Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

chive 27-12-2008 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2395760)
Real name: Shejq
Banished: until Jan 11 2009, 13:38:11 CET because of illegal advertising
Created: Nov 17 2004, 10:43:30 CET

hahaha...=) bylo poruszac temat ots na forum

Chlopak nie daje za wygrana. Ma bana i dalej online.

Yanne 27-12-2008 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etun (Post 2395988)
tak jak napisał to Tenshin , podczas wczorajszej akcji byłem pod wpływem alkoholu a to ue to przypadek bo użyłem nie tego hota.

Podniecajcie sie dalej tylko szkoda ze nie umiecie zabic 117 ms bez manashielda l

chcesz byc fajny piszac ze piles alkochol na forum? ;o szkoda ze zapomniales dodac "przed kompem"

xBardolekx 27-12-2008 16:24

alkochol jazda jazda jazda!!!

Kino_000 27-12-2008 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2396164)
alkochol jazda jazda jazda!!!

hahahha no to fail XD

Tensz-in 27-12-2008 17:27

Yanne ,ty sie jak widac nie chwalisz ze chlejesz alkochol, za to alkoholu pewnie na oczy nie widziales 8o

edit:
pozatym on sie nie chwali tylko mowi jak bylo zebyscie sie za bardzo nie podsycili jaki to on nieogar...

Yanne 27-12-2008 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 2396243)
Yanne ,ty sie jak widac nie chwalisz ze chlejesz alkochol, za to alkoholu pewnie na oczy nie widziales 8o

edit:
pozatym on sie nie chwali tylko mowi jak bylo zebyscie sie za bardzo nie podsycili jaki to on nieogar...

idz oddac chara dla furory ;* poprostu blad ortograficzny ... dziwne ze tak oto spamujecie bo 1/2 z was nie zdaje z polskiego... >pwn3d<

Wiecznyodpoczynek 27-12-2008 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2396297)
idz oddac chara dla furory ;* poprostu blad ortograficzny ... dziwne ze tak oto spamujecie bo 1/2 z was nie zdaje z polskiego... >pwn3d<

Patrząc na twe posty, również nie wróżę Ci zbyt dobrej zdawalności z j. polskiego, bo ortografię i stylistykę chyba zgubiłeś/aś gdzieś głęboko w Hellgate.

>PWNED< OWNED ROTFLCOPTERED OMGED LOLED JAJAJAJAJAJA

espanol?

:mag:

JAiR 27-12-2008 18:35

@ Wiszu
Zostaw ich w spokoju ! :D
Chłopaki sie obraza i się zamkną w swoim hellgate na wieki :P

Tensz-in 27-12-2008 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2396297)

zgassssssssss....gowno wiesz a sie wypowiadasz, pionek jestes i tyle ;)

Co ty wogole mowisz o jakims zdawaniu z polskiego jak piszesz alkohol przez CH ty bucu lol.

Harry_Bazooka 27-12-2008 20:34

@ UP

Odnoszę wrażenie, że Ty każdego swojego "przemyślanego" posta wklejasz do worda, on podkreśla Ci na czerwono, poprawiasz i dopiero potem błyszczysz na forum jako osoba, która złą pisownią się nie splamiła ;)

Toiowo 27-12-2008 20:55

huauhshahhashahshas leejjjjjeeeee hhahahah..! Up @ Owned XD

Sorry nie chcialem! Wybaczcie

Master-Mada 27-12-2008 20:56

@ 2up

Tak? To wszystkie słowa bez polskich znaków by miał podkreślane, "wogole" by było podkreślone, bo pisze się "w ogóle", a poza tym nawet tutaj w edytorze postów jest funkcja podkreślania błędnych wyrazów, nie musi nawet nigdzie nic wklejać, więc sory ale sfailowałeś ;)

Ponadto kto jak kto, ale Polacy chyba powinni wiedzieć jak się pisze "alkohol", co? 8o

@ offtop
Kto expi na demonie? xd

xBardolekx 27-12-2008 21:37

385383754 xDDDDDDDDDDDDDD wiecie co dopisać nie zapominając o .html Xdddddd

M1ntCtb 27-12-2008 21:57

yyy , jakim programikiem to odtworzyc ??:p bo pierwszy raz widze .vrf :p

xBardolekx 27-12-2008 22:03

nagranie z venta, trzeba mieć venta 3,0,1 kliknac prawym na to białe pole > user > record / playback i tam open wybrać plik i słuchać

Wesolski 27-12-2008 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qcosa (Post 2394263)
Dobry wieczór,
czytalem z zainteresowaniem waszą rozmowę na temat bulwersującego, co niektórych ludzi AB Teamu,
sądzę, że wbew pozorom, to są nooby, osoby niedoświadczone,
to, że nie możecie ich z tego serwa wygonic po wielu latach i to, że wracają tutaj zawsze, to oznaka tylko i wyłącznie lamerstwa z ich strony.
Kto normalny walczy o coś, co jest z góry przegrane? Nie rozczaruje Cię, drogi forumowiczu! Nikt normalny - tylko głupiec.
Jaki z tego wniosek?
Członkowie AB Teamu to głupcy i nie mają szans wam zaszkodzić, nie przejmujcie się nimi, grajcie, botujcie i ignorujcie ich wybryki, przędzej czy później znudzi się im to i przestaną tutaj grać. Sądzę, że to, ze wygraliście wojnę z prawdziwym przeciwnikiem, tj. Kopengas i to, że AB Team tylko do was na przyczepkę przyszedł pod sam koniec wojny to tylko oznaka tego, że nie potrafią nic zrobić samemu dobrze i tego, że to naprawdę nic nie znaczące płotki. To wy jesteście grubymi rybami na tym serwerze i macie do tego prawo! Nikt wam go nie odbierze... do czasu!
Pozdrawiam serdecznie,
Xadi, aka Neminona, ten mądry inaczej,
głupi i naiwny, członek ab.
dumny członek ab.
PS za dużo chciałem załatwiać pokojowo, za dużo gadam i takie tam

Przykro mi "DROGI" kolego ale to Flow prosiło ab o To by ich nie bili i im pomogli, Ja wiem o tym I wiele innych osób, dlaczego ten co prosił ich o to nie odezwie się i nie powie taki jak wtedy "NIE BIJCIE NAS". Przykro mi to mówić ale muszę bronić strony tych którzy mi pomagali. FLOW wielu z was polubiłem przez te kilka dobrych i złych chwili ale nadchodzi mój koniec z tibia i niestety pozostaje przy ab wiedząc że to dużo nie zmieni, ale wole by ten "śmieszny" char padał po stronie moich dobrych starych znajomych.

Tensz-in 27-12-2008 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry_Bazooka (Post 2396552)
@ UP

Odnoszę wrażenie, że Ty każdego swojego "przemyślanego" posta wklejasz do worda, on podkreśla Ci na czerwono, poprawiasz i dopiero potem błyszczysz na forum jako osoba, która złą pisownią się nie splamiła ;)

HAAHAHA sorry kolego zloty ale jak moja pisownia jest dla ciebie doskonala i poprawiana w wordzie to proponuje zapisac sie na korepetycje z jezyka polskiego albo zalatwic jakies zaswiadczenie o dysgrafii od specjalisty. Haha co gosciu teraz dales....:cup::cup:

btw.
nie kazdy tak przezywa tibia.pl jak ty :(

Yanne 27-12-2008 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master-Mada (Post 2396585)
@ 2up

Tak? To wszystkie słowa bez polskich znaków by miał podkreślane, "wogole" by było podkreślone, bo pisze się "w ogóle", a poza tym nawet tutaj w edytorze postów jest funkcja podkreślania błędnych wyrazów, nie musi nawet nigdzie nic wklejać, więc sory ale sfailowałeś ;)

Ponadto kto jak kto, ale Polacy chyba powinni wiedzieć jak się pisze "alkohol", co? 8o

@ offtop
Kto expi na demonie? xd

nie w edytorze postow tylko to jest opcja FF :/ btw

///FLAMEE xD ale plis jak chcecie nas obrazac albo pogadac o otsie to na tibia com okej? lubie byc publicznie ponizany okej?

Etun 27-12-2008 22:57

Wszyscy wiemy ze Tenshin nie oddawał pass na openy , i grał sam , a wy gadacie głupoty i inne bzdury bo zostaliście kicked z serva i teraz musicie na forum powalczyć ;/

Wiecznyodpoczynek 27-12-2008 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JAiR (Post 2396350)
@ Wiszu
Zostaw ich w spokoju ! :D
Chłopaki sie obraza i się zamkną w swoim hellgate na wieki :P

To nawet lepiej by było. Może chłopaki, by sobie nowe hobby znaleźli, na dwór wyszli, w piłkę pograli. :)

@ Harry~
Ziomuś, nie wiem czy wiesz, ale poprawne pisanie (nie tylko postów, wypracowań, czy felietonów) nie opiera się tylko na ortografii. Niezwykle istotnym elementem języka pisanego jest styl, który u was kuleje.
Nie wiem ile macie lat i szczerze mówiąc - je**e mnie to, ale warto jest wiedzieć, iż poprawiać winni tylko ci, którzy sami są bez winy. :)

/care

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56.