![]() |
|
Cytuj:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2738462 |
Cytuj:
A co do bajek, to jedyne bajki mi twoja stara opowiadała, chociaż ciężko było to zrozumieć, bo miała problemy z wymową... |
mięczak, asus, grebol ssijcie kule skurwysyny
wasze stare nie mają łokci i są kurwami na potęgę FLAME ON<ja tesz kcę!> ps. mięczak, nie będę gorszy, też już mam bluzgator w ulubionych B) |
Tak wrzucacie na Russela a ma więcej w baniaku niż nie jeden na tym forum.
Na moje to się za dużo bajeczek nasłuchaliście na jego temat :baby: |
rosi, bardol i reszta lizajacych dupy pedałow
<<<<<<<JEBCIE SWOJE STARE>>>>>> |
Cytuj:
|
Cytuj:
idioto naucz sie pisać,bo każdy kto chodził do szkoły się skapnie że masz 10 lat. Aha i twoja stara nie ma cipy :DDD |
Cytuj:
BŁYSNĄŁ INTELIGENCJĄ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD WIECEJ TAKICH POSTÓW ;D;D;D NIE MA TO JAK POPRAWA HUMORU Z SAMEGO RANA CZYJĄŚ GŁUPOTĄ Xdddddddddddddddddd ty! mam pomysł ;d słyszałem że ten no jaś fasola na emeryture odszedł ;d zająłbyś jego miejsce :p idealnie pasujesz ;d |
Cytuj:
FLAME OOOOOOOOOOOOOOOOOOON!:D |
@up
twoja stara goli jaja :o Bardol miałes już nie pisać na tym forum |
Cytuj:
idz zjedz Pączka z lukrem lub cukrem pudrem albo może polewą czekoladowa ....albo wiesz co ze wszystkim naraz ;) --- asus597 dodał 1 minut i 43 sekund później --- Cytuj:
heeeeeeeeejjjjjjj to kiedy rookujemy tego mska co? :D --- asus597 dodał 2 minut i 42 sekund później --- Cytuj:
stary cie w jaja gryzie ?:o |
a skąd ci tkai pomysł wskoczył do tej tępej i pustej bani? czyżby u ciebie w rodzinie panowały takie zywczaje że ojciec syna w jaja gryzie? no to współczuję tobie tępy *****chlaście. pozdrów ojca
|
Cytuj:
|
Uwaga, uwaga! Legendarna postać Mudry Mor szuka nowego właściciela. Criminal record znika wraz z początkiem następnego miesiąca.
Bardzo niska cena. Jaką masz gwarancję, że Cię nie oszukam? Allegro/tranzakcja w rl/możesz mi obić ryj jak Cię ojebię ://. Jedyny minus to fakt, że zarówno paladyn jak i druid są huntet :P W skrócie : sell 182pall,82druid,85knajt,45ms (wszystko osobne konta) |
Cytuj:
po2. ty możesz sobie zrookowac starego bo twoja stara ma juz 4 lvl. Cytuj:
zniżam się do twojego poziomu,doceń to ;) |
Cytuj:
|
Rosi jesteś metr poniżej kanałów ab , śmierdzisz tym swoim kutasem którego tak wyolbrzymiasz . Po skontaktowaniu z kilkoma twoimi " przyjaciółmi " od problemów łóżkowych , mogę z czystym sumieniem powiedzieć schowaj swojego brzdąca w majty i idź wyżyć się na Gracjanie on gustuje w takim typie jak ty . A i nie trzaskaj drzwiami jak będziesz wychodził bo twój sąsiad już więcej ci nie wepchnie.
pozdrow mame i tate :*:*:* CO ZA JEBUS XDDD BEDZIE PLAKAL JAK ZBANUJA GO NA KARLIN TY LAMUSIE TY LIZODUPIE |
Mleczak ty c w e l u rodzine masz w Izraelu. Wiec wy*******aj do niej jebany uchodźco!
|
zaraz openka wybuchnie XD
|
1 , 2 ,3 ! Bijcie masterczułki xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |
|