![]() |
|
Tez doszly mnie sluchy o br. :(
Ej a co sie stalo z Dubanem i jego ekipa? Trenuja i lvl wbijaja czy moze sobie odpuscili jednak Silvere? Pozdrawiam |
@Kacperka
Tak, to ja Fantom~ Lady~ etc. troche tego jest :evul: @Ligus Może i jestem/byłem fałszywy, chociaż nie rozumiem dlaczego tak mówisz, bo nigdy specjalnie sie z Tobą nie kumplowałem, więc nie znasz mnie osobiście ;( najpierw należy kogoś poznać a potem oceniać jaki jest, nie? :evul: Z resztą wole być fałszywy niż być KONFIDENTEM :baby: wiesz, chyba o co chodzi ? :evul: |
A może to my będziemy huntować br ? All BR payment tak z 300k :cup: :cup:
A co do Xenasei to jest to totalny lamuch, jak dostawał ode mnie po piździe to zawołał Krystalana i Mito Nowma, więc może ktoś oprócz mnie ma ochote iść go zaje.bać ?:cup: |
@up
Wystarczy 2x MS 60+ i lamus pada :evul: btw. Odezwij sie na gadQ bo po raz 5? nie mam listy :evul: |
@Shorty
z tego co wiem jest już tworzona ekipa na niego i jest juz troche osób więc jak coś to msg neo'dark wizard, z resztą to pisze up... @all A ja tam się nie wlączam do ekipy na Xenaseia bo Xenasei jak dla mnie to polski BR i jak narazie wole z BR nie zadzierać i trochę jescze pograć na silverce.. No i w związku z tym że (podobno) mamy mieć hunta od BR to może przynajmniej na czas wojny all co się kłucą podadzą se ręke na czas hunta u BR? co to by była za głupota jakby polacy mieli hunta nie dosc ze u brow to jeszce u innych polakow:P sami se szkodzicie ^^ wiem że długo nie wytrzymacie ale chociaż na czas hunta u br by sie przydalo ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
13:44 Xenasei [77]: zrokuje cie kur*o 13:44 Xenasei [77]: obiecuje 13:45 Rastaman Shine [55]: ok :) ciekawe... xD Cytuj:
Cytuj:
troche tego jest...? moze tez xenasei...? nie wymyslilem tego sam, slyszalem od paru osob, nie bede wymienial.. kolejny raz mam przejebane za nic xD |
Cytuj:
Sam się przyznałeś, że mnie raportowałeś. :evul: |
Mi Holu raczej nie wyglada na tego ziomka...
|
o.O mysle ze jak br sie rzuca na polakow i zabija jakiegos szanowanego gracza.. to koniec :D robimy war? :> (przeciez jak pojdzie z 10 osob na jakiegos ~80 lvla no to chyba padnie:P) pewnie przegramy no ale.. trzeba pokac ze polacy tez cos umia ;D jesli przegramy.. trudno.. leave server i beda sami br se grac a to sa ulomy wiec siebie zrookuja xD
|
rzot;P
marzyc zawsze mozna;P jakbyscie sie zebrali to pewnie nawet, xen~ by nakablowal i sam was pozabijal ;P padl aikau i od razu koniec war? oO oo Oo inne hlvl sie przestraszyly;P edit: co sie stalo z obbimzenho? nie ma go na liscie na tibia.com? hmm.. wpisalem go w comunity i tez nie ma.. hack, rocked czy moze zmiana name? help ;) |
Cytuj:
|
:evul: Nie ban tylko account deleted :D btw. Leo posłałem Ci ten royal steel do ank :evul:
|
aaa, koles mial bana:P a pamietacie za co? ^^
|
Jeśli dobrze pamiętam to za Account Sharing:evul:
|
@ALL
To jak mam pewne źródło którego nie chce abym pisał jego/jej nicku (nie chodzi tu o rekina) która postara sie zapanować nad tym wieśniakiem Xena~ i mam nadzieję że do piątku sie wszystko wyjaśni ponieważ mam zamiar iść na huncika z rastamanem Więc jeżeli czytasz ten post a wiem żę czytasz to daj znać jak sie wszystko wyjaśni PLZ najlepiej na komore albo gg |
No tak, wywalili mu (Obbim) cale konto :evul:
Pozdrawiam |
@Rzot
Hehe ty tu lepiej takich żeczy nie pisz bo jak to zobaczy jakiś ktoś co trzyma z brami np. Xenasei to na drugi dzień wszycy będą mówić o wojnie pl vs br -.- ehhh.. jak to jest ze polacy nie moga w koncu siłą iść z lvlem trzymać się razem i może kiedyś tych brów poskromić.. zawsze jak już ktoś wbije good lvl to sie z brami trzyma.. Jak narazie Carpathia, Potus i Krzysiu są z nami :) |
:baby: Carpa z wami? on nigdy skulla nie włączy na jakimś br... :evul: a co mówić o wojnie :baby: dobre ^^
|
Cytuj:
O czym wy ludzie mowicie? Z kim wy checie walczyc >.>? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |
|