![]() |
|
Cytuj:
|
http://pl.youtube.com/watch?v=fFlFZu6B6Vo&feature=user
Viffarn nagrał piosenke odnośnie tego jak poznał Pauline i jak dorobił się smyka, pozdro :cup::cup::cup::cup: |
neztas - fibula
viron - hotkeye viffarn - dziecko to było śmieszne. No może w wyjątkiem tego ostatniego, bo to jego własny wybór. sorry ale FAIL ;< |
Drogi Bartoszu, rozumiem iż fakt bycia dzieckiem wpadką dyskwalifikuje Cię ze zrozumienia mojego, jakże wygórowanego dowcipu dla Twojej inteligencji dlatego podsumuję Twoją wypowiedź tylko jednym obrazkiem. Tak więc jeśli pozwolisz:
http://img395.imageshack.us/img395/1...ilboat2gw7.jpg |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
sry feaf ale to juz bylo ;<
EPIC F A I L @vv: no ewentóalnie :< |
Banished: until May 21 2008, 09:53:51 CEST because of offensive statement
Go down with insulters =| |
kto bana dostal?
|
Cytuj:
|
Co sie stało z Tibia? Chary pokasowali?;p
|
Jemu jak mało komu sie nalezal ten ban :PPP bo naprawde koles jest chuj wie kim chuja gra a najwiecej pierdoli i kozakuje :P
|
Cytuj:
Wszystkie wasze cenne chary i itemzy poprzepadały;(;(;(;( Wszyscy zginiemy:( Wasz szczerze, Shane ~ |
nie;/ szarowalem z tatom mojego 14 druida z 5 emlew i co teraz
|
Phoenix sam chyba nagrales ta piosenke tak apropo i teraz pochwalic sie chcesz by kazdy obejrzal !!!!!
|
Vincento to raczej juniorka a nie junior;/ jak juz cos i wogole jeszcze nie siada wiec po co te glupie pytania!!!!
|
Cytuj:
|
Sama postanowilam napisac!!!!!!
|
Dark Khazzar banished.
|
za co ? :D
. |
Jakiś beret z paypala wycofuje paymenty za pacc, więc miejcie sie na bacznosci;)
|
Cytuj:
RoB : 2 < dla wtajemniczonych |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
@Vincento_Vampire
zarty sa dobre, ale czasami trzeba znac swoj umiar. To byl chyba twoj najglupszy post i nie na miejscu jaki dotad napisales, chociaz nie chce mi sie czytac ostatnich 100~~ stron. Pozdrawiam!!!111!<one> |
Cytuj:
|
Cytuj:
poza tym ostatnio jestem za suodki, czas wrocic do kożeni:cup::cup::cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
here i am
on a road again ; ************* EDIT: Vavamuffin i Habakuk w OPOLU !!!! WBIJAĆ rybnik i reszta :))) bo... "to nie ważne gdzie rasta dorasta, czy to wrocław jest czy alaska ważne że odróżnia dobra ziele od chwasta" - szkoda ze NDK nie grają :( :cup: |
: \
widzę Vyncent opanował forum do reszty ; \ jeszcze sie okaże, że na początku był on a potem Cipsoft ;\ @Gruhard i tak dedasz ;/ @Wirtułe nieźli jesteście ; / |
@Kielek ,Kiepa , Metek , Anum , Lisu , Kuka , Givi , Pimol , Michas , Woyek , Leox , Radek , Miniek , Anas i Wincento huje;/
@Ripper twuj stary hyba lol... |
ej odblokowałbyś mnie co ej? ja nie zrobiłem nic złego ej zią ;\
|
Cytuj:
Jeśli winicie mnie za moje chamskie gadki, pomyślćcie sobie, że to przeciwreakcja na to, co wy sami robicie ;) Za ten mój post z wczoraj wieczorem o lędźwiach mimo wszystko sorki, byłem wstawiony troche. Wasz nieszczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kiepson lol...
|
na 'welcome iridia' napisalem normalnie, nikt nie odpisal wiec napsize tu
muw mi ktos zaraz plx kto rox na serv bom chcem wiedziec muj rl i ja tu graja plx muw ktos i armor prosze mysle ze styl v~ pomoze i zaraz uzyskam odpowiedz tak btw. kupilem tu 80~ek, nie za rl kase, za uczciwie zarobiona kase na arcani, poniewaz mam duzo a chcialbym pograc najtem. NO WIEC ALL MUW KTO ROKS KOGO OLEWAC I KOMU DED DAC |
Cytuj:
|
Cytuj:
Najlepsze to rze jestes naturalny Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
Natural Dread Killaz czy jak sie to pisze bylo na 3-majowce we Wrocku |
TEMPE CHUJE!
2 posty spamu a odpowiedzi na pytania ni chuj |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |
|