![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
alkochol jazda jazda jazda!!!
|
Cytuj:
|
Yanne ,ty sie jak widac nie chwalisz ze chlejesz alkochol, za to alkoholu pewnie na oczy nie widziales 8o
edit: pozatym on sie nie chwali tylko mowi jak bylo zebyscie sie za bardzo nie podsycili jaki to on nieogar... |
Cytuj:
|
Cytuj:
>PWNED< OWNED ROTFLCOPTERED OMGED LOLED JAJAJAJAJAJA espanol? :mag: |
@ Wiszu
Zostaw ich w spokoju ! :D Chłopaki sie obraza i się zamkną w swoim hellgate na wieki :P |
Cytuj:
zgassssssssss....gowno wiesz a sie wypowiadasz, pionek jestes i tyle ;) Co ty wogole mowisz o jakims zdawaniu z polskiego jak piszesz alkohol przez CH ty bucu lol. |
@ UP
Odnoszę wrażenie, że Ty każdego swojego "przemyślanego" posta wklejasz do worda, on podkreśla Ci na czerwono, poprawiasz i dopiero potem błyszczysz na forum jako osoba, która złą pisownią się nie splamiła ;) |
huauhshahhashahshas leejjjjjeeeee hhahahah..! Up @ Owned XD
Sorry nie chcialem! Wybaczcie |
@ 2up
Tak? To wszystkie słowa bez polskich znaków by miał podkreślane, "wogole" by było podkreślone, bo pisze się "w ogóle", a poza tym nawet tutaj w edytorze postów jest funkcja podkreślania błędnych wyrazów, nie musi nawet nigdzie nic wklejać, więc sory ale sfailowałeś ;) Ponadto kto jak kto, ale Polacy chyba powinni wiedzieć jak się pisze "alkohol", co? 8o @ offtop Kto expi na demonie? xd |
385383754 xDDDDDDDDDDDDDD wiecie co dopisać nie zapominając o .html Xdddddd
|
yyy , jakim programikiem to odtworzyc ??:p bo pierwszy raz widze .vrf :p
|
nagranie z venta, trzeba mieć venta 3,0,1 kliknac prawym na to białe pole > user > record / playback i tam open wybrać plik i słuchać
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HAAHAHA sorry kolego zloty ale jak moja pisownia jest dla ciebie doskonala i poprawiana w wordzie to proponuje zapisac sie na korepetycje z jezyka polskiego albo zalatwic jakies zaswiadczenie o dysgrafii od specjalisty. Haha co gosciu teraz dales....:cup::cup: btw. nie kazdy tak przezywa tibia.pl jak ty :( |
Cytuj:
///FLAMEE xD ale plis jak chcecie nas obrazac albo pogadac o otsie to na tibia com okej? lubie byc publicznie ponizany okej? |
Wszyscy wiemy ze Tenshin nie oddawał pass na openy , i grał sam , a wy gadacie głupoty i inne bzdury bo zostaliście kicked z serva i teraz musicie na forum powalczyć ;/
|
Cytuj:
@ Harry~ Ziomuś, nie wiem czy wiesz, ale poprawne pisanie (nie tylko postów, wypracowań, czy felietonów) nie opiera się tylko na ortografii. Niezwykle istotnym elementem języka pisanego jest styl, który u was kuleje. Nie wiem ile macie lat i szczerze mówiąc - je**e mnie to, ale warto jest wiedzieć, iż poprawiać winni tylko ci, którzy sami są bez winy. :) /care |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |
|