![]() |
|
Cytuj:
a wiesz, ze podobno rl Archin tez sprzedal swojego chara? o.o shame on you |
Milosz hacked =/
|
@ Saint
Jaki jest Wasz stosunek do Faint ? |
Ale dobry tydzien hahah ;D
3 dni temu poszedłem na Retired a dziś w nocy hacked :cup::cup: ;D No nic ;D Czasem tak bywa |
mysle ,ze przyda sie frag thread bo sie zamieszanie zrobilo :D
|
Cytuj:
|
17:22 Habi Vurio [96]: 17:22 Habi Vurio [96]: Vany ma trapa 17:22 Habi Vurio [96]: pomoc mu? 17:22 Pephy [172]: nie
No pepsi chyba wam cos nie wyszlooOo;) pozdro i powodzonka w dalszych planach trapow i sciemnianych hakow:baby::baby::baby::D |
12:39 Shandow Ridixx [19]: KUPIE KASE NA OBSIDII (GP) za prawdziwe pieniadze (pln/euro) - msg me for more info
i zonk |
18:42 Shandow Ridixx [19]: KUPIE KASE NA OBSIDII (GP) za prawdziwe pieniadze (pln/euro) - msg me for more info
xD |
ta jak cos to msg me in game biore kazda ilosc
|
No masz się czym chwalić bez kupowania charów i kasy za rl nie miałbyś nawet 50lvla...lepiej zajmij się kopaniem, czy tam sprzedawaniem ziemniaków, to Ci lepiej idzie ; *
|
@up
aj myśle że byś się zdziwił :] |
yson na allegro, moze sie kto skusi? bo narazie 2.75 zł :D
|
shandowsky
polukaj na alegro tam jest ful sianaz obsidii, jak mozesz kup fure i rozje**** tych pedałow.
http://www.allegro.pl/item294547274_...najtaniej.html wierze w ciebie:) |
Polaczki!!!11!1!1!!!
Cytuj:
Boli mnie natomiast to,iz po prostym pytaniu koles odpowiada jezdzac mi po rodzinie. Romas@ ''Ciekawe jakie masz dowody ze kupil chara, jak pewnie go nawet nieznasz to po co jedziesz komus o kim niemasz nawet pojecia...'' Prostaq!Nigdzie nie napisalem,ze mam dowody-.- ''Zastanow sie czasami co piszesz,bo po twoich postach mam wrazenie,ze jednak kupiles tego chara.'' |
Cytuj:
|
Cytuj:
---WYJDZ--- I nie wracaj tu wiecej bo dla Takich Jak Ty nie ma tu miejsca:baby: |
Cytuj:
|
archin sie wyplacil czy co ?
|
Jakby sie wypłacił to raczej Ng spamowałoby forum tibi.com tak jak to było jak Ferlig zaplacił..PropagandaXD
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |
|