![]() |
|
Cytuj:
|
34 lvl paladyn, 64 dist, plate - set, BoHy, royal speary - czy będzie mi się opłacało expić w Hellgate?
|
Pomocy
To znowu ja :P
Mam problem bo nie wiem jak dojsc na zlowie i wogole nie wiem jak zrobic tego questa, wiec moze gdzie indziej? Expie na scarabach, czy to dobry wybor? Moze lepiej tomby? :confused: Dzieki wielkie za odpowiedzi! :) |
KInght - Gdzie expić
siemano POwiem wam Tak Sam robie Kinghta
Mam skile 67/66 i Tak Na Początek Proponuje wbić skile 60 60 bo bez tego lipa z Expieniem.... Jeżeli na 10 lvl wbijecie skile 60 ( Dwarf , Rotworn , ) to automatycznie bedziecie miali ok. 20 lvl i wtedy ja expiłem na dwarfach i rotach bo jest ich duzo i szybko je ubijac bedziecie takze lvl bedzie szedl szybko...... [CHAR] [BL]Na 25 lvl proponuje isc na TAk zwana Katedre tam są Wild wariory Taratule slimy guhole smuglery itd te potwory bez problemu bedziecie ubijac i wbijecie tam 30 lvl a gdy to nastąpi...... [/BL] [/CHAR] :evul: Przerwa w Expieniu i Bierzemy się za skile Na 30 lvl skile powiny byc conajmniej 75/75 ale ja proponuje wbic 80/80 zeby potem miec spokoj ! tyle ODemnie ja Tez teraz skiluje i Napisze kolejny raz jak wbije skile 80/80 :):D:D:D:D:D[CHAR][CHAR][CHAR][/CHAR][/CHAR][/CHAR] |
Gdzie expic?
46 Master Sorcerer
46 Magic Level Eq: Blue Robe, Crown Helmet, Crown Legs, Bohy i Demon Shield. Chodzi mi o miejsca gdzie nie będzie waste :). Aktualnie expie na Stone Tomb za Tp i na kazde 100 manafluidow zarabiam ze 3k ;/ Czyli jakies 2k waste. Prosze o miejsca gdzie wyciągnę co najmniej 20k/h i bez waste:). Z góry Dziękuje:) |
Kina.
Mam knightA 20lvl skile 52-52 Gdzie mam expic?
|
Wiesz,zalezy czy masz pacc czy nie.jak masz to proponowal bym chyba tortoise land ale troche mozesz miec waste bo z takimi skilami troche moga cie zolwiki ciac,a jak nie to sczerze polecam kopalnie dwarfow kolo Ab.najlepiej bedzie jak jeszcze poskilujesz do 80 skila (okolo) i wtedy tortoise na spokojnie jak masz jeszcze w miare eq.sam wiem bo 70 ek tam expilem i jakos szlo ;P sporo lvl sie tam wbilo ;D najlepiej to skiluj man a pozniej jedz ostro z expem.ja polecam najpierw wyskilowac pozadnie a pozaniej expic.sam tak zrobilem i na 30 lvl 80 skila i od tamtej pory mam spokoj...i nic tylko exp ;p pozdro all ;P ;)
|
Palek
Paladyn lvl 20 dist:65...Gdzie mógłbym expić? prosiłbym o podanie miejscówek Facc i Pacc.Kasy mam dużo, eq dobre.
Z góry dzięki. Pozdramiwam Mango :D |
gdzie ekspić 28 lvl druid 30 mlvl eq k set dragon shield wszystkie rody dark helmet
mam jeszcze jedno pytanie czy mógłbym trochę po huncić dragi i czy będzie maga waste i co na nie wziąć |
Cytuj:
|
gdzie moge expic sorkiem 21lvl 16mlvl.
Eq: Noble armor, Crown Helmet, Guardian Shield, Wop i Wodb, Leather Boots |
Cytuj:
|
Mam 55 ek, skile 66/61. Eq średnie, gdzie moge expić oprócz zółwi i scarabów?
|
Hm.. Majac troche lepsze skile czasem bawilam sie takze na mino, cyklopki (cyklopolis), mozesz sprobowac na lizardach/banucie (mi tam wogole nie szlo), chaykoye, frost gianty, barabiany (mniejsze campy), mozesz bawic sie takze z dragami (ale moze byc waste), culty... Mamuty ;D. Koniec pomyslow.
|
w sumie to sie zgadzam,dobrze mowi.ja expilem glownie na zolwiach ale z powodu sporych zasobow finansowych dragi tez mi ladnie szly bez obaw o waste.na Poh moze byc good (gragi,gs-y) ale nie wiem czy wyrobisz z gs a jezeli tak to mozesz miec spore waste.jednak chyba najbardziej polecam zolwie,sam na nich na poczatku sie dorobilem 70 lvl i od chuj*** ;D kasy mozna zebrac jezeli sie dobrze siedzi i nie jest sie noobem xD.oczywiscie mozesz probowac na takich miejscowkach jak np cycopolis edron czy zamek orkow w edron (berserkery,lidery,ridery itp) ale szczerze mowiac cienko j(bynajmniej jak dla mnie) i ja szybko zrezygnowalem z nich.jedyne co to lidery sie jakos nadaja ale za maly resp tam.powodzenia w biciu lvl ;) B)
|
Założyłem sobie paladyna, szybko wszedł 35 lvl, ale pierwszy raz gram tą profesją i nie wiem gdzie najlepiej expić, tak żeby troche zarobić i szybki exp bez wielkiego ryzyka ;pp skilel 68/53
|
33lvl pallek, 14mlvl i skille 90/67. Nie wiem gdzie mógłbym nieźle poexpić.
|
@up
a serio jakie skille? xD |
Palem opłaca sie expic naminosach kolo kazordoon (darmowe bolty) do tego mozna zebrac niezly bag lot o ile chce ci sie to wszystko puzniej sprzedawac. a tak na marginesie trzeba byc debilem zeby knajtem expic na dragach ta profesja na wyzszym levelu mozna np. na dwarf gardach, cyklopach a najlepiej na sumonie monka jesli masz wyzszy level napewno znasz kogos kto by Ci mogl takiego postawic(do tego 2 raty naprzyklad).
|
Mam knighta 15lvl 70/70 i k seta gdzie expic?
|
Cytuj:
|
Knight level 26 skille 60/59. Eq: devil helmet, k armor, k axe, medusa shield, platinum amulet, boots. Skillować czy expić, jeśli expić to na czym.(Zastanawiałem się czy może na POH)
|
[quote=Szporku;1687519] a tak na marginesie trzeba byc debilem zeby knajtem expic na dragach ta profesja na wyzszym levelu mozna np. na dwarf gardach, cyklopach
ty sorry ale czemu niby nie mozna na dragach expic.a na czym niby??na tym najlpszy exp.ja jakos znam goscia 130 ek ktory nadal na dragach,dl i gs expi i nie jest jakos zle?? a na co mam isc expic??moze na raty??smiem twierdzic ze 70 ek to niezbyt duzo wbije na cyckach czy guardach.dragi raczej troszke lepsze pod tym wzgledem -.- bynajmniej taka jest moja opinia... |
14 paladyn 53 dist 38 shielding expic już na czymś czy dalej skillowac? W przyszłym tygodniu będzie PACC. A może poczekać z PACCiem do wyższego lvla?
Pomóżcie bo mi sie trochę nudzi już te skillowanie. Zacząłem od expa a dopiero od 11 lvla skillowałem. Czy to był duży błąd? |
pall swiat n-pvp 58/47 lv20
eq: devil helmet, mammoth fur cape, boots, v shield, p legs swiat n pvp, wiec skillowac do ilu?? ewentualnie gdzie expic?? |
Dzieki za wszystkie rady :)
|
Cytuj:
|
ja proponowal bym wyskilowac go do okolo 70 lub nawet 80 skila (polecam bo sam mam takie i wiem jak to jest) i idz na lajcie na dragi.exp dobry a z takimi skilami to bierzesz all.jezeli masz pacc to najlepiej wez enchant speara (nie wiem czy dobrze napisalem :p ale wszyscy wiedza o co chodzi :] ) bo dobre hity i ci nie powinien zniknac. i jedziesz :elf: vs :creature: B)
|
a co sadzicie jesli chodzi o mnie ?
knight 12 lvl 42/42 |
gdzie najlepiej expic ze skilami 70-70 i czy dragon slayer czy bs i vamp shield mam pacc mam bohy c armor gdzie zeby zarobic a gdzie zeby szedl exp
|
Elo. gdzie expic 22 sorc 19 mlvl? mam spoko eq,bez pacca jeszcze
|
@hash
Skilluj, skilluj i jeszcze raz skilluj!! @up Cyclopy Mount Sternum(jakoś tak) |
mam pytanie czy knightem na 15 lvl ze skilami 50/50 dobrze będzie mi sie ekspic na fibuli kasę na key mam
|
Cytuj:
|
Sorc
Witam mam 25 sorca mlvl 24 nie wiem gdzie expic gdzie bylby w miare dobry loot i exp. Moje eq: Dark helmet blue robe, p legs, guardian shield. wand of plague / dragonbreath. I co musialbym jeszcze zabrac typy runy?
|
guard i solidery ( kazi )
|
gdzie najlepiej expic ze skilami 70-70 i czy dragon slayer czy bs i vamp shield mam pacc mam bohy c armor gdzie zeby zarobic a gdzie zeby szedl exp
|
pomocy XD
Gdzie mogłbym expic pallkiem level 21 skille 60/45 k armor k legi crusader helmet, fur boot drag shield pomozcie paca nie mam ;/
|
gdzie ekspić druidem 28 lvl 31 mlvl
eq k set dark helmet dragon shield wszystkie rody może być niewielkie waste |
scaraby na pustyni.sadze ze najlepiej.a waste nie powinno byc...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:12. |
|