![]() |
|
godziny nawet nie ma ;pp
|
Cytuj:
z którego to roku? :| w tym roku byłem takim elo no liferem i o 01:38 siedziałem na kompie podczas sylwestra!! oni nie byli online, a patrzyłem mniej więcej o takiej godzinie ;/ |
@down
Ok, zwracam honor :d |
Exp z wczoraj po 23.00 zostanie podliczony dopiero dzisiaj po 23, to co tam jest to też exp z całego wczorajszego dnia Mistrzu.
|
i to mi sie podoba w Ratillt'cie i Khazul'u. Dystans do siebie kurwa. Może i nie byli nigdzie na sylwku ale przynajmniej sie umią z tego śmiać, nie to co reszta ze ale jeshtem kul zią nawalilem sie i rzygalem to jest lajf. Żal peel.
@Topic Khazul poważnie odszedłeś z Vision czy tylko dla jaj ? |
W tym ze ktos nie idzie swietowac nie ma nic zlego. Wiekszosc imprez tego typu to naciagane spotkanie zeby sie napic, a nie kazdy ma na to akurat w sylwestra ochote. Bede sie chcial kurwa napic za tydzien w sobote - pojde i bede mial drugiego sylwka. Wczoraj nie chcialem to nie poszedlem, proste.
Jest w ch** ludzi ktorzy po prostu poszli spac, nie koniecznie zwiazanii z Tibia, oni tez sa no-life bo nie swietuja? A czemu wolnego czasu nie wykorzystac zeby pograc? ;> |
Ja nie czaje was ludzie,czepiacie się ze ktoś bił lvl w sylwestra?pff jego sprawa.Ja wróciłem do chaty po 1 i expilem do 5 rano! i co tez jestem no lifer?zlitujcie sie ludzie.
|
a ja wstałem dzisiaj o 18 elo :D
a to co wy robiliście to mi to lotto |
21:51 You see Czipsu (Level 183). He is a master sorcerer. He is Padrone of the We rule again.
We rule again _/ |
Proponuje zakonczycz smieszny temat "kto byl online a kto nie w sylwestra" :baby:
powiem tak "lubisz to sie bawisz" BEZ ODBIORU. Pro Evo Mastah odezwij sie na forum XD |
To tak zebyscie sie wyluzowali..
Po raz trzeci na furorze wylotowany przez Restera: 23:04 You see a mandrake. It weighs 1.80 oz. This rare root is often used for shamanic medicines. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Next raz idziesz z nami i bedzie zajebiscie pzdr:) |
Masakra byłeś na super dysce z wymiatającym Draciem. Pewnie parkiet się palił pod waszymi nogami.
|
Cytuj:
nie bylem z wami ;( ale to nie 1 i ostatni sylwek :D BEZ ODBIORU a ty wlodek odpier*** sie od draca i noileta |
Cytuj:
|
o.o draco opowiedz nam wiecej jak tam na gej party bylo
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |
|