![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
*pod warunkiem, ze rozchodzone. Mad, ni chuchu, nie jestes emo. |
Glany ogolnie sux, a w lecie tym bardziej.
I u kobiet zdecydowanie bardziej wole szpilki niz glany ;] |
Cytuj:
Dlatego ja tez wole glany... |
<wyobraża sobie faceta w szpilkach biegnącego za odjeżdżającym autobusem>
Muahahahaha 8o |
Ach ci faceci. Najlepiej zeby babka chodzila z sztucznych kolorowych i oblegajacych cialo bluzkach, obcislych spodniczkach/spodniach i w szpilkach. sami se tak pochodzcie madrale kurna jedne ; o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja lubię gdy kobieta chodzi w tym czym lubi. |
Cytuj:
|
Co wy się tak czepiacie tej Czesterki? Ja nie mam nic przeciwko jej wyglądzie.
@down : O rly? |
Cytuj:
|
@Damsoon
Ale masz trv krzeselko! \m/ |
czesterka super; o ; ~~ << ; )
Nic juz nie móuówę |
Cytuj:
EDIT: SŁEN, niszczycielu, ty moj bohaterze! Skosiles go jak MDW 8 levelowego admina tibia.pl! |
@Up
Ano lepiej ; D @Top Albo mi się wydaje, albo Heidar ma taki sam ryj jak ja :< @Słen Nie mam brata. O BOŻE! Odkryłem straszną prawdę! Heidar to ja! :< Edit1: Blz no ;[ Edit2: Cóż, każdy ma swój fetysz ;> Edit3: Pamiętaj żeby później umyć ręce! |
Cytuj:
Bliźniacy pewnie, czyli jesteście tym samym typem ludzi co Kaczyńscy Debile< @edit Poprosze Atimcie, żeby cię zbanowała i szyderczo się zaśmiała ; [ Edit I poprosze, żeby ci nasrała na łóżko. Edit: Gadaj z nią, ja tylko pisze co mi tam ślina przyniesie na palce. Edit: Co myslisz (rotfl), że mieszkasz gdzies na wsi, jestes ojcem lyzwinskiego i anety ka. i możesz dymić Heidar skapitulował. Sven wygrał tą batalie! |
Cytuj:
|
Cytuj:
A Czesia po prostu miewa krzywe jazdy. ; ] |
Chociaz nie jestem kobieta to moim zdaniem:
szpilki sux bo sa dla kobiet ktore na sile probuja sie podobac nawet jak sa brzydkie, a glany sux bo sa dla kobiet ktore chca pokazac jakie one trv manson. :D Dlatego tez uwazam ze najlepiej jak kobiety chodza po prostu w zwyklych butach sportowych bo one sa chyba najwygodniejsze. (przynajmniej te kobiety z ktorymi rozmawialem tak mowily) |
Wald, w tym całym zdjęciu najciekawsze są wiejskie krajobrazy i tajemniczy osobnik w tle ;;, to jakiś mod? tak? ;;
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:30. |
|