![]() |
|
Maciej ogarnij please, po pierwsze Keri nic nie mówiąc pobiegł sobie za jakimś noobkiem z karaoke. Zabił go i kiedy wy nagle zrobiliście mass loga to sobie wklei info o deadzie jego. Nie powiedział nawet gdzie jest i kiedy już wy byliście na dd quest to wtedy nagle mówi że go mają i jest na dd.
Czyli tutaj zadziałała po prostu nierozwaga i brak szybkiej reakcji, a nie żadna lojalność. |
Raczej glupota Keriego Xdd
Zreszta oni sie z nim meczyli z 2-3 minuty to raz i po drugie widzialem jak exivowaliscie keriego i victerona na statku z 5 min przed dedem wiec wiesz ;) Bujac to im ale nie nam . |
Sorry, to Wy się dzisiaj masslogali 3 razy i udalo Wam się kogoś zabić tylko raz ;)
|
Cytuj:
Hmm nam się nic nie udaje? Patrz na OB, ostatnie sneaki czy expienie. |
A tak w ogóle, Shejq...
Cytuj:
|
Moze mogl zmienic zdanie ?... glupio sie czepiasz
|
Cytuj:
co do Lavia... nie próbuj sie usprawiedliwiać, baliście sie wyjsc - a z tego wynika że każdy dba o własną skóre i woli kibicować z pz :D i jeszcze coś, nie mylić mnie z osobą która miała taki sam nick jaki ja mam na forum tibia.pl (akurat kumpel z oski mojej) |
Cytuj:
Co do Keri... jak to kiedyś, ktoś powiedział... jeśli ktoś jest debilem i ma debilne pomysły to niech ponosi konsekwencje ;) |
@up
u nas nawet wichury czy banana nie zostawimy B)B):] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Metafora? hahaha Powiesz mi gdzie Ty tu jakąś metaforę (przenośnie) widzisz? |
Cytuj:
,,u nas nawet wichury czy banana nie zostawimy " to jest w przenośni, tłumacząc na język potoczny nikogo nie opuszczają... |
Wybacz, ale on użył tych nicków jako przykłady idiotów w NPNP.
|
nie :p właśnie OWRZ miał racje ;] chociaz jakbyście banana albo wichury śmiech to wiecie xD
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Shejq jest niefajny to raz.
Skonczcie z ta historia bo kazdy z nas tez ma wikipedie na google to dwa. Po trzecie wielu z was juz udowodnilo swoja odwage na OB ^^ Kumple walcza ,a polowa ucieka bo kilku innych padlo.Wiem bo padlem raz na poczatku ob i patrzalem noobem co sie dzieje. Wielu z was nawet na OB sie boja pz zrobic ,a i wiele osob uciekalo nie raz w pizdu nawet w czasie jak trwala walka. Nie mowie ,ze my nigdy nie uciekalismy na OB ^^ Ale zadko sie zdarzalo zeby ktos uciekl w srodku walki bo bal sie o swoj lvl. Wrecz przeciwnie wiele osob po dedzie wracala i walczyla dalej. U was na taki "gest" zdecydowala sie chyba tylko raz jedna osoba (Eter) . I to my walczymy przeciwko 2 x wiekszej grupie ludzi z 2 x wiekszymi lvlami i dla mnie zawsze ekipa NPNP nawet te 70-80 lvle beda wiecej warte niz 90% waszego RC . Bo mimo ,ze niektorzy sa debilami i wszystkich denerwuja to maja jaja bo potrafili sie przeciwstawic silniejszemu wrogowi. |
10 znaków ;]
|
post up
Ciekawy post i zgadzam sie z Tobą w 100% 8o |
Vorgad XC
A oto rozrywka RC w czasie gdy inni siedzą w szkole
http://img387.imageshack.us/img387/8...rgaddl8.th.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |
|