Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Lavi0 13-04-2008 16:25

Maciej ogarnij please, po pierwsze Keri nic nie mówiąc pobiegł sobie za jakimś noobkiem z karaoke. Zabił go i kiedy wy nagle zrobiliście mass loga to sobie wklei info o deadzie jego. Nie powiedział nawet gdzie jest i kiedy już wy byliście na dd quest to wtedy nagle mówi że go mają i jest na dd.

Czyli tutaj zadziałała po prostu nierozwaga i brak szybkiej reakcji, a nie żadna lojalność.

Kafffffar 13-04-2008 16:27

Raczej glupota Keriego Xdd
Zreszta oni sie z nim meczyli z 2-3 minuty to raz i po drugie widzialem jak exivowaliscie keriego i victerona na statku z 5 min przed dedem wiec wiesz ;) Bujac to im ale nie nam .

Seith 13-04-2008 16:36

Sorry, to Wy się dzisiaj masslogali 3 razy i udalo Wam się kogoś zabić tylko raz ;)

Lavi0 13-04-2008 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shejqus (Post 2000006)
Nam sie chociaz cos udaje jak widac wam slabo :P..

Hmm nam się nic nie udaje? Patrz na OB, ostatnie sneaki czy expienie.

Seith 13-04-2008 16:51

A tak w ogóle, Shejq...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shejqus (Post 1996479)
Mnie to lotto szczerze mowia za 3tyg. mam mature i wypadaloby jakos to napisac tak, wiec wylaczam sie z gry na miesiac :) Mam nadzieje ze jak wroce wojna bedzie wciaz trwala i jeszcze sie zabawimy xD

Tibia zostala juz odinstalowana xP Jakos lzej mi z tym xDDDDDDD

Asz2212 13-04-2008 16:53

Moze mogl zmienic zdanie ?... glupio sie czepiasz

OWRZ 13-04-2008 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seith (Post 2000000)
Sorry, to Wy się dzisiaj masslogali 3 razy i udalo Wam się kogoś zabić tylko raz ;)

hmmm oczywiście że łatwo jest krytykowac innych lecz wpierw zobacz na własne nieudane akcje, a raczej wasze wspólne nieudane akcje :D wam na ile masslogów udaje sie kogoś zabić? ? ? coś czytałem że raz na 10 (nie wiem czy to prawda, lecz jeśli tak to różnica jest ogromna :] )
co do Lavia... nie próbuj sie usprawiedliwiać, baliście sie wyjsc - a z tego wynika że każdy dba o własną skóre i woli kibicować z pz :D
i jeszcze coś, nie mylić mnie z osobą która miała taki sam nick jaki ja mam na forum tibia.pl (akurat kumpel z oski mojej)

HardClan 13-04-2008 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OWRZ (Post 2000045)
hmmm oczywiście że łatwo jest krytykowac innych lecz wpierw zobacz na własne nieudane akcje, a raczej wasze wspólne nieudane akcje :D wam na ile masslogów udaje sie kogoś zabić? ? ? coś czytałem że raz na 10 (nie wiem czy to prawda, lecz jeśli tak to różnica jest ogromna :] )
co do Lavia... nie próbuj sie usprawiedliwiać, baliście sie wyjsc - a z tego wynika że każdy dba o własną skóre i woli kibicować z pz :D
i jeszcze coś, nie mylić mnie z osobą która miała taki sam nick jaki ja mam na forum tibia.pl (akurat kumpel z oski mojej)

Szczerze? Widać, że masz gówniane pojęcie o tej wojnie i o tym co się dzieje.

Co do Keri... jak to kiedyś, ktoś powiedział... jeśli ktoś jest debilem i ma debilne pomysły to niech ponosi konsekwencje ;)

xBardolekx 13-04-2008 17:37

@up

u nas nawet wichury czy banana nie zostawimy B)B):]

HardClan 13-04-2008 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2000119)
@up

u nas nawet wichury czy banana nie zostawimy B)B):]

Czyli mam rozumieć, że masz ich za debili?

OWRZ 13-04-2008 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HardClan (Post 2000091)
Szczerze? Widać, że masz gówniane pojęcie o tej wojnie i o tym co się dzieje.

Co do Keri... jak to kiedyś, ktoś powiedział... jeśli ktoś jest debilem i ma debilne pomysły to niech ponosi konsekwencje ;)

heh, to prawda :) nie kryje się z tym, rok już nie gram w tibie na rl'u (czasem na ots'ach pykam) i nie logowałem sie na morganie... (hmm nawet nie mam juz kim bo wszystkie chary sprzedałem) ale czytam na bierząco co tu sie dzieje i widze że niektórzy głupoty gadają... a Ty jesteś tego przykładaem odpowiadając np na post cos o bananach heh, nie łap nikogo za słowa, to była tylko metafora, aa sory nie wiesz co to znaczy... sprawdź w słowniku albo wejdź na wikipedia ;)

HardClan 13-04-2008 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OWRZ (Post 2000142)
heh, to prawda :) nie kryje się z tym, rok już nie gram w tibie na rl'u (czasem na ots'ach pykam) i nie logowałem sie na morganie... (hmm nawet nie mam juz kim bo wszystkie chary sprzedałem) ale czytam na bierząco co tu sie dzieje i widze że niektórzy głupoty gadają... a Ty jesteś tego przykładaem odpowiadając np na post cos o bananach heh, nie łap nikogo za słowa, to była tylko metafora, aa sory nie wiesz co to znaczy... sprawdź w słowniku albo wejdź na wikipedia ;)

Koniecznie musisz tam zajrzec...
Metafora? hahaha
Powiesz mi gdzie Ty tu jakąś metaforę (przenośnie) widzisz?

OWRZ 13-04-2008 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HardClan (Post 2000192)
Koniecznie musisz tam zajrzec...
Metafora? hahaha
Powiesz mi gdzie Ty tu jakąś metaforę (przenośnie) widzisz?

,,u nas nawet wichury czy banana nie zostawimy " to jest w przenośni, tłumacząc na język potoczny nikogo nie opuszczają...

Seith 13-04-2008 18:23

Wybacz, ale on użył tych nicków jako przykłady idiotów w NPNP.

xBardolekx 13-04-2008 18:31

nie :p właśnie OWRZ miał racje ;] chociaz jakbyście banana albo wichury śmiech to wiecie xD

Madzinia 13-04-2008 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seith (Post 1999882)
Mimo niektórych opracowań twierdzących, że Abraham był kupcem aramejskim, przyjmuje się, że jest postacią fikcyjną.

No i co z tego ? mogł być kupcem , niewolnikiem , prostytutką czy czy tam Kfazimodo(postać fikcyjna , nie wiem jak się to pisze) tak czy siak jemu przypisuję się początek judaizmu

Cytuj:

Takie coś dodaje się, gdyby to były synonimy. Niestety kultura polska to co innego niż słowiańska.

Niestety kultura polska ma swój początek o wiele wcześniej niż chrzest Polski.

Cytuj:

Czy Ty przynajmniej wiesz czym różnią się wyznania reformowane od judaizmu?

Nie udawaj mądrego bo pierw napisałeś "na bazie reform" niestety cały dzień nosiłem meble i nie miałem czasu cię zbesztać ale post zdążyłem przeczytać , dla twojej świadomości wiem co to znaczy wyznania reformowane tak więc radzę ci poczytać trochę więcej zanim coś napiszesz ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shejqus (Post 1999646)
YEYEYEYEYEYE WSZYSCY OTWIERAMY WIKIPEDIA I JEDZIEMYYYYYYYYY NA FORUM SPINKA KTO LEPSZY Z RELIGII LUB HISTORII !!!!!! JEDZIEMY NIE SPIMY CHLOPAKIIIIIIIII

Pier...cie sie w glowy okey? plzzz

Ja jeżeli nie mam swoich poglądów na jakiś temat , zamiast korzystać z wikipedi po prostu się nie udzielam.

Kafffffar 13-04-2008 19:44

Shejq jest niefajny to raz.
Skonczcie z ta historia bo kazdy z nas tez ma wikipedie na google to dwa.
Po trzecie wielu z was juz udowodnilo swoja odwage na OB ^^ Kumple walcza ,a polowa ucieka bo kilku innych padlo.Wiem bo padlem raz na poczatku ob i patrzalem noobem co sie dzieje. Wielu z was nawet na OB sie boja pz zrobic ,a i wiele osob uciekalo nie raz w pizdu nawet w czasie jak trwala walka. Nie mowie ,ze my nigdy nie uciekalismy na OB ^^ Ale zadko sie zdarzalo zeby ktos uciekl w srodku walki bo bal sie o swoj lvl. Wrecz przeciwnie wiele osob po dedzie wracala i walczyla dalej. U was na taki "gest" zdecydowala sie chyba tylko raz jedna osoba (Eter) .
I to my walczymy przeciwko 2 x wiekszej grupie ludzi z 2 x wiekszymi lvlami i dla mnie zawsze ekipa NPNP nawet te 70-80 lvle beda wiecej warte niz 90% waszego RC . Bo mimo ,ze niektorzy sa debilami i wszystkich denerwuja to maja jaja bo potrafili sie przeciwstawic silniejszemu wrogowi.

Fureyka 13-04-2008 21:29

10 znaków ;]

OWRZ 14-04-2008 09:29

post up

Ciekawy post i zgadzam sie z Tobą w 100% 8o

Arx260 14-04-2008 12:30

Vorgad XC

A oto rozrywka RC w czasie gdy inni siedzą w szkole
http://img387.imageshack.us/img387/8...rgaddl8.th.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02.