![]() |
|
Hehe dobra robota karaś :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@player nie nie do ciebie;p @jechacz~ sory ale oprocz antici mam wjazd na chary z polowy swiatow gdzie trwaja wojny wiec odpusc sobie... "mowa jest srebrem ale milczenie zlotem" co do photobucketa nie szata zdobi czlowieka... choc niektorzy na vencie to opowiadali jacy to nie sa zajebiscie przystjni, wysportowani i jak to modnie i za ile sie nie ubieraja xD |
No panowie mamy już 31 fotek, ich liczba ciągle rośnie : o
o/ |
buahauahua full pirate outfit rlz ;d
|
Cytuj:
trzym sie tam, pozdro pozdro |
|
ale masz fajne wyjścia made by [MONSTER]Khazul[/MONSTER] po prostu super :D elo ten to przez kabel może wszystko! :D
|
khazul to ten noob druid/sorc co byl hakniety przez vision i kozaczyl na forum laska od outfita maga? |
@Yayka
Widzimy sie w wakacje, pzdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Piona! Edited: Nowa porcja fotek a wśród nich: UWAGA Xareta vel Kornik vel Xentexis vel Pasterz the Swordmaster vel Dawaj Kurwa BoHy!!! One !1 Edited 2: Ralkerus Mar 31 2008, 18:59:13 CEST Killed at Level 90 by Anna Xart and by Kenran Salie ekhem Edited 3: Elajt Knajt Mar 31 2008, 19:41:58 CEST Killed at Level 85 by Anna Xart and by Kenran Salie Czyżbym miał dziś dobry dzień? :P |
Cytuj:
Twoja stara |
Witam wszystkich forum fajterow !! Vladek powrocil wiec miejcie sie na bacznosci :evul:
|
@up
omg i znowu spam ;< @ Invisible'andzia aka. karaś Film ? |
Nie ma bo Kerstonowi debugowało Tibie :<
|
@karas
ralkerus expil? |
Nom expił expił Xd
[CHAR]Vesas[/CHAR] Mar 31 2008, 22:01:38 CEST Killed at Level 124 by Paiify and by Firenzia Też expił Xd @Karol Już nie grywasz Ralkerusem? |
sprzedalem go miecha temu za 1kk :D
|
http://s272.photobucket.com/albums/jj176/Avis_2008/
Proponuje wrzucić fotki z tego photobucketa do tamtego. Tutaj np. Karaś jest głodny i wpierd** puszkę ;D Więc jak idziecie na rybki to wiecie jaką przynętę ze sobą zabrać :) |
Cytuj:
a co do tego co napisales o dracu to mysle ze spokojnie by ci rozpierdolil banie :P |
Cytuj:
|
Słowa słowami.
|
Jestes najwiekszym cieciem jakiego znam. za grosz honoru , Nie jak klimek i dzieki mu za to ze naprawil swoj blad , wtajemniczeni wiedza o co chodzi. troche kultury i wzajemnego szacunku.
pozdrawiam cieciu . |
Cytuj:
|
UJAWNIE SIE
JESTEM KATRILA AKA ANDI AKA NAPOLEON prima aprilis ;p |
On klamie!!1
|
a ja jestem twoim starym.. przykro mi musiałeś się kiedyś dowiedzieć ; <
|
sam kuamiesz!!!
|
Cytuj:
JAM JEST KATRILA:D:D:D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Słyszeliście, że ma być koniec wojny ? Katrila Taifun Draco etc. sie dogadali w sprawie i sche'mat oddaje pacce...
Info gorące Wasz, Jołen A "kornik" ma oddać bohy @down taa s*******aj ;) nie odwiedzam onetu \o/ może ty odwiedzasz ? W każdym razie nie musisz mi opowiadać |
Słowik wrócił ze szkoły, sprawdził na onecie czy naprawde wszystkie mecze Euro 2008 będą nadawane tylko w czarno białych kolorach i zorientowal sie ze jest 1 kwietnia...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |
|