![]() |
|
ale u mnie w domu? To mamie powiem to Ci obiad zrobi. Cu
|
do WoWa sa rowniez pirackie serwery(lepsze takie hg niz, jak w twoim przypadku wieczne czekanie na pobicie jakichkolwiek monsterow xd) wiec popieram Jacka, pierdol tibije xd
|
@bardol
Jak ci chara na openke dałem to byłes bardziej potulny XD |
Eter Rael:
Apr 15 2010, 23:31:25 CEST Killed at Level 263 by Kakeej and Ushuriel. XD |
haha xD zawsze jestem potulny, a głównie dlatego tak napisałem, bo ten śmieszny knight nie był w war modzie ;'( i mi smutno było ;'(
|
Cytuj:
Frag życia ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
To nie chodzi o to, że brakuje miejsc bo uwierz mi miejsc pustych stoi wiecej niż może sie komu kolwiek wydawać, ale chodzi o to, że nie wiesz o istnieniu takowych lub nie chce ci sie tam isc. Podaj mi swoj lv a chetnie sluze pomocą w znalezieniu expowiska bo nigdy nie wierze w to, że nie ma NIC wolnego. Co do grania knightem uwierz mi, że nawet najwytrwalsi dostaną szału huja jak zobaćza na co inne profesje mgoa sobie pozwolic, smutna prawda tej gry knight jest hujowy jesli prowadzisz sobie spokojna gre i nie masz zamiaru orac sie w jakichs wojnach zawsze bedziesz wiecej tracil, zarabial mniej, i wbijal mniej expa niz inne profesje na rówlonegłym levelu. Więc zmień poki nie jest za pozno :) |
Cytuj:
/Wesol |
Cytuj:
|
Ja pierdziele , kolego który płacze na flow. Tibia to nie koncert zyczen. Jezeli uwazasz ze jest tak zle idz na inny server jezeli chcesz coś z tym zrobic idz do wi rajd. Pisanie na forum jest złym pomysłem bo za to to tylko flow ma reason aby ci wpier dol załatwić. Uwierz im sie nudzi ,wiec sciganie 50 rycka aby wylootowac boszki jest interesujace na takim servie jak Morgana.
|
a co ze stwierdzeniami, że flow to nuby to jak mogą zabić 50 rycka?;x
|
Etun widze, że riposty u ciebie sa równie hujowe i żałosne jak ty sam bez kitu
Po 1 - Takowe forum nie istnieje Po 2 - Dalej uważam morgane za mój "ojczysty" server i to sie nie zmieni na isare poszedłem sie tylko bawić i sie nie zawiodłem Po 3 - Zapisz to sobie bo dostąpiłes zaszczytu, że ci odpisałem zazwyczaj ludzi twego pokroju* olewam *Nie potrafiący grać, myślący, że są kimś kim nie są, bojący sie o chara kiedy przychodzi co do czego |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
noł noł łi rajd men
|
Cytuj:
/Wesol |
Czy "We Ride" toczy wojne również z "Rise"? Bo z tego co widziałem to również ich fragują. Dlaczego nie ma oficjalnej wojny?
Oglądałem filmy pana "Angelos'a". Szczerze to mam pytanie do ekipy z Flow. Może i jestem niedoświadczonym graczem ale słyszałem już sporo głosów i sporo widziałem na temat tego co w prze ciągu ostatnich lat działo sie na Morganie. Czy czasem nie wydaje wam się , że to o co walczyliście kiedyś z "szwedami" , zniknęło? Te wszystkie wartości przeminęły wraz z tym jak wygraliście wojnę? Proszę o normalny komentarz - odpowiedz. Pozdrawiam |
Cytuj:
Co do pierwszego pytania to We Ride toczy wojnę praktycznie z całym serwerem bo wszyscy to kumple FLOW, a Rise to też osoby z Flow tylko utworzyli własną gildie dla członków starego dobrego Rise, które walczyło z Avis. Dlaczego nie ma otartej wojny? Hmm pomyśl logicznie co będzie gdy na open battle wyjdą 200+ przeciwko 50-150 levelom? Myślę, że sam wyciągniesz odpowiedni wniosek. Od kąt pamiętam zwycięska drużyna zawsze się dzieliła (np. Avis sie rozpadło po czym połączyły się dwie mocne Polskie gildie Rise i Arpens tworząc FLOW), ale dzieje się to na każdym serwerze. Zawsze znajdzie się ktoś komu nie podobają się nowe porządki. We Ride panie tak samo jak padały wszystkie gildie odłączające się od Flow, poczynając od Naszego Drogiego Ab Teamu, następnie ekipa Łapy i kilka innych towarzyszów, a teraz ziomki od Kury plus pozostali co odeszli wcześniej. Flow już się nie rozpadnie chyba, że powstanie wojna dzieląca ich co najmniej na połowę, albo przeniesie się tu inny serwer, który wywoła nową wojnę. /Wesol |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pamietam, za czasów wojny jak Rise walczyło z Avis, to gdy tylko się pojawiałem w rejonach walki, to Rise mną podłogę zamiatało.
A teraz? Na niektorych akcjach jestem bez venta, bo mi nie działa i co..i nic, bo niestety w we ride tylko kilku gości pokazuje, że chce walczyć i nie zależy im na levelach. Co wam np po Elincie? 205 rp, który jak wyrzucaliśmy go z Flow, to się popłakał na vent...i to nie jest żart. To tyle. --- Tymmon dodał 2 minut i 0 sekund później --- Aaaaa i miałem dodać. Do tych wszystkich, którzy dalej do mnie dzwonią...mi to kompletnie leży, więc możecie dzwonić sobie z waszych POPów nawet o 3 w nocy, a sam fakt tego, że jak śpie sobię o 1 w nocy w piątek bo nie mam ochoty się upijać, a wy dzwonicie z melanżu w piwnicy, mnie tak bawi że nic tylko wam dziękować. B) |
ZRÓBCIE HAŁAS !!!
8o8o --- Canabis dodał 1 minut i 46 sekund później --- Cytuj:
"Kazdy z nas, w sumie to samo tu przeżył nadszedł czas obudzic wszystkich żołnierzy" |
Bogatynia, Sulików, Zgorzelec i okolice ! MSG ME do kurFFy nędzy!
|
|
Pamiętam czasy jak nie było tibji i było fajoffo!:cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
@Kamba po co pierdolisz smutki na Gremba skoro ostatnio prosiliście go o pomoc w wojnie? To, że ma wyjebane na was bo nie ma zamiaru marnować chara by pomagać takim ludziom jak kura to mu się nie dziwie. @Grembuś Jebać ich musisz mieć wyjebane na dziecinne zagrania kolegów z We Ride, bo ich statek tonie i nigdy nie zrobią tego co my i kopengasi przeciwko Flow. /Wesol |
Cytuj:
P.s. Do niedojebów z AB - ja wiem, że jara was to, że mama i tata dali wam telefony komórkowe, ale wy*******ajcie z telefonami w weekend w nocy. Wyjdźcie sobie na dwór, imprezę, a nie kurwa siedzicie w 500 osób w jakimś kontenerze i na*******acie do ludzi. |
Cytuj:
Wątpię, żeby ktoś z AB dzwonił do Akona i innych osób (Romek zapomniał co to Tibia, JA I Guzio podobnie tylko, że ja trochę z wami piszę ;], Gremb nie ma tak najebane we łbie, Harry zają się RL, i wiele innych którzy mają wyjebane w morgane) To wasi wychowankowie z Flow, którzy bawią się w wojnę mogą być do tego skłonni, poza tym nie pamiętam, że dzwoniliśmy do kogoś nawet podczas pierwszej wojny po zwycięstwie FLOW nad Kopengasami. /Wesol |
Cytuj:
Także uprzejmie proszę o wy*******anie z bezsensownymi telefonami lub pocwiczenie gadki... No, starczy Tibii na kolejne X tygodni, czolem (post pisany na lapku, wiec wy*******ac od braku znakow diaktrycznych i literowek). |
Cytuj:
Prosilismy o pomoc ? AHAHAHAHAHA chyba ci sie pojebaly historie , to kura zjeb myslal ze to gra jakis szwed i chcial go poprosic o pomoc o czym nie wiedzielismy =] Btw. Ja widze kolego ze bardzi chcialbys jebnac w dupala tego "grembuśa " muaa ;* tak mu wchodzisz w dupe ze szkoda mi odpisywac na twoj posty :) --- Kambaa dodał 4 minut i 56 sekund później --- Cytuj:
Kurwa na ciebie nawet szkoda wystukania numeru , widze ze Akon napisal ze mu dzwonai po nocach to wiszu przydupas numer jeden musi ich opierdolic :D liz dupe dalej parcelu ^^ |
Cytuj:
Nie No Tak No :> . Po prostu bronie racji swoich znajomych, a tak między nami dziwie się dla Lesia i reszty starych znajomych, że pomagają takim imbecylom co wy. Skończyłem rozmowę z tobą więc nie cytuj mnie zaraz i nie odpisuj głupio bo jeszcze bardziej się pogrążysz. /Wesol |
@Wiszu
Dlatego zaznaczyłem, że jeśli chce sobie prowadzić gre ala "rpg" a nie ma zamiaru sie orać ;p Co do PvP knighta to nie mam wątpliwości, że 2-3 ogarniete knighty w teamie w close/w środku miast battlach to złoto. |
Pocisk za pociskiem xD
na flow vt widzę wybory króla i królowej wojny XD jezior da wam odznaki, czy jaki ch*j? |
Siemanko, co słychać? Dawno z wami nie gadałem ;P Co u moich dawnych kolegów z Flow?
|
Andrzej ! Wyp3 StĄd ! Xd
|
Ej Bardol, nie bądź taki niemiły. Jestem zły że nie przyjechałeś. Za słabo się postarałeś.
|
Cytuj:
Tak, wiem, robisz to dlatego, że olafopodobni chcą się dorobić RL kasy, ale to jest już żałosne, przecież gra się dla zabawy, a nie dla zarobku (a przynajmniej powinno, bo do tego gry zostały stworzone), prawda? We Hide tfu.. Ride.. jedyne co może tu pokazać to właśnie wypad na jedną osobę -> stack i tak w kółko... Przewaga lvli, liczebna oraz finansowa jest wręcz masakryczna. |
Już się nawet Jacek nie przywitasz ze starym kumplem :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:22. |
|