei jak dla mnie to polski BR i jak narazie wole z BR nie zadzierać i trochę jescze pograć na silverce.. No i w związku z tym że (podobno) mamy mieć hunta od BR to może przynajmniej na czas wojny all co się kłucą podadzą se ręke na czas hunta u BR? co to by była za głupota jakby polacy mieli hunta nie dosc ze u brow to jeszce u innych polakow:P sami se szkodzicie ^^ wiem że długo nie wytrzymacie ale chociaż na czas hunta u br by sie przydalo ^^

Dolor 21-11-2006 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu (Post 1091138)

@Ligus

Może i jestem/byłem fałszywy, chociaż nie rozumiem dlaczego tak mówisz, bo nigdy specjalnie sie z Tobą nie kumplowałem, więc nie znasz mnie osobiście ;( najpierw należy kogoś poznać a potem oceniać jaki jest, nie? :evul: Z resztą wole być fałszywy niż być KONFIDENTEM :baby: wiesz, chyba o co chodzi ? :evul:

Wiesz co moze i w jednym masz racje w tym ze cie bardzo dobrze nie znam bo sie nie kumplowalismy ale nie mow mi zebym ja nie ocenial jak sam mnie oceniasz po tym co slyszales :P Powiedz skad masz pewnosc ze cie zaraportowalem? :P Buhahaha myslisz ze co ze ja i rycek cie raportnelismy moze i masz racje z tym ze cie rycek raportnol ale ja nie zreszta jestes tutorem mozesz to sprawdzic z tego co wiem. Pelno osob cie raportowalo tylko ze wiekszosc sie bala o tym powiedziec jednynie kto sie przyznal to rycek

Zuleq 21-11-2006 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 1090055)
Rastaman juz nie ma hunta :)
a dlaczego mam sie z nim nie kolegowac?zrobil mi cos? jest dla mnie w pozadku =]

nie...?
13:44 Xenasei [77]: zrokuje cie kur*o
13:44 Xenasei [77]: obiecuje
13:45 Rastaman Shine [55]: ok :)

ciekawe... xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman (Post 1090772)
i tak powstal chockapic ;P

a taki offtop
zdziwila mnie jedna rzecz ostatnio. wiec kiedys nie lubiliscie holu... a teraz nagl jak patrze to zdecydowana wiekszosc go nagle lubi(ja nie powiem ze go nie lube, ale tez, nie powiem ze go jakos mega lubie...) czyzby fakt ze stal sie tutorem(moze keidys gm:evul: ) tak zmienila wasze nastawienie? odp. ;)

ps troche duzo powtorzen w tym poscie;P

co do xensaia. n/c przypomina mi swoja droga, rowniez holu^^ z czasow kiedy gral lady dram(jak gadl do kazdego w dp pay or hunted itp. ;P). przypomnialo mi sie jak zjechal mnie kiedys spod swojej chatki(gdzie wiadomo co sie stalo...) do red hp, musialem uzyc az! 3 uhy a to jest malutki kawalek... respect dlaczego? bo nie chcialemmu dac gs...

taa... mnie tez holu huntowal... za nic X( ale teraz(na szczescie >.>) juz nie gra chociaz...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu (Post 1091138)
@Kacperka

Tak, to ja Fantom~ Lady~ etc. troche tego jest :evul:

troche tego jest...? moze tez xenasei...?
nie wymyslilem tego sam, slyszalem od paru osob, nie bede wymienial..

kolejny raz mam przejebane za nic xD

Holu 21-11-2006 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1091209)
Wiesz co moze i w jednym masz racje w tym ze cie bardzo dobrze nie znam bo sie nie kumplowalismy ale nie mow mi zebym ja nie ocenial jak sam mnie oceniasz po tym co slyszales :P Powiedz skad masz pewnosc ze cie zaraportowalem? :P Buhahaha myslisz ze co ze ja i rycek cie raportnelismy moze i masz racje z tym ze cie rycek raportnol ale ja nie zreszta jestes tutorem mozesz to sprawdzic z tego co wiem. Pelno osob cie raportowalo tylko ze wiekszosc sie bala o tym powiedziec jednynie kto sie przyznal to rycek

Myslisz się, jednak nie jestes tak inteligentny za jakiego się uważasz, tutor nie może sprawdzić kto daje raporty na daną osobę ;(
Sam się przyznałeś, że mnie raportowałeś. :evul:

Kasztaniaczek 21-11-2006 17:15

Mi Holu raczej nie wyglada na tego ziomka...

Michael Rzotkiewka 21-11-2006 20:29

o.O mysle ze jak br sie rzuca na polakow i zabija jakiegos szanowanego gracza.. to koniec :D robimy war? :> (przeciez jak pojdzie z 10 osob na jakiegos ~80 lvla no to chyba padnie:P) pewnie przegramy no ale.. trzeba pokac ze polacy tez cos umia ;D jesli przegramy.. trudno.. leave server i beda sami br se grac a to sa ulomy wiec siebie zrookuja xD

Narkoman 21-11-2006 20:32

rzot;P
marzyc zawsze mozna;P jakbyscie sie zebrali to pewnie nawet, xen~ by nakablowal i sam was pozabijal ;P

padl aikau i od razu koniec war? oO oo Oo
inne hlvl sie przestraszyly;P

edit:
co sie stalo z obbimzenho? nie ma go na liscie na tibia.com? hmm.. wpisalem go w comunity i tez nie ma.. hack, rocked czy moze zmiana name? help ;)

Lenidas 21-11-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Narkoman (Post 1091860)

edit:
co sie stalo z obbimzenho? nie ma go na liscie na tibia.com? hmm.. wpisalem go w comunity i tez nie ma.. hack, rocked czy moze zmiana name? help ;)

Obbim, ban, oj juz dawno, dawno temu :)

Holu 21-11-2006 22:02

:evul: Nie ban tylko account deleted :D btw. Leo posłałem Ci ten royal steel do ank :evul:

Narkoman 21-11-2006 22:27

aaa, koles mial bana:P a pamietacie za co? ^^

Holu 21-11-2006 22:36

Jeśli dobrze pamiętam to za Account Sharing:evul:

Omo 21-11-2006 22:53

@ALL
To jak mam pewne źródło którego nie chce abym pisał jego/jej nicku (nie chodzi tu o rekina) która postara sie zapanować nad tym wieśniakiem Xena~ i mam nadzieję że do piątku sie wszystko wyjaśni ponieważ mam zamiar iść na huncika z rastamanem Więc jeżeli czytasz ten post a wiem żę czytasz to daj znać jak sie wszystko wyjaśni PLZ najlepiej na komore albo gg

Lenidas 21-11-2006 23:15

No tak, wywalili mu (Obbim) cale konto :evul:

Pozdrawiam

Kacperka 22-11-2006 08:54

@Rzot
Hehe ty tu lepiej takich żeczy nie pisz bo jak to zobaczy jakiś ktoś co trzyma z brami np. Xenasei to na drugi dzień wszycy będą mówić o wojnie pl vs br -.-
ehhh.. jak to jest ze polacy nie moga w koncu siłą iść z lvlem trzymać się razem i może kiedyś tych brów poskromić.. zawsze jak już ktoś wbije good lvl to sie z brami trzyma.. Jak narazie Carpathia, Potus i Krzysiu są z nami :)

Holu 22-11-2006 09:28

:baby: Carpa z wami? on nigdy skulla nie włączy na jakimś br... :evul: a co mówić o wojnie :baby: dobre ^^

Kasztaniaczek 22-11-2006 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1092379)
@Rzot
Hehe ty tu lepiej takich żeczy nie pisz bo jak to zobaczy jakiś ktoś co trzyma z brami np. Xenasei to na drugi dzień wszycy będą mówić o wojnie pl vs br -.-
ehhh.. jak to jest ze polacy nie moga w koncu siłą iść z lvlem trzymać się razem i może kiedyś tych brów poskromić.. zawsze jak już ktoś wbije good lvl to sie z brami trzyma.. Jak narazie Carpathia, Potus i Krzysiu są z nami :)

O czym wy ludzie mowicie? Z kim wy checie walczyc >.>?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27.