![]() |
|
po za tym to nonpvp.
|
Name: Van Liden
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 120 ehh... Seeliene allegro ; p |
Pasterz the Axemaster w Vision B)
|
Imargam ,Zwidek i Xareta ponownie w Vision ;] :]
|
Ci ruscy z piosenki niedorozwinięci jacyś? :F
|
Cytuj:
|
Fragment rozmowy filmu z wojny na aldorze jak pada Nemtor.
Cytuj:
Cytuj:
Tajna agentka Wonszabola gz fast handa. Nemtor padl kolo Ciebie, do wyboru miałeś boh, c-legs, rh itp.. ,a Ty zebrałeś s-ringa, 90 burstów i jakis tam bp @down Dre'aldora - Dre'furora Shelbo of Aldora - Shelbo Yubov on Aldora - Yubov Tajna agentka Wonszabola - Ymy w title ma Fonsz wiec obstawiam, że to on ale mogę sie mylić Czy to nie sa ludzie z Furory ? |
@up
i co to ma wspolnego z furora ?:> |
Oprócz Pasterza w Vision są również Demthes i Tebelus.
|
Cytuj:
|
Demthes nie był czasem w Duskiness?;)
|
[GUILD]Crusade[/GUILD] - It will be disbanded on Apr 06 2007 if there are still less than four vice-leaders then.
Avis juz jest dizbanded Dark Signs to samo, jakis czas temu... Wniosek? Rozpadają się najstarsze gildie na Furorze. Wniosek z wniosku? Furora's going down... |
Nie wiedzialem ze Vision zaczyna rekrutowac officjalnie zlodzieji do gildi...
(*wkoncu harcesh jest w Na Wspolnej*) To tylko ukazuje jak nisko Furora upada ;)... @up dalem cynk Rastazowi , moze kogos invitne , ale w sumie nie ma sensu. Tam i tak nie ma juz po co grac... @edit2 Nawet nie wiedziaelm, Rastazowi sie skonczyl pacc a reszta tam nie gra, czyli Crusade mozna juz uznac za przeszlosc ;s , a szkoda.... |
Nom, najstarsza gildia na furorze... Wszystko ma swój koniec.
|
Cytuj:
|
No dokładnie. Tak jak Duski :D
|
Cytuj:
Smiej sie smiej, na ciebie tez w koncu przyjdzie pora :) |
Instynkt podpowiada mi ze przyjmowanie nowych graczy do Vision to zły krok, sie zobaczy, pewnie i tam wkoncu jakis spy wpadnie ;d
|
@up
Zgadzam się ;] |
Zwidek juz 160 lvl :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tja,.. <chlip>, <chlip> ;( |
lol a czy czasem nie jestescie pierdolnieci ? :D :D: D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:
All vision to spy a w dusk 0 spy :> |
Mamy duzo spy i chyba war w plecy ;/
|
czemu takie nudy na furorce.. nic sie nie dzieje....
|
Tak przejebiecie wojne!!!!! i Imargam my all wiemy ze jestes SPAY!!!!!!!
wiec odbij1! |
Imargam wiem ze to trudne zrobić podpis dlatego pomogę ci w tym w miejscu poziom powinieneś wpisać 201 a w miejscu skills 99/97.
@sekundo Wszyscy którzy uważają Zwidka za mistrza pvp muszę was zmartwić wczoraj bil przy mnie 49 mastera około 10 minut i go nie zabił to przybiegł Imargam i mu pomógł chociaż sadze ze jak by ten sork miał więcej mf'ow to by się trzymał kolejne 5 minut co o tym sadzisz feltaksio? (jak patrzyłem zwidkowi zeszło około pół bp sd i z 3 bp mf) |
@up
rec plx :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ponad pół roku Ozonku :( Ale Crusade rozpadło się już wcześniej, wiesz o tym... :( |
|
@up
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 24 minutes) :<<< |
Podobno przed chwila lali czipsego na edron ale zwial na demce na edron
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
chyba dzisiaj nie siusiałes |
Cytuj:
|
@up
Własnie a moze mial kicka xD. Taki 50 lvl nosil by 15 ssow i 15 bp mf czyli 60k + eq lol zalosny jestes pozatym capa by nie mial bezmozgowcu -_- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08. |
|