![]() |
|
Cytuj:
|
No i stało się. United bo niezłym meczu pokonali rywala zza miedzy 1:0 po golu Rooneya. Dodać trzeba głupie zachowanie Ronaldo, nagrodzone drugą żółtą kartką (Sędziował pan Webb ;) ). W końcu zwycięstwo odniesione przeciwko rywalowi zaliczanemu do tych największych. Porażki z Arsenalem, Liverpoolem. Remis z Chelsea. Oby wygrana z City była punktem zwrotnym - czyli nigdy więcej nie tracić głupio punktów (jak z Aston Villą) . No i najważniejsze, aby obronić tytuł mistrza zrewanżować się za porażki Kanonierom, The Reds i ograć Chelsea.
|
Piekny gol Djourou... dla Smerfow ;-).
|
CFC 1 - 0 Arsenal.
Jak narazie fajny mecz. |
1-1, nie wiem jakim cudem ta bramka zostaje uznana.
oO! I 1-2, masakra jakas. |
buty Bendtnera > all
|
Ahahahahahahaahhahaahha
|
Wklej ktoś zdjęcie tego dałnowatego kibica Czelzi, co go pokazywali jak zjeżdżał na wózku z trybun i daj mi, to zrobię podpis "Don't mess with The Gunners".
Mówiłem, że w Londynie jest jeden król. Arsenal > Chelsea. |
LFC dziekuje AFC ;)
|
Po dobrym meczu pozostaje niesmak... Nie jestem zadowolony. Co się dziwić. Jedynego gola strzeliliśmy po samobóju Arsenalu, druga połowa b. kiepska, szybka strata 2 goli, i potem powietrza jakby brakło... I to wszystko na Stamford Bridge.
Dziwna decyzja o uznaniu 1 gola dla Arsenalu, raz, z mocnego kopa dostał Ivanovic, dwa, spalony R.V.P. I to wszystko b. widoczne, ale nie dla sędziego. Ważny błąd. 2 błędy. Niemniej, to jest football i takich goli nieprawidłowych padało mnóstwo i to poprostu część tego sportu, że jest błędny, raz na korzyść jednej, raz drugiej dróżyny. Godze się z porażką, czując niesmak. |
Cytuj:
|
Drogba w tamtym sezonie tez ze spalonego strzelil
Cytuj:
|
Teraz to Wenger jest Bogiem ; )
|
Ale ja nigdzie nie piszę o Wengerze, który już się skończył. Arsenal jest przeciętny, ale króluje w Londynie. A skoro jest przeciętny, a i tak jest lepszy niż czelzki, to czelzki jest poniżej przeciętnej. Jesteście tacy głupi, że wszystko wam trzeba na czynniki pierwsze rozkładać ?
|
A Denilson za asyste to zostanie obsypany diamentami.
Denilson > Xavi Bez dwóch zdań. |
Fintex, masz 18 lat. Reprezentuj pewny poziom. Jesteś już dorosłym facetem i bez pozwolenia mamusi pić piwo.
Denilson jest akurat do wywalenia, bo gra jak zawodnicy z Championship. |
Ale co tu ma piwo do rzeczy? I tak zakazane mi lepiej smakowało ;)
Rzeczywiście. W porównaniu do ciebie mógłbym reprezentować jakiś poziom a nie jak to teraz zrobiłem, zniżać się. Sorry, ale jak ktoś czyta te twoje posty to naprawdę ubawić się można ;) |
No pewnie, jak kiedyś mówiłeś wieśniakowi, że Ziemia lata wokół słońca, to też się śmiał.
|
Już dawno tak się nie cieszyłem ze zwycięstwa Arsenalu ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tyś ślepo wpatrzony w jeden 'Arsenal > Wszystko inne.' |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To ja powiem, że np. Hull City wygra ze wszystkimi jak tylko będzie chciało. Będe w tą teorię ślepo zapatrzony. I co, myślisz ,że się uda ? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Lecz Yoh, wtedy upadnie teoria 'Arsenal > Wszystko inne.' : /.
Można gratulować Van Persiemu, i być smutnym ,że strzelił to CFC. Można. |
Nie masz już czego porównać zwycięstw Arsenalu tylko do odkrycia Kopernika?
Trochę to nie na miejscu. Pytam ci się ile zajmie czasu Arsenalowi zdobywanie tytułów żebym się nie śmiał z ciebie jak wieśniak? Załóżmy, że kibicujesz im od 4 lat i przez te 4 lata wszyscy się z ciebie śmieją. Przynajmniej ja. Nie z Arsenalu, ale z ciebie. Więc ahhahahahhahahaha. Myślicie, że stać Liverpool na tytuł w tym sezonie? MU i Arsenal raczej nie dzadzą rady, Czelzi wydaję się najpoważniejszym kandydatem, ale ma swoje potknięcia. |
Yoh, ty udajesz? Nie rozumiem cię xD
@Up Mimo, że jestem kibicem Manchesteru United... CHCIAŁBYM, ŻEBY L'POOL WYGRAŁ! |
jezuu czelski przegrała, ja bym tego gnoja scolariego za jajca powiesił...
a te ciote anelke to juz wogole ja picuje... ;dd Scolari out. Benitez in. |
No cóż, narazie wygląda na to, że CFC i L'Pool zmierzą się o mistrzostwo. ManU i Arsenal pogubiło za dużo punktów i teraz niewielu ichstawia w tym sezonie w fotelu lidera. Ale sezon jest długi. No i CFC też ma potknięcia swoje. L'Pool czasami przegrywa 0:2 i wyciąga 3:2, conajmniej 2 razy w tym sezonie tak było. No i też ma potknięcia.
Za wcześnie na ocenę. :) Ale liczę na Chelsea. |
Liverpool szanse ma co sezon i co sezon zawsze ja jakos marnowal. Zobaczymy jak transfery w zime, nie zapowiadaja sie zadne wzmocnienia przez potezne klopoty finansowe, w ataku tez koslawo... Keane nie jest w optymalnej formie, Kuyt to badz, co badz nie jest typowy napastnik, Torres wrocil po kontuzji, dwa mecze i.. w srode odnowila mu sie kontuzja, kolejne 2-3 tyg bez niego, ciezko to widze.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Yoh jest chyba punkiem, idealnie rozwala forumowy system xD
@Up Chelsea to drużyna piłkarska, jego zdaniem gra najpiękniej, więc jest to uzasadnione... Sam się wkopałeś =< Twoje teorie spowodują, że jutro okaże się, że nikt z nas nie jest prawdziwy. Będziemy tylko rysunkami :< Które nawet nie mają własnej woli! |
True Yoh, wkopałeś się.
I za cholerę nie rozumiem że gratulowanie = cieszenie się. Jak walczysz na ringu, przegrasz, i gratulując przeciwnikowi, już nie jesteś smutny ,że przegrałeś tylko się cieszysz ?! Jesteś śmieszny. Gratulacja przeciwnikowi nie wyklucza smutku po przegranej. Tak samo kibicowanie Piłce Nożnej nie wyklucza, w moim przypadku, kibicowania Chelsea. Nie jestem tak ślepo ograniczony do jednego klubu, nie widząc reszty Futbolu. |
Odra Wodzisław Lech Poznań
0 : 1 Polonia Warszawa Arka Gdynia 0 : 0 Lech Poznań ze spokojem zainkasował z Wodzisławia 3 punkty. W Warszawie niespodzianka Arka wywozi stamtąd 1 punkt. |
Typowani na następców Beenhakkera Maciej Skorża, Jan Urban i Ryszard Tarasiewicz będą musieli jeszcze poczekać. Teraz najpoważniejszymi kandydatami mają być Franciszek Smuda, Stefan Majewski, Henryk Kasperczak i Jerzy Engel.
omg omg, wytyfy Wspaniały mecz Palermo z Milanem. Co chwala akcje z obu stron, ale to Palermo zasluzylo na wygrana. Chociaz gdyby R80 trafil tego pierwszego karnego... Na szczescie Juve wiceliderem ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie żeby to sprawiło, że nagle to zrozumiesz - ale przynajmniej będziesz miał zajęcie na dłuższą chwilę. Cytuj:
Cytuj:
|
Wspaniały mecz Palermo z Milanem. Co chwala akcje z obu stron, ale to Palermo zasluzylo na wygrana. Chociaz gdyby R80 trafil tego pierwszego karnego... Na szczescie Juve wiceliderem ;)[/quote]
Niestety widziałem od momentu kiedy było 2 do 0 dla Palermo, ale i tak stwierdzam, mecz był świetny, true. Aż widać było, że Ronaldinho cały jednak jakąś tam formę odzyskuje. Ogólnie nie lubiałem go nigdy jako piłkarza, ale łądnie grał w tym meczu,brał grę na siebie, podrywał Milan do walki. EDIT Yoh, Ty nigdy nie zaakceptujesz prawdy i tego, co jest słuszne tylko na jeden sposób, zawsze te Twoje śmieszne stwierdzenia i teorie. Nie będe tego czytał nawet i 2 raz, bo to co mówie, jest poprostu prawdą. Chelsea to drużyna piłkarska, ślepcu. "Aha. Chelsea skończy z pustymi rękoma, to kibicujemy Barcelonie. Mes que un club !!!". Ty czegoś nie rozumiesz. Kibicuje Chelsea, na zawsze, ALE poza Chelsea widze istnienie innych drużyn od Chelsea, lepszych, równych, słabszych. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ciekawe czy LFC dzisiaj da radę WHU ;-p o ~23 będzie lider? :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |
|