![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Dili \/ ja mam 20 :confused: ~MaDuS |
Cytuj:
|
phoenix zjebie zajebany gowno o mnie wiesz i sie udzielasz.
tak sie sklada ze strzalow w ryj dostalem wiecej niz ty masz wlosow na jajach i jakos jeszcze zyje, ke pinqey?:D @dili nigdy kasy na expa nikomu nie dalem ani dupy nie lizalem tak jak ty to teraz robisz i nie zmienilem sie od czasu jak dolaczylem do "polaczkow" w*****li mnie swe i teraz mam zamiar sie odegrac(?) |
Cytuj:
"NOMALNIE FSZYSCY ŁAPY W GURE I KLASZCZEM" |
Cytuj:
qrwa jebany kozak przez neta na realu jebana ciota nienawidze takich. |
Cytuj:
mozecie skaczyc bo sobie juz jechac?:S nudne to powoli sie robi:P |
[CHAR]Kashrius da'Roc[/CHAR]
Apr 29 2007, 13:57:37 CEST Killed at Level 167 by [CHAR]Mewtu[/CHAR] [CHAR]Zardos[/CHAR] Apr 29 2007, 13:58:01 CEST Killed at Level 100 by [CHAR]Chealino[/CHAR] and by [CHAR]Firenze Bellator[/CHAR] [CHAR]Anas Kiro[/CHAR] Apr 29 2007, 14:06:55 CEST Killed at Level 119 by [CHAR]Firenze Bellator[/CHAR] and by [CHAR]Mewtu[/CHAR] [CHAR]Fenshi[/CHAR] Apr 29 2007, 14:08:05 CEST Killed at Level 112 by [CHAR]Mendill[/CHAR] and by [CHAR]Caris Lirath[/CHAR] |
Cytuj:
@Vere Loki de'viny na nas czeka! xD |
Koen baju baj
Apr 29 2007, 13:58:01 CEST Killed at Level 100 by Chealino and by Firenze Bellator |
Cytuj:
|
eh te wszystkie sprzeczki nudzą :(
gińcie maszkary !1111111111 |
http://photobucket.com/mediadetail/?...a&pageOffset=1
Jak zobaczyłem zdjęcie kisi to pizgałem cały dzien a potem... wziełem oddech.... ...I PIZGAŁEM JESZCZE GŁOŚNIEJ |
widze 4-0 dla arc nono narescie open i pokazali kto ma sie na tym zna;) zwyciestwo sie oddala:P
psss. WSZYSTKO PRZEZ BEZOKA ON NIE DAJE Z SIEBIE WSZYSTKIEGO!<no ofens) @Dili-Nie tlyko Loki na nas czeka Godhammer tez;) @Down - to przepraszam a juz myslalem ze open!! mi want open batle blz:( |
@up.
To nie bylo "Open Battle". /Metek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
<3 Kisia, Bartul, PATTTTTYYYYYYYYYKKKKKKKKKKKKKKK xD Morda nie szklanka aye? @Dili,Phoenix nie znacie ich i nie wiecie jak bardzo się mylicie... |
co jak co ale masiorr musi miec racje B) B) B)
|
Cytuj:
A miało być tak pięknie :( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:20. |
|