![]() |
|
znowu do tego samego
od okolo 25 lvla latalem w crown secie bo lepszy druidowi niepotrzebny i jeszcze raz ci powtarzam ze poprorostu stalem kolo ciebie jak dedlem ;] a hydre lurnal oxi bo sie w****il ze kotr wali ale koniec tematu bo ty i tak nic nie zrozumiesz bosem to mozesz byc po 19 jak idziesz spac wtedy moze ci sie snic co sobie wymazysz ale nigdy nie byles nie jestes i nie bedziesz moim boseem bo dobrze wiesz ze mam cie gleboko w du... tak samo jak i 150 lvl pe..la chm tutor oszukujacy ludzi i nagrywajacy to na film ciekawe
|
http://img.photobucket.com/albums/v1.../przemarsz.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v142/gumez/gms.jpg Niedziela 04.12.2005 - Thais Kilkunastu GMów drepta przez Thais - Niestety ujęłem tylko końcówkę |
Jak widać GMkom na święta odwala :D
Temat znany i najbardziej oblegany na całym forum :P http://i8.photobucket.com/albums/a5/...ue/tibiapl.jpg |
Cytuj:
kthxbye |
bla bla bla straciłem 15 min na czytanie tych głupot i według mnie
!! NIKT NIEJEST DOSKONAŁY !! każdy kiedyś popełnił jakieś błedy.... @temat: jak jakiś modek to przeczyta polecą bany |
Czyzbym sie mylil??myslalem ze to temat ze zdjeciami a od paru stron same klotnie i podlizywanie sie do high lvl!!!!!!!Bo co sie wyzywac Bóg kazal zyc w zgodzie no chyba ze niejestescie chrzescijanami:P
|
Hmmm tak sobie czytam wasze wspólne wypociny przed komputerem i rozmyślam czy powinniście prowadzić takie zacięte spory właśnie w tym temacie i w grupie tematów "Zdjęcia", moim zdaniem zróbcie inny temat w dziale np. "Wydarzenia ze światów" i bijcie się tam dowoli a swoją drogą mogę prosić o jakieś SS'y x)
|
Cytuj:
|
Advencik
Jak ja lubie w tym avansować :D
http://i35.photobucket.com/albums/d1...wek/39lvlm.jpg |
Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
|
hehehe nie ma czego gratulować nie licząc 100 lvl+ i odwagi x)
Może wam nie wyszło ale jaka pamiątka xP . . . jest czego pogratulować mianowicie padłeś ostatni Gtz ;) |
Cytuj:
Dlaczego nie mam bana? prosze wytlumacz mi, przeciez miales mi zalatwic bana za filmik. Czy ja jestem zbanowany? plz more xD |
o widze pana który jest z mojego miasta.Wielkie gratz za to ze wogóle zdobyłes 100lvl.Trzymam kciuki aby ci się udało następnym razem.Pozdro ^^.
|
do pe..la
bana chm nie przypominam sobie chyba chdzi ci o posta jakos nie mam czasu a ty mi chyba obiecales deada wczoraj dupa nie wypalilo ?
|
wystarczy na 3 lekcje pojsc i co? 6 stron...a na nich co?wszyscy płaczą że same kłutnie, zachowajcie te komentarze dla siebie...."ciagle klutnie :( " "przestancie sie klucic" ...zamknijcie się to już będą gęsciej te ss'y!
....przez takie glupie gadanie tylko sie nowe klutnie rodzą, widzicie w tym jakiś sens? @ Edwin twoj dom widzieliśmy tu już 890423890423 razy, zwolnij... |
Zapobiegnijmy eskalacji konfliktu :P Kłótnią powiedz STOP!
Stare dzieje nie ma co rozpatrywac, ale tak naprawde nois oxiego tam nie było i błagam was nie rozpowiadajcie bajek :P Niedługo wyjdzie ze to gm Lurowal ;=] |
Rzadko tu wpadam ale jak jestem no to jush cos napisze
Po.1 Z Tigerka o czym gadam nie wyjdzie na jaw (chociaz tak sadze a jej ufam) Po.2 Do Clett nic nie mam ale raz mnie zawiodła powiedzialem cos ona poskarzyla sie dla Kotra a ja Left the guild Miło jeden *** teraz nie chce zaczynac nowej klutni jeden poscil focha na drugiego i sie poplaczą ja myslalem ze jestem malutki ,ale po zachowaniu szczegolnie tego paplina to ty nieby jestes z Ekwadoru czy skad bo zdaje mi sie ze z Rumunii lub innej Sri lanki Chaotycznie napisane ale no cóż 3 z polaka :p Skonczcie te spory :) |
Kusnier ma takie mądre zdanie na comennie
Good Luck And Take Care!(and remember tibia is ONLY GAME!!) Sora ze zerżnąłem :p |
Szczerze ? Nie temat tylko jedno wielkie gówno ! Czemu ? Bo to wy użytkownicy tego tematu (ci co sa na biezaco i daja najwiecej zdjec) go niszczycie. Parenascie stron jakis klutni ! Chyba nie znacie regulaminu forum, czemu ? Bo to dzial zdjec, a nie jakis plotek/klutni... Od takich spraw jest dzial "Hunted", tam niech ktos postawi temat typu "Sytuacja polityczna na Celesta" i tam sie wypowiadajcie ! Mam nadzieje ze jak najszybciej pojawia sie zdjecia.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41. |
|