Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Serowel 24-08-2009 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2633068)
Działo się coś ciekawego przez ostatnie dziesięć dni czy jak zwykle pieprzyliscie jak potłuczeni?

Chyba jo,

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2738462

Wiecznyodpoczynek 24-08-2009 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2632719)
Rosi pedale idz dalej wygryzac Rodzyny z dupska Akona, a co do Russel'a nie znasz go a pierdolisz o nim a jedyne co o tym wiesz to twoja stara ci opowiadała w bajkach na dobranoc.

Znam go lepiej niż myślisz, bo poznałem go jeszcze przed wojną z Hurricane, więc stul ryj lamusie. :) Nie była to jakaś wielka znajomość, ale wystarczy, by wiedzieć, że jest psem.

A co do bajek, to jedyne bajki mi twoja stara opowiadała, chociaż ciężko było to zrozumieć, bo miała problemy z wymową...

Delarev 25-08-2009 00:01

mięczak, asus, grebol ssijcie kule skurwysyny
wasze stare nie mają łokci i są kurwami na potęgę
FLAME ON<ja tesz kcę!>
ps.
mięczak, nie będę gorszy, też już mam bluzgator w ulubionych B)

Serowel 25-08-2009 00:05

Tak wrzucacie na Russela a ma więcej w baniaku niż nie jeden na tym forum.
Na moje to się za dużo bajeczek nasłuchaliście na jego temat :baby:

asus597 25-08-2009 00:12

rosi, bardol i reszta lizajacych dupy pedałow

<<<<<<<JEBCIE SWOJE STARE>>>>>>

Grebol 25-08-2009 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delarev (Post 2633108)
mięczak, asus, grebol ssijcie kule skurwysyny
wasze stare nie mają łokci i są kurwami na potęgę
FLAME ON<ja tesz kcę!>
ps.
mięczak, nie będę gorszy, też już mam bluzgator w ulubionych B)

no spoko, fajnie wiedziec ale twoja stara łyka po same bile tak jak Rosiego :baby:

Arav_ras 25-08-2009 07:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecz@k (Post 2633110)
uuu ja cie i jak na pierwszej randce z akonem bylo? robiliscie no wiecie... :D?
czy ty taki niejestes i nierobisz tego i tamtego odrazu:p

idioto naucz sie pisać,bo każdy kto chodził do szkoły się skapnie że masz 10 lat. Aha i twoja stara nie ma cipy :DDD

xBardolekx 25-08-2009 08:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asus597 (Post 2633117)
rosi, bardol i reszta lizajacych dupy pedałow

<<<<<<<JEBCIE SWOJE STARE>>>>>>

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AH

BŁYSNĄŁ INTELIGENCJĄ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
WIECEJ TAKICH POSTÓW ;D;D;D NIE MA TO JAK POPRAWA HUMORU Z SAMEGO RANA CZYJĄŚ GŁUPOTĄ Xdddddddddddddddddd

ty! mam pomysł ;d słyszałem że ten no jaś fasola na emeryture odszedł ;d zająłbyś jego miejsce :p idealnie pasujesz ;d

Delarev 25-08-2009 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2633165)
no spoko, fajnie wiedziec ale twoja stara łyka po same bile tak jak Rosiego :baby:

twoja stara ma pizde jak wiadro bo miała w niej więcej chujów niż mam włosów na głowie. musiała się *****ć żeby wyżywić takiego ogrzego bękarta jak ty

FLAME OOOOOOOOOOOOOOOOOOON!:D

Grebol 25-08-2009 12:30

@up

twoja stara goli jaja :o

Bardol miałes już nie pisać na tym forum

asus597 25-08-2009 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2633228)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AH

BŁYSNĄŁ INTELIGENCJĄ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
WIECEJ TAKICH POSTÓW ;D;D;D NIE MA TO JAK POPRAWA HUMORU Z SAMEGO RANA CZYJĄŚ GŁUPOTĄ Xdddddddddddddddddd

ty! mam pomysł ;d słyszałem że ten no jaś fasola na emeryture odszedł ;d zająłbyś jego miejsce :p idealnie pasujesz ;d

idz zjedz Pączka z lukrem lub cukrem pudrem albo może polewą czekoladowa ....albo wiesz co ze wszystkim naraz ;)

--- asus597 dodał 1 minut i 43 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arav_ras (Post 2633223)
idioto naucz sie pisać,bo każdy kto chodził do szkoły się skapnie że masz 10 lat. Aha i twoja stara nie ma cipy :DDD

heeeeeeeeejjjjjjj to kiedy rookujemy tego mska co? :D

--- asus597 dodał 2 minut i 42 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delarev (Post 2633302)
twoja stara ma pizde jak wiadro bo miała w niej więcej chujów niż mam włosów na głowie. musiała się *****ć żeby wyżywić takiego ogrzego bękarta jak ty

FLAME OOOOOOOOOOOOOOOOOOON!:D

stary cie w jaja gryzie ?:o

Delarev 25-08-2009 15:09

a skąd ci tkai pomysł wskoczył do tej tępej i pustej bani? czyżby u ciebie w rodzinie panowały takie zywczaje że ojciec syna w jaja gryzie? no to współczuję tobie tępy *****chlaście. pozdrów ojca

asus597 25-08-2009 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delarev (Post 2633435)
a skąd ci tkai pomysł wskoczył do tej tępej i pustej bani? czyżby u ciebie w rodzinie panowały takie zywczaje że ojciec syna w jaja gryzie? no to współczuję tobie tępy *****chlaście. pozdrów ojca

czyli ty ojca w jaja gryziesz B)

Jaz 25-08-2009 16:21

Uwaga, uwaga! Legendarna postać Mudry Mor szuka nowego właściciela. Criminal record znika wraz z początkiem następnego miesiąca.

Bardzo niska cena. Jaką masz gwarancję, że Cię nie oszukam? Allegro/tranzakcja w rl/możesz mi obić ryj jak Cię ojebię ://.
Jedyny minus to fakt, że zarówno paladyn jak i druid są huntet :P

W skrócie : sell 182pall,82druid,85knajt,45ms (wszystko osobne konta)

Arav_ras 25-08-2009 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asus597 (Post 2633398)
heeeeeeeeejjjjjjj to kiedy rookujemy tego mska co? :D

po.1 to nie ja
po2. ty możesz sobie zrookowac starego bo twoja stara ma juz 4 lvl.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asus597 (Post 2633468)
czyli ty ojca w jaja gryziesz B)

ty swojemu odgryzłeś i zjadłeś bo byłeś głodny.

zniżam się do twojego poziomu,doceń to ;)

Wiecznyodpoczynek 26-08-2009 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2633165)

Rosiego pale to Twoja stara do buzi bierze :baby:

Taphan 26-08-2009 01:09

Rosi jesteś metr poniżej kanałów ab , śmierdzisz tym swoim kutasem którego tak wyolbrzymiasz . Po skontaktowaniu z kilkoma twoimi " przyjaciółmi " od problemów łóżkowych , mogę z czystym sumieniem powiedzieć schowaj swojego brzdąca w majty i idź wyżyć się na Gracjanie on gustuje w takim typie jak ty . A i nie trzaskaj drzwiami jak będziesz wychodził bo twój sąsiad już więcej ci nie wepchnie.

pozdrow mame i tate :*:*:*

CO ZA JEBUS XDDD BEDZIE PLAKAL JAK ZBANUJA GO NA KARLIN

TY

LAMUSIE

TY LIZODUPIE

Borucao 26-08-2009 01:17

Mleczak ty c w e l u rodzine masz w Izraelu. Wiec wy*******aj do niej jebany uchodźco!

AxeVice 26-08-2009 10:10

zaraz openka wybuchnie XD

J.Rabbit 26-08-2009 12:18

1 , 2 ,3 ! Bijcie masterczułki xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38.