![]() |
|
[quote=tajemniczy111;2711316]Ciekawe czy umiesz chociaz napisac jedno zdanie bez zadnego przeklenstwa.
Ciekawe czy rozmawiajac w domu tez uzywasz takich slow. No to co ze mial rsa? Jakos drago czy hammpion tez mieli i mogli biegac? No ale jak sie boi ze straci kilka lvlkow i troche pieniazkow, wkoncu jak to napisales " beiroc i tak rozjebal by was w biegu buahahaha " ciekawe, ciekawe chce to zobaczyc :) A teraz s*******aj lamusie do nory.[/QUO ty tez zjebany jestes. nie zauwazyles jaki lvl ma alynis a jaki np drago zjebany lamusie, a kasy na pewno nie szkoda by jej bylo bo chyba kazdy widzial ile kasy ma siwuszka wiec sam spirdalaj do nory |
Cytuj:
|
Cytuj:
A Aylynisa i Siwuszka już wiele razy widziałem na akcji razem, wiec jak to możliwe? Na Alynisie gra jakiś tam jej chłopak, nawet na tym forum widziałem Konto Siwuszki, i drugie Alynisa, więc to chyba jednak nie ta sama osoba. |
@Kubek_ll
http://img136.imageshack.us/img136/5160/facepalmrc.jpg Mam wrażenie, że jesteś niedorozwinięty, dorośnij. |
Też mam takie wrażenie B)
|
@Kubek_ll
To Ty jestes najwiekszym lamusem z tego forum wiec zamknij wkoncu te pi**e. Na wszystkich tylko nadajesz a sam to pewnie pro jestes. @Reszta lamusów, juz nie wiem kto to pisal ale ktos pisal, ze azitoxa karizmy xotiego na zadnym battle nie bylo to w takim razie jakim cudem xoti padl ? Dec 22 2009, 19:34:07 CET Killed at Level 100 by Falzer, Minavand and Sherion. WTF HAX??? GZ BRAIN 8o |
Cytuj:
Kubek zrobie ci z mordy origami. Kubek masz nos jak skrzywienie kręgosłupa. Kubek fajny ryj, kupiłeś go na ruskim bazarze z bronią chemiczną? Kubek ty kaloszu w kakao po kątach jebany, do afryki s*******aj siadać na banany. Kubek masz w dupie bank spermy ty stary zwisie. Kubek komunistyczny koczkodanie, męcz stanisława obrzygany łasuchu owczych gówien. Kubek twoja mama to przystojna... mężczyzna. Kubek zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty kałożerny capie ze spuchniętymi jajcami z koziej dupy. Kubek wyglądasz jakbyś spierdolił z wiadra podczas skrobanki ty zafajdany psi rzygu. Kubek zaraz ci wpierdole tak, że kreta wyciśniesz z tej swojej tłustej dupy Kubek masz morde jak koń torbe ty wyjebany zwisie. Kubek jak cie zaraz gwizdne, to osrasz sie po uszy, a kret ci nosem poleci. Kubek ty zawszony stulejarzu, masz ryja jak grzybiarz. Kubek tak cie kopne w dupe, że ci gówno zęby wybije. BTW : Kubek życze ci żeby ci karp chuja ujebał zboczeńcu a ponadto żeby ci drzwi chuja przytrzasły, klotza na klacie i żeby ci prącie odjebało na wojnie i mniej pryszczy na nosie oraz grzyba na kutasie a ponadto świeżutkiego klotza na klate ty cienki jak zupa więzienna włosie z przepoconej dupy. |
To forum to juz jest zenada. Kiedys tutaj wypowiadali sie normalni ludzie, a teraz jest gorzej niz zle. I powiem Wam szczerze, ze kiedys wchodzilem tutaj na forum, zeby poczytac, dowiedziec sie czegos ale to juz nie ma sensu, skoro normalni gracze juz dawno nie wypowiadaja sie w tym gownie, ze tak to okresle. Skoro roi sie tu od kont, ktore tylko cisna innym. I wiem to z wlasnego doswiadczenia, bo mam oczy i widze co tu sie dzieje. Ktos wchodzi na to forum, chce cos wyjasnic, napisac jakies argumenty to 'nob konta <3' zaczynaja odrazu mu ublizac i cisnac, macie dobry przyklad z xotim, typek wszedl na forum, zeby sprostowac kilka spraw, rzeczy to odrazu jakies 'poj*by' sorry inaczej tego sie nie da okreslic pisza mu teksty typu 'wypierda*aj lamusie, pizdo, i nie wiadomo kto jeszcze'. To jak tu sie wypowiadac. Jest moze tylko kilka kont (nobkont), ktore potrafia w miare normalnie wyjasnic kilka spraw bez wulgaryzmow i przeklenstw co 2 slowa.
Tak dalej, niedlugo to beda sie tu tylko wypowiadac nob konta, bo kazdy stwierdzi ze to nie ma sensu, albo nobkonta jednej ze stron, czytaj Wanted lub Nemphilims, a wtedy bedzie to wygladalo jak na akcjach, gdzie od was ludzie, czyt. Nemph~ besztaja na kazdym kroku naszych, a od nas ludzie poprostu nie odpisuja takim kretynom. Ale jak wam sie podoba takie cos, to prosze bardzo, macie wolna reke. Cze! |
Cytuj:
|
zegea sam ciskasz gaddarrowi co chwile od kojotow a teraz taki wielki polonista;x
|
Chodziłem na każde battle,ale swoim 11 lvlem i kradłem looty.Dzięki temu zarobiłem 200k i teraz będę mógł sobie zrobić addonik;**:D
|
Cytuj:
W przeciwnym wypadku dojdzie do tego, co pisalem wyzej :o i za miesiac temat bedzie mial 50 stron wiecej. :D Pozdrowienia ^^ |
chociaz jeden plus jednego mniej ze spinaczy;p
|
Ok, wiec jak juz sobie wszystko wyjasniliscie,to moze wrocimy do tematu wojny i wydarzeń na azurze.Od jakiegos czasu staram sie nawiązać temat gildii Styrelsen,w ktorej w tym momemcie jest 33 membersow,i z pewnoscia ich liczba wzrosnie.Jakos nie chce mi sie wierzyć,że pozostana neutralni,pytanie tylko do ktorej z gildii sie dolacza :] Ktos ma jakies informacje na ten temat?
|
To popytaj szwedzkich graczy.
|
Podobno zostają neutralni ale w przyszłości mają zamiar zdobyć Azure.
|
Cytuj:
Jacek ten cały "Kubek" to ja widzę że z Bluzgatorem jest na "TY" Prawdopodobnie jest to jego ulubiony słownik 8o Jego wypowiedzi na forum mają prawdopodobnie swoje odzwierciedlenie w domu bo jednak takie słownictwo wynosi się z DOMU (zaznaczam) :cup: ELO |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2884165
Sądzicie, że się tu przenosi? |
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=180545
Hehe, taki 300 ms to jest cos, ale i tak druid lepszy ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:35. |
|