![]() |
|
A ja nawet jak ma mbude moge wbic 3 na dzien xD
2x ring 2xpt hs i jedziemy ;p |
Cytuj:
|
wreszcie po paru dniach opeirdalania sie wbilem 101 teraz expie koca do 50 ;d
|
A znalazłbyś czas na malutkego leecha? :>
|
Jak wbije kocem 50 to nie ma sprawy ;pp nie po to wlozylem w neigo 70m zeby teraz tracic czas na leecha ;d
|
Cytuj:
|
Dzisiaj ściągnąłem bo mnie kumpel namówił :P Na Europe gram. Mam w planach "iść w" Hero. Wszelkie uwagi itp itd potrzebne, bo to nie jest taka prosta gra XD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli bedziesz na mcpq expił i tafi ci się 2int necklace to napisz, może kupię :D |
Nie bede chodzil na mcpq za wolny exp ;s
|
Ja chyba cygana robię ,oprowadzę kolegę po grze i przy okazji wbije ~~40 lvl zrobie parę questow na scrolle i zawsze pare punktow do blessinga dla clera :D
|
@Mezive
Ok, ja też może wbije 50 moim (49) Soul Masterem >.>. Albo 40 moim (38) Flame Wizardem... @topic Dostał ktoś to dodatkowe miejsce po patchu z KoC? Bo chciałem czwartego chara zrobić a tu Ni chuchu :< PS. Czytał ktoś recke Mapla w CDA? Cały czas pisali jakie to g*wno a i tak dali 6/10 :> |
W CS mozesz kupic dodatkowe sloty na psotacie
|
Cytuj:
Niemniej jednak, w opisie gry nie wspomnieli o wielu istotnych elementach rozgrywki, a szkoda... @topic 51,5 lvl Thunder Breakerem. Kupilem dla owej postaci "cygnusowego ptaszka" (nie pamietam jego nazwy ;p). Tak, tak, ze zdieciami sie wstrzymam, bo zawsze obiecuje, a nie mam czasu nawet ich wrzucic. ;) |
Cytuj:
Wbiłem 15 nw. Wbije nim 40 , zawsze 8 m att dla clera ;] Ale tera trza się za lekcje wziąć :( |
podsumowujac dzien 15 silver boxow i 3 golden no i parowa tez ncizego sobie ;D
|
Cytuj:
|
hoh, ta parowka to fajna +10 att, ale niestety zadnego defa nie ma ; \
@up zbierz 50 chmielow dla charlesa i wtedy dostaniesz wejsciowke na jakas tam eventowa mapke (taka "budke" z browarem) ; p musisz pozabijac pijanych potworkow i wtedy dostajesz parowke. |
Rok, czy dwa lata temu był ten sam event na europe <3
|
jeszcze dwa pytana: gdzie jest sporo green mushroomow, znalazłem kilka koło perion i na ten quest na 99 było ok, ale na 999 to troche ich za mało i gdzie jest ten znak na quest na 99 horny mushroomow ?
edit: znalazłem taką lokacje: Victoria Road - Tree Dungeon, Forest Up North VI, tylko gdzie to jest i czy na eMS też są tam zielone grzyby ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |
|