Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Fin'er 26-02-2007 19:39

Zamurowało mnie jak przeczytałem o hacku ;/

Wyrazy współczucia :(

BTW. Nie poddawaj się !!! :)

Luppy 26-02-2007 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1290421)

a ten piterro to ponoc z jakiegos zadupia co ledwie 700 mieszkancow ma >.>

Piterro jest z Lublina lub okolic tego miasta....

Misterio 26-02-2007 20:25

No Suv szkoda, ale chociaż jest ten +, że sorc nie potrzebuje dużo kasy żeby się podnieść po hacku ; ).

^Trial^ 26-02-2007 20:25

Piterro hackowal,hackuje i bedzie hackowal dopoki ktos go nie shakuje.
Ale znajac zycie i tak bedzie hackowal :S
Zakladajac ze to on cie zhakowal xD

hanspel 26-02-2007 20:30

http://www.tibia.org.pl/forum/showthread.php?t=162673

nie wiem czy to o niego chodzi ale mozesz sprawdzic

EDIT
uwaga, dokładny adres zamieszkania hakera który napisał pseudovirusa owntibia

Kuchnik Maciej
Buczyna 22
Sobolów, 32-742

telefon komórkowy:888827840

^Trial^ 26-02-2007 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hanspel (Post 1290812)
http://www.tibia.org.pl/forum/showthread.php?t=162673

nie wiem czy to o niego chodzi ale mozesz sprawdzic

EDIT
uwaga, dokładny adres zamieszkania hakera który napisał pseudovirusa owntibia

Kuchnik Maciej
Buczyna 22
Sobolów, 32-742

telefon komórkowy:888827840

nawet nie wiem gdzie ten Sobolów na mapie leży xDDDDD

Misterio 26-02-2007 21:13

Przy Krakowie takie hackjery żyją ; )

Fin'er 26-02-2007 21:35

Szkoda mi tego Kuchnika jeżeli to nie on...

Ryba_90 26-02-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio (Post 1290801)
No Suv szkoda, ale chociaż jest ten +, że sorc nie potrzebuje dużo kasy żeby się podnieść po hacku ; ).

Dobre, sorc jest jedna z postaci ktora potrzebuje najwiecej kasy bynajmniej na poczatku. Pall lepiej by pasowal niz sorc.

Misterio 26-02-2007 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba_90 (Post 1291051)
Dobre, sorc jest jedna z postaci ktora potrzebuje najwiecej kasy bynajmniej na poczatku. Pall lepiej by pasowal niz sorc.

No, ale brałem przykład Suva ; )

.:Boixos:. 26-02-2007 22:58

xusodove sie polozyl :<

huj wie skad on ma kase na blessy ;S ile on ma dedow juz na liscie xd

Yaroshy 26-02-2007 23:31

Mhmh, wydaje mi sie ze Suv pozbiera sie po hacku i dobije ten 150 poziom B)

Wind 26-02-2007 23:46

@Pephy

Jakiś cam z fraga na Xuso?

Fin'er 27-02-2007 01:31

Wojna zbiera żniwo... :). Tym razem Acr Chemics ma kłopoty....

Ptak~ 27-02-2007 08:49

@ szafa

powiedzialbym raczej, ze zalosne

@ misterio

ale potrzebuje tez dobrego lacza, ktorego ja nie mam

@ trial

a ja juz wiem, znalazlem sobie na mapie ;)

@ reszta

bede gral, ale dopuki lacze mam jakie mam - palem. zrobi sie behe questa, dhq, anni, kasa jakas bedzie.
nie pozbedziecie sie mnie jakims smiesznym hackerem. i od tego hacka - koniec z milym suvem :)
jak wam jakis polak nagrabil, tak bedziecie, kurwa, mieli. nie liczac polakow rozumnych ;)
aa tego jakiegos zadupia to ja nie bede odwiedzal, tylko kochany vanik albo ktos :*

a co do wojny, no coz, gl ;<

Szafa 27-02-2007 09:12

Suv wiesz mnie akurat śmieszą czasem, ale każdego coś innego. Nawet nie chcę mówić co moim zdaniem jest żałosne bo akurat mam ss z tym jak z Nirwaratorem gadasz...bo raczej nie zhuncisz polowy servera. Ale btw mam nadzieję że można jakoś to łagodnie załatwić

Ptak~ 27-02-2007 09:42

tak masz racje, ich "żałosność" jest smiechna

_schneider_ 27-02-2007 13:39

ok teraz ja bede tutaj wprowadzal od czasu do czasu swoje 3 zdania czy tego bedziecie chcieli czy nie.
Suv ? przeczytaj co Ty piszesz i sie zasnatów. Jakis "gównairz" Cie shakowal, a Ty odrazu wsadzasz na wszystkich Polakow, rozdajesz hunty za free ? wyludzasz pieniadze ? Zachowujesz sie jak prostak, dałes sie shakowac to cos juz swiadczy o Tobie. Pytasz o adres hakera, niby w celu porachunkow z nim, potem piszesz ze Ty nigdzie nie pojedziesz tylko van sie tym zajmie. Podejdz do lustra i zoabcz czy bys dal rade z kims sie bic nie w swoim miescie ? wogle co ja wypisuje czy by Cie rodzice puscili zebys gdzies sam pojechal ? Ty masz dopiero 14 no moze juz w przyszlosci 15 lat i moge Ci powiedziec ze raczej bys nikogo nie pobil :| Chociarz nie znam Cie, nie widzialem ale moge sie domyslic ze racze w walce na piesci bys byl dla wiekszosci ludzi zadnym zagrozeniem. Troszeczke odruzniaj tibie od normalnego zycia, tutja wszyscy tak latwo nie padaja ;) :)
Teraz co do wojny ... Czytalem te posty, kiedys kiroy pisal ze masz do nich dojsc, ze byla jakas umowa. Kiroy watpie czy z takimi osobami jak suv mozna przystapic do wojny, oni chyba jeszcze nie dorosli do tego aby walczyc, dla nich liczy sie lvl, a nie solidarnosc. Wiem bo sam bym pewnie tak sie zachowywal jak bym gral w tibie majac tyle lat co Olek. Do czegos takiego chyba trzeba dorosnąć :| Nawet jak by doszedl do wojny po kilku dedach by odszedl zwalajac na lagi itp.
Suv to jest moje zdanie, nie obrazaj sie tylko wyrazilem jak to wszystko w moich oczach wyglada. Dla mnie jestes jeszcze dzieckiem i zdaje mi sie ze wybierasz tylko ta pozycje, która jest dla Ciebie z korzysciami.
Zycze powodzenia w odrabianiu lvlu i zarabianiu gp na rozdawaniu huntow za free :baby: :baby: Tylko mam nadzieje ze na mnie nie natrafisz ... zreszta i tak bym Ci nei zaplacil :p

Witam na forum :] :axeman: :]

Ptak~ 27-02-2007 13:55

dobrze ze jest to twoje zdanie, ale spotkalem juz zbyt wielu polakow ktorym pomoglem badz staralem sie, a oni mi podawali linki z hacksite'ami. co do mojego netu i lagow to sie nie wypowiadaj, bo nie wiesz jak jest, ci ktorzy mnie znaja wiedza, ze lubie expic, wiec gdybym nie mial lagow, to bym expil. a skoro nie expie, to znaczy ze nie moge, z powodu lagow. co do mojego rl, tez mozesz snuc tylko domysly. a sam nie jade takze dlatego, ze z bydgoszczy za krakow mi "troche" daleko. a jesli van czy ktos tam mieszka gdzies w poblizu i sam zaoferowal pomoc, to czemu nie ? co do tych huntow za free, masz racje, ale poprostu bylem tak zdenerwowany, tym bardziej ze pelno low lvli, wlasnie polakow, pisalo czy dalej piterro gra, czy dalej sprzedaje passy na suva etc, bylem zly i mnie ponioslo. nie mam zamiaru nikogo huntowac, poprostu "pałka sie przegła". no i co do hacka, mam nadzieje ze net pozwoli mi chociaz pograc troche palkiem, odrobic troche strat. a sam fakt ze mialem hacka, nie swiadczy o mnie nic oprocz tego, ze mialem hacka.

fajnie wiedziec, ze na tym forum maja zamiar udzielac sie jeszcze ludzie, ktorych stac na konstruktywna krytyke, posty na poziomie. niestety, takich ludzi jest coraz mniej. witaj na forum :)

Luppy 27-02-2007 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1291460)

@ reszta

bede gral, ale dopuki lacze mam jakie mam - palem. zrobi sie behe questa, dhq, anni, kasa jakas bedzie.
nie pozbedziecie sie mnie jakims smiesznym hackerem. i od tego hacka - koniec z milym suvem :)
jak wam jakis polak nagrabil, tak bedziecie, kurwa, mieli. nie liczac polakow rozumnych ;)
aa tego jakiegos zadupia to ja nie bede odwiedzal, tylko kochany vanik albo ktos :*

a co do wojny, no coz, gl ;<

Omg nie komentuje... pomyśl przez chwilkę co napisałeś

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54.