Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Loulkan 15-04-2010 18:33

ale u mnie w domu? To mamie powiem to Ci obiad zrobi. Cu

Yoorek 15-04-2010 20:16

do WoWa sa rowniez pirackie serwery(lepsze takie hg niz, jak w twoim przypadku wieczne czekanie na pobicie jakichkolwiek monsterow xd) wiec popieram Jacka, pierdol tibije xd

Grebol 15-04-2010 23:21

@bardol

Jak ci chara na openke dałem to byłes bardziej potulny XD

Kakej92 15-04-2010 23:45

Eter Rael:
Apr 15 2010, 23:31:25 CEST Killed at Level 263 by Kakeej and Ushuriel.

XD

xBardolekx 16-04-2010 06:33

haha xD zawsze jestem potulny, a głównie dlatego tak napisałem, bo ten śmieszny knight nie był w war modzie ;'( i mi smutno było ;'(

Jaz 16-04-2010 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakej92 (Post 2752047)
Eter Rael:
Apr 15 2010, 23:31:25 CEST Killed at Level 263 by Kakeej and Ushuriel.

XD

Frag życia ;]

Kakej92 16-04-2010 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2752087)
Frag życia ;]

Oj Jacek, to już mój drugi na Eterze :)

Elesar Inferno 16-04-2010 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loulkan (Post 2751923)
Elesar

Tak , masz racje. Jeżeli chodzi o czas jaki niektórzy gracze spędzają na expowiskach. Jedyny ból (nazwijmy to tak w przenośni) sprawia to ,że lvl'e 100+ biegają po expowiskach dla 40/50/60+. Ja rozumiem - zarobić chce każdy kase na większe hunty. Lecz powinni dawac również szanse słabszym na rozwinięcie postaci. A nie zajmować respawny na 24h (chodzi o czas od SS do SS). Nie raz sam wstawałem o 8 rano żeby od rana coś pohuncic bo wtedy jest mniej osób. Tylko chodzi mi o fakt , że niestety często nie ma miejsca do rozwijania postaci (pacc czy facc) ze względu na boty i samych graczy - manual. Na pewno nie raz każdy z was widział Bota ustawionego na way pointach i będąc tam co 2godziny widzimy , że biega po tych samych ustalonych trasach. Nie mam trochę racji?

@down
own3d.. może tak zakładka "Handel"?

To nie chodzi o to, że brakuje miejsc bo uwierz mi miejsc pustych stoi wiecej niż może sie komu kolwiek wydawać, ale chodzi o to, że nie wiesz o istnieniu takowych lub nie chce ci sie tam isc. Podaj mi swoj lv a chetnie sluze pomocą w znalezieniu expowiska bo nigdy nie wierze w to, że nie ma NIC wolnego. Co do grania knightem uwierz mi, że nawet najwytrwalsi dostaną szału huja jak zobaćza na co inne profesje mgoa sobie pozwolic, smutna prawda tej gry knight jest hujowy jesli prowadzisz sobie spokojna gre i nie masz zamiaru orac sie w jakichs wojnach zawsze bedziesz wiecej tracil, zarabial mniej, i wbijal mniej expa niz inne profesje na rówlonegłym levelu. Więc zmień poki nie jest za pozno :)

Wesolski 16-04-2010 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 2752132)
To nie chodzi o to, że brakuje miejsc bo uwierz mi miejsc pustych stoi wiecej niż może sie komu kolwiek wydawać, ale chodzi o to, że nie wiesz o istnieniu takowych lub nie chce ci sie tam isc. Podaj mi swoj lv a chetnie sluze pomocą w znalezieniu expowiska bo nigdy nie wierze w to, że nie ma NIC wolnego. Co do grania knightem uwierz mi, że nawet najwytrwalsi dostaną szału huja jak zobaćza na co inne profesje mgoa sobie pozwolic, smutna prawda tej gry knight jest hujowy jesli prowadzisz sobie spokojna gre i nie masz zamiaru orac sie w jakichs wojnach zawsze bedziesz wiecej tracil, zarabial mniej, i wbijal mniej expa niz inne profesje na rówlonegłym levelu. Więc zmień poki nie jest za pozno :)

Arcano nie możesz tak mówić bo tak naprawdę nie wiesz co będzie w kolejnym Update, jak dobrze pamiętasz do nie tak dawna knight był profesja, która była bardzo dobra, a do tego zabicie go sprawiało nie lada kłopot. Nie zdziwił bym się gdy w kolejnych dodatkach popracowano nad tą profesją i z powrotem stworzono z knighta postać którą chce się grać, a nie tylko kasę na bocie zbierać.

/Wesol

Etun 16-04-2010 21:52

Cytuj:

Idz na forum isary ;)

Grebol 16-04-2010 23:07

Ja pierdziele , kolego który płacze na flow. Tibia to nie koncert zyczen. Jezeli uwazasz ze jest tak zle idz na inny server jezeli chcesz coś z tym zrobic idz do wi rajd. Pisanie na forum jest złym pomysłem bo za to to tylko flow ma reason aby ci wpier dol załatwić. Uwierz im sie nudzi ,wiec sciganie 50 rycka aby wylootowac boszki jest interesujace na takim servie jak Morgana.

xBardolekx 17-04-2010 07:41

a co ze stwierdzeniami, że flow to nuby to jak mogą zabić 50 rycka?;x

Elesar Inferno 17-04-2010 14:25

Etun widze, że riposty u ciebie sa równie hujowe i żałosne jak ty sam bez kitu

Po 1 - Takowe forum nie istnieje
Po 2 - Dalej uważam morgane za mój "ojczysty" server i to sie nie zmieni na isare poszedłem sie tylko bawić i sie nie zawiodłem
Po 3 - Zapisz to sobie bo dostąpiłes zaszczytu, że ci odpisałem zazwyczaj ludzi twego pokroju* olewam

*Nie potrafiący grać, myślący, że są kimś kim nie są, bojący sie o chara kiedy przychodzi co do czego

Jaz 17-04-2010 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 2752342)
Etun widze, że riposty u ciebie sa równie hujowe i żałosne jak ty sam bez kitu

Po 1 - Takowe forum nie istnieje
Po 2 - Dalej uważam morgane za mój "ojczysty" server i to sie nie zmieni na isare poszedłem sie tylko bawić i sie nie zawiodłem
Po 3 - Zapisz to sobie bo dostąpiłes zaszczytu, że ci odpisałem zazwyczaj ludzi twego pokroju* olewam

*Nie potrafiący grać, myślący, że są kimś kim nie są, bojący sie o chara kiedy przychodzi co do czego

Ale deduw haha zero piwipi haha noob

Leslaw 17-04-2010 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2752214)
Ja pierdziele , kolego który płacze na flow. Tibia to nie koncert zyczen. Jezeli uwazasz ze jest tak zle idz na inny server jezeli chcesz coś z tym zrobic idz do wi rajd. Pisanie na forum jest złym pomysłem bo za to to tylko flow ma reason aby ci wpier dol załatwić. Uwierz im sie nudzi ,wiec sciganie 50 rycka aby wylootowac boszki jest interesujace na takim servie jak Morgana.

we ride jebany bambusie

xBardolekx 18-04-2010 08:06

noł noł łi rajd men

Wesolski 18-04-2010 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leslaw (Post 2752473)
we ride jebany bambusie

Nie poznaje kolegi :D:D:D

/Wesol

Loulkan 18-04-2010 20:26

Czy "We Ride" toczy wojne również z "Rise"? Bo z tego co widziałem to również ich fragują. Dlaczego nie ma oficjalnej wojny?

Oglądałem filmy pana "Angelos'a". Szczerze to mam pytanie do ekipy z Flow. Może i jestem niedoświadczonym graczem ale słyszałem już sporo głosów i sporo widziałem na temat tego co w prze ciągu ostatnich lat działo sie na Morganie. Czy czasem nie wydaje wam się , że to o co walczyliście kiedyś z "szwedami" , zniknęło? Te wszystkie wartości przeminęły wraz z tym jak wygraliście wojnę? Proszę o normalny komentarz - odpowiedz. Pozdrawiam

Wesolski 18-04-2010 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loulkan (Post 2752716)
Czy "We Ride" toczy wojne również z "Rise"? Bo z tego co widziałem to również ich fragują. Dlaczego nie ma oficjalnej wojny?

Oglądałem filmy pana "Angelos'a". Szczerze to mam pytanie do ekipy z Flow. Może i jestem niedoświadczonym graczem ale słyszałem już sporo głosów i sporo widziałem na temat tego co w prze ciągu ostatnich lat działo sie na Morganie. Czy czasem nie wydaje wam się , że to o co walczyliście kiedyś z "szwedami" , zniknęło? Te wszystkie wartości przeminęły wraz z tym jak wygraliście wojnę? Proszę o normalny komentarz - odpowiedz. Pozdrawiam

Co do pierwszego pytania to We Ride toczy wojnę praktycznie z całym serwerem bo wszyscy to kumple FLOW, a Rise to też osoby z Flow tylko utworzyli własną gildie dla członków starego dobrego Rise, które walczyło z Avis. Dlaczego nie ma otartej wojny? Hmm pomyśl logicznie co będzie gdy na open battle wyjdą 200+ przeciwko 50-150 levelom? Myślę, że sam wyciągniesz odpowiedni wniosek. Od kąt pamiętam zwycięska drużyna zawsze się dzieliła (np. Avis sie rozpadło po czym połączyły się dwie mocne Polskie gildie Rise i Arpens tworząc FLOW), ale dzieje się to na każdym serwerze. Zawsze znajdzie się ktoś komu nie podobają się nowe porządki. We Ride panie tak samo jak padały wszystkie gildie odłączające się od Flow, poczynając od Naszego Drogiego Ab Teamu, następnie ekipa Łapy i kilka innych towarzyszów, a teraz ziomki od Kury plus pozostali co odeszli wcześniej. Flow już się nie rozpadnie chyba, że powstanie wojna dzieląca ich co najmniej na połowę, albo przeniesie się tu inny serwer, który wywoła nową wojnę.

/Wesol

Grebol 18-04-2010 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leslaw (Post 2752473)
we ride jebany bambusie

bambus to cie jebie w dupe , rozjebany psychicznie zjebie.

Kambaa 18-04-2010 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2752747)
bambus to cie jebie w dupe , rozjebany psychicznie zjebie.

Chuj ci w dupe leszczu ;]

Elooo 19-04-2010 10:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesolski (Post 2752739)
Co do pierwszego pytania to We Ride toczy wojnę praktycznie z całym serwerem bo wszyscy to kumple FLOW, a Rise to też osoby z Flow tylko utworzyli własną gildie dla członków starego dobrego Rise, które walczyło z Avis. Dlaczego nie ma otartej wojny? Hmm pomyśl logicznie co będzie gdy na open battle wyjdą 200+ przeciwko 50-150 levelom? Myślę, że sam wyciągniesz odpowiedni wniosek. Od kąt pamiętam zwycięska drużyna zawsze się dzieliła (np. Avis sie rozpadło po czym połączyły się dwie mocne Polskie gildie Rise i Arpens tworząc FLOW), ale dzieje się to na każdym serwerze. Zawsze znajdzie się ktoś komu nie podobają się nowe porządki. We Ride panie tak samo jak padały wszystkie gildie odłączające się od Flow, poczynając od Naszego Drogiego Ab Teamu, następnie ekipa Łapy i kilka innych towarzyszów, a teraz ziomki od Kury plus pozostali co odeszli wcześniej. Flow już się nie rozpadnie chyba, że powstanie wojna dzieląca ich co najmniej na połowę, albo przeniesie się tu inny serwer, który wywoła nową wojnę.

/Wesol

Poniekad masz racje ale bedac totalnie szczerym zwroc uwage na to co dzialo sie za czasow Rise(potem No Pay No Play) vs Avis gdzie wysmiewana grupka "Polaczkow" przez szwedow i hiszpanow majac w ekipie w tamtych czasach 4 powaznych magow (Victerona, Crie ktorym gral shejqu elvena i zabstera) i paru jeszcze 100 + prowadzili taka wojne przeciwko serwerowi ze szewdzi i hiszpanie i czesc polakow ktorzy potem sie z nimi polaczyla przez prawie 6 miesiecy expic nie mogli wiec nie zgadzam sie co do tego ze 150 lev nie da sie nic zrobic bo da sie tylko musz robic to tak jak kiedys oni nie bali sie o chary i orali wszytkich bo caly serwer byl przeciw nim. Tyle pamietam jak sie myle w czyms to mnie poprawcie :)

Tymmon 19-04-2010 11:19

Pamietam, za czasów wojny jak Rise walczyło z Avis, to gdy tylko się pojawiałem w rejonach walki, to Rise mną podłogę zamiatało.

A teraz? Na niektorych akcjach jestem bez venta, bo mi nie działa i co..i nic, bo niestety w we ride tylko kilku gości pokazuje, że chce walczyć i nie zależy im na levelach.

Co wam np po Elincie? 205 rp, który jak wyrzucaliśmy go z Flow, to się popłakał na vent...i to nie jest żart.

To tyle.

--- Tymmon dodał 2 minut i 0 sekund później ---

Aaaaa i miałem dodać.
Do tych wszystkich, którzy dalej do mnie dzwonią...mi to kompletnie leży, więc możecie dzwonić sobie z waszych POPów nawet o 3 w nocy, a sam fakt tego, że jak śpie sobię o 1 w nocy w piątek bo nie mam ochoty się upijać, a wy dzwonicie z melanżu w piwnicy, mnie tak bawi że nic tylko wam dziękować.

B)

Canabis 19-04-2010 13:40

ZRÓBCIE HAŁAS !!!

8o8o

--- Canabis dodał 1 minut i 46 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tymmon (Post 2752816)
Pamietam, za czasów wojny jak Rise walczyło z Avis, to gdy tylko się pojawiałem w rejonach walki, to Rise mną podłogę zamiatało.

"Kazdy z nas, w sumie to samo tu przeżył
nadszedł czas obudzic wszystkich żołnierzy"

xBardolekx 19-04-2010 14:04

Bogatynia, Sulików, Zgorzelec i okolice ! MSG ME do kurFFy nędzy!

Kolega_z_Allegro 19-04-2010 14:15

http://allegro.pl/show_item.php?item=1002537471

za 80zł

Jak cos to gg 22381313

Kakej92 19-04-2010 15:02

Pamiętam czasy jak nie było tibji i było fajoffo!:cup::cup::cup::cup:

Wesolski 19-04-2010 17:29

Cytuj:

A teraz? Na niektorych akcjach jestem bez venta, bo mi nie działa i co..i nic, bo niestety w we ride tylko kilku gości pokazuje, że chce walczyć i nie zależy im na levelach.

Co wam np po Elincie? 205 rp, który jak wyrzucaliśmy go z Flow, to się popłakał na vent...i to nie jest żart.

To tyle.

--- Tymmon dodał 2 minut i 0 sekund później ---

Aaaaa i miałem dodać.
Do tych wszystkich, którzy dalej do mnie dzwonią...mi to kompletnie leży, więc możecie dzwonić sobie z waszych POPów nawet o 3 w nocy, a sam fakt tego, że jak śpie sobię o 1 w nocy w piątek bo nie mam ochoty się upijać, a wy dzwonicie z melanżu w piwnicy, mnie tak bawi że nic tylko wam dziękować.

B)

Hehe no tak co do tego, że Rise potrafiło a raczej potrafi walczyć nie mam wątpliwości. Pamiętasz Akon pierwszą waszą openke przed POI. Pierwszy raz słyszałem dowodzącego Shejqa i muszę powiedzieć że byłem pod wrażeniem i od tamtej pory uważam go za kozaka, nie będę się rozpisywał, ale co do Rise kolega z góry ma rację.

@Kamba
po co pierdolisz smutki na Gremba skoro ostatnio prosiliście go o pomoc w wojnie? To, że ma wyjebane na was bo nie ma zamiaru marnować chara by pomagać takim ludziom jak kura to mu się nie dziwie.

@Grembuś
Jebać ich musisz mieć wyjebane na dziecinne zagrania kolegów z We Ride, bo ich statek tonie i nigdy nie zrobią tego co my i kopengasi przeciwko Flow.

/Wesol

Wiecznyodpoczynek 19-04-2010 17:30

Cytuj:

smutna prawda tej gry knight jest hujowy jesli prowadzisz sobie spokojna gre i nie masz zamiaru orac sie w jakichs wojnach zawsze bedziesz wiecej tracil, zarabial mniej, i wbijal mniej expa niz inne profesje na rówlonegłym levelu. Więc zmień poki nie jest za pozno :)

Jeszcze słowo i zostanie uzdrowiona dusza Twoja. Nie wiem czy pamiętasz, ale rycek ma chyba najmocniejsze pierdolnięcie (na rundę) w PVP no i taki na dostatecznym poziomie jakieś combo też ustoi. :]

P.s.
Do niedojebów z AB - ja wiem, że jara was to, że mama i tata dali wam telefony komórkowe, ale wy*******ajcie z telefonami w weekend w nocy. Wyjdźcie sobie na dwór, imprezę, a nie kurwa siedzicie w 500 osób w jakimś kontenerze i na*******acie do ludzi.

Wesolski 19-04-2010 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2752906)
Jeszcze słowo i zostanie uzdrowiona dusza Twoja. Nie wiem czy pamiętasz, ale rycek ma chyba najmocniejsze pierdolnięcie (na rundę) w PVP no i taki na dostatecznym poziomie jakieś combo też ustoi. :]

P.s.
Do niedojebów z AB - ja wiem, że jara was to, że mama i tata dali wam telefony komórkowe, ale wy*******ajcie z telefonami w weekend w nocy. Wyjdźcie sobie na dwór, imprezę, a nie kurwa siedzicie w 500 osób w jakimś kontenerze i na*******acie do ludzi.

Wątpię, żeby ktoś z AB dzwonił do Akona i innych osób (Romek zapomniał co to Tibia, JA I Guzio podobnie tylko, że ja trochę z wami piszę ;], Gremb nie ma tak najebane we łbie, Harry zają się RL, i wiele innych którzy mają wyjebane w morgane) To wasi wychowankowie z Flow, którzy bawią się w wojnę mogą być do tego skłonni, poza tym nie pamiętam, że dzwoniliśmy do kogoś nawet podczas pierwszej wojny po zwycięstwie FLOW nad Kopengasami.

/Wesol

Wiecznyodpoczynek 19-04-2010 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesolski (Post 2752907)
Wątpię, żeby ktoś z AB dzwonił do Akona i innych osób (Romek zapomniał co to Tibia, JA I Guzio podobnie tylko, że ja trochę z wami piszę ;], Gremb nie ma tak najebane we łbie, Harry zają się RL, i wiele innych którzy mają wyjebane w morgane) To wasi wychowankowie z Flow, którzy bawią się w wojnę mogą być do tego skłonni, poza tym nie pamiętam, że dzwoniliśmy do kogoś nawet podczas pierwszej wojny po zwycięstwie FLOW nad Kopengasami.

/Wesol

Nie mialem tu na mysli bezposrednio AB teamu, tylko jakichs tam ekstremistow, ktorzy jaraja sie tym, ze zadzwonia do kogos kto jest na imprezie / odsypia tydzien po robocie lub robi cokolwiek innego.
Także uprzejmie proszę o wy*******anie z bezsensownymi telefonami lub pocwiczenie gadki...

No, starczy Tibii na kolejne X tygodni, czolem (post pisany na lapku, wiec wy*******ac od braku znakow diaktrycznych i literowek).

Kambaa 19-04-2010 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesolski (Post 2752905)
Hehe no tak co do tego, że Rise potrafiło a raczej potrafi walczyć nie mam wątpliwości. Pamiętasz Akon pierwszą waszą openke przed POI. Pierwszy raz słyszałem dowodzącego Shejqa i muszę powiedzieć że byłem pod wrażeniem i od tamtej pory uważam go za kozaka, nie będę się rozpisywał, ale co do Rise kolega z góry ma rację.

@Kamba
po co pierdolisz smutki na Gremba skoro ostatnio prosiliście go o pomoc w wojnie? To, że ma wyjebane na was bo nie ma zamiaru marnować chara by pomagać takim ludziom jak kura to mu się nie dziwie.

@Grembuś
Jebać ich musisz mieć wyjebane na dziecinne zagrania kolegów z We Ride, bo ich statek tonie i nigdy nie zrobią tego co my i kopengasi przeciwko Flow.

/Wesol

Prosilismy o pomoc ? AHAHAHAHAHA chyba ci sie pojebaly historie , to kura zjeb myslal ze to gra jakis szwed i chcial go poprosic o pomoc o czym nie wiedzielismy =]

Btw. Ja widze kolego ze bardzi chcialbys jebnac w dupala tego "grembuśa " muaa ;* tak mu wchodzisz w dupe ze szkoda mi odpisywac na twoj posty :)

--- Kambaa dodał 4 minut i 56 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2752910)
Nie mialem tu na mysli bezposrednio AB teamu, tylko jakichs tam ekstremistow, ktorzy jaraja sie tym, ze zadzwonia do kogos kto jest na imprezie / odsypia tydzien po robocie lub robi cokolwiek innego.
Także uprzejmie proszę o wy*******anie z bezsensownymi telefonami lub pocwiczenie gadki...

No, starczy Tibii na kolejne X tygodni, czolem (post pisany na lapku, wiec wy*******ac od braku znakow diaktrycznych i literowek).

Kurwa na ciebie nawet szkoda wystukania numeru , widze ze Akon napisal ze mu dzwonai po nocach to wiszu przydupas numer jeden musi ich opierdolic :D liz dupe dalej parcelu ^^

Wesolski 19-04-2010 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kambaa (Post 2752913)
Prosilismy o pomoc ? AHAHAHAHAHA chyba ci sie pojebaly historie , to kura zjeb myslal ze to gra jakis szwed i chcial go poprosic o pomoc o czym nie wiedzielismy =]

Btw. Ja widze kolego ze bardzi chcialbys jebnac w dupala tego "grembuśa " muaa ;* tak mu wchodzisz w dupe ze szkoda mi odpisywac na twoj posty :)

Nie No Tak No :> . Po prostu bronie racji swoich znajomych, a tak między nami dziwie się dla Lesia i reszty starych znajomych, że pomagają takim imbecylom co wy. Skończyłem rozmowę z tobą więc nie cytuj mnie zaraz i nie odpisuj głupio bo jeszcze bardziej się pogrążysz.

/Wesol

Elesar Inferno 19-04-2010 18:59

@Wiszu
Dlatego zaznaczyłem, że jeśli chce sobie prowadzić gre ala "rpg" a nie ma zamiaru sie orać ;p Co do PvP knighta to nie mam wątpliwości, że 2-3 ogarniete knighty w teamie w close/w środku miast battlach to złoto.

Leslaw 19-04-2010 21:08

Pocisk za pociskiem xD

na flow vt widzę wybory króla i królowej wojny XD jezior da wam odznaki, czy jaki ch*j?

Endrju88 19-04-2010 21:23

Siemanko, co słychać? Dawno z wami nie gadałem ;P Co u moich dawnych kolegów z Flow?

xBardolekx 19-04-2010 21:26

Andrzej ! Wyp3 StĄd ! Xd

Endrju88 19-04-2010 21:29

Ej Bardol, nie bądź taki niemiły. Jestem zły że nie przyjechałeś. Za słabo się postarałeś.

Jaz 19-04-2010 21:36

Cytuj:

Weź Ejkon nie rób sobie jaj, jakie walczyć, jak Ty politykę Putina wprowadziłeś na Morganie? Ktoś skacze to upierdolić go przy samej ziemi dla przykładu, żeby inni się nie wybijali. Wiem, że sporo osób by chciało porządnej wojny, ale takiej tu nie będzie, jeśli dalej będziesz ich wszystkich niańczył.

Tak, wiem, robisz to dlatego, że olafopodobni chcą się dorobić RL kasy, ale to jest już żałosne, przecież gra się dla zabawy, a nie dla zarobku (a przynajmniej powinno, bo do tego gry zostały stworzone), prawda?

We Hide tfu.. Ride.. jedyne co może tu pokazać to właśnie wypad na jedną osobę -> stack i tak w kółko... Przewaga lvli, liczebna oraz finansowa jest wręcz masakryczna.

Endrju88 19-04-2010 21:38

Już się nawet Jacek nie przywitasz ze starym kumplem :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:22.