![]() |
|
nieciekawie sie szykuje ciekawe kiedy to wszystko sie skończy ... 8o
|
@Holu
Chyba chodzi o to ze jest z nami(pl) a nie trzyma z brazolami.:P |
To ja się biorę do skilowania palladyna jak ma być wojna :D Ale co ja mogę palem na 16 lvl ze skilami 72 ? nic więc wole się zbytnio nie angażować :P Jak kto¶ będzie tłukł br to niech filmik nagra.
|
Co za nooby z Br chcecie sie tluc? WOW ale wy jestescie pomyslowi
powodzenia B.E.Z.E.M.N.I.E Nie powalilo mnie na tyle zeby zaczac sie nawalac z br Jeszcze raz powodzenia dla osob ktore chca sie przeniesc na inny serv lol Wiecie co? jestescie chyba debilami sami nie umiecie sie zgodzic i dogadac ze soba a chcecie wspolnie isc na br? Nie dziwie sie juz ze mowia na Pl ze sa noobami |
Cytuj:
Jeszcze raz powodzenia dla osob ktore chca sie przeniesc na inny serv lol A co? Ja sie przesniolem i inni pojda...bo jak mozna wytrzymac....B) |
Ja tam uwazam ze szans nie mamy ale jak bedzie trzeba to ide :)
|
do wszystkich mowiacych ze br chca bic polakow itp...nie wkur*iajcie mnie...
skad o tym wiecie?slyszeliscie?od kogo? jaki by mieli w tym cel?czy jakis pl moe im zagrozic? odpowiedzcie sobie na te pytania a potem piszcze nubowate posty :"slyszalem ze br chca bic pl!" a co oni kurwa tak sie zjednoczyli i wszyscy, co do jednego beda nas bic(mowiac br masz na mysli kazdego brazylijczyka...nienawidza sie w rl, nie znaja sie maja od lvl 1 do 160~ i wszyscy bede nas bic!plax no!)? |
Cytuj:
@Rekin A czy oni musza sie bac kogos zeby bic? Rekin czy ty cos masz z glowa? Czy jak sa wojny to KAZDY br i inni sie bija? Czlowieku....wez czytaj/ogladaj rozne fora/filmy etc. bo widac ze ze cos zle z toba =\ |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. RH w pierwszym DLq na Candii :) solo style ofc :cup: |
Cytuj:
razem z kumplami.... Holu, a moze ty ;]? |
a ja nie mam zamiaru sie nigdzie wybierać :P. Moze silvera nie jest jakim¶ tam super serverem , ale no wiecie sentyment -,-
|
Jak bedzie nowy srev pvp to tez tam ide... ;p
Holu, back na Silvere ;) @Rekin Bronisz BR poniewz twoj "przyjaciel" Xenasei jest ich dobrym kumplem. |
alarm odwolany noobek ponoc retired :D
|
<jupi>
Xenasei retired!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17:00 Xenasei [75]: jestes wolny twoje szczescie 17:00 Xenasei [75]: bo przestaje grac;] ale czy mowi prawde........? Pozyjemy, zobaczymy xd |
jaka furia;P pasc 3 razy ( na 77, 78 i 77 lvl) to nawet ja tak nie padalem ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
-.- thx :D |
Cytuj:
........... -.-.......... NP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:41. |
|