![]() |
|
14:42 Sanyol [129]: hi
14:42 Sanyol [129]: hunted 14:42 Sanyol [129]: bye nie wiem za co xDDD GO GO GO Vision! |
huh ;O
@up
Za co ?? :D |
Wmv
Witam.
Tak na osłode moj pierwszy WMV. Jak komus sie spodoba to oceniać. :) http://www.rogepost.com/n/0449853624 |
Cytuj:
Silna Monisia Feb 06 2007, 15:34:09 CET Killed at Level 54 by Mehrunes Dagon :D ale nie jestem pewny :P edit: loot z niej to c-legi i rh. A zabiłem ją, bo 2 miesiące temu typ od niej z gildii ukradł 5 bp hmm mojemu kumplowi. Każdy powód jest dobry xD |
Lol
Zabiles silna monisie a z tego co wiem ona ma tu konto !!
|
Cytuj:
|
Co do tego filmu?Szczerze?Kiepsko 5/10
|
@2up
Chyba jej nick powinien Ci cos podpowiedziec XD |
A mam ;)
I ciesz sie ze mnie zbailes... :) Slaba moze jestem i grac dobrze nie umiem znajac mnei bede lv odrabiala z 1 miesiac.. ale co z tego to tylko gra :) Ja przynajmniej nie zbaijam nikogo za 5 bp hmm... :) a jak juz to pisze ze jest hunted a nie tak jak ty ;) Ide grzecznei sobie a ty sd i ue w ciagu 2 sec :) Ciesz sie Ciesz ;) Tibia to tibie ;) W zyciu ci sie nie udalo wiec wyzyj sie na mnie w grze ;) bo widzisz takich jak ty gdybym poznala na ulicy dostal bys w twarz... ;) Pozdrawiam wszytskich ;) Nawet tych co mnei zabic chca ;) -ale nie za 5 bp hm plizz- :P Pfff |
Cytuj:
|
;/
nie Bic Dziewczyn!!!!!
|
Ima ale widzisz sa tu takie osoby ktore nie radza sobie w rl swiecie :)
i pewnie nie potrafia nawet do dziewczyny sie odezwac... :) takie w okolarkach czy cos :) I wlasnie to taki przyklad ;) jest tamten :) zreszta napisal ze jeszcze zabil mnei za "gebe na fotce" Wiem ze do slicznych sie nei zaliczam ale ja przynajmneij sie ujawniam a ty nie :) wiec kto tu jest tragiczny ja czy ty kotQ ?:> Zabiles mnei wiec sie ciesz ;) ze zabiles osobe ktora 1 miesiac robi jeden lv ;) Jestes Pro ;) a tak miedzy nami nie dala bym rady zabic 30 lv :) bo ni umiem dobrze grac w tibie :0 wiec klopot by mnei zabic jest znikomy wiec nie weim czym ty sie chwalisz... :( :P pozdrawiam :) a c legi bys oddal :P |
No taa dziewczyn sie nie bije!:P
@hapes: jedna osoba co sie wypowiedziala na temat przez pare ostatnich stron:D Watpie zeby Aristocracy dolaczylo do duss, wydaje mi sie ze oni wola pozostac neutralni. Poza tym oni chca expic ;) |
[quote=Silna-Monisia;1252438]Ide grzecznei sobie a ty sd i ue w ciagu 2 sec :)
/QUOTE] grzecznie? Kumpel podleciał noob charem (pozdro od starego ownera kiyoshiko, który nim grał do 100 levela :P) i cie zaczął walić, a ty poleciałaś za nim z evul zamiarem ubicia go... no i dalej wiesz co się stało xD http://i103.photobucket.com/albums/m...usik/monis.jpg edit: Cytuj:
|
lol przeciez wydarzenia z furory to nie tylko wojna dusk vs vision przeciez to ze zabil silna monisie to tez jakies wydarzenie , prawie zadne ale jest :PP
@Silna Monisia nareszcie 1 osoba na forum co ma wy***ane na tibie i to ze ktos ja zabil a nie stado 20 lvli ktore sraja w gacie bo grupa pk 10-12 lvle zabija ich na cyclo ^.- Pzdr. |
no a co bys zrobil gdybys bil uhu spobie pod domkiem i ktos by przylecial aby sicie zabic ? jakis 22 lv ? jak ktos mnie atakuje to bije ;) a ty nie miales odwagi napisac mii "hunted" tylko wolales noba podeslac abym miala pz a potem zabic jak taki hmm "tchórz" haha nei dosc ze mnie to jeszcze jakas zasadzka czy cos :) ojoj :D jestem chyba dobraskoro tak kombinowales ;) mmm... :D Pozdro by Nobs ;) hihi ;)
teraz naprawde jestes Prooo :D Zabiles niespodziewanie dziewczyne w tibi... ojojojo :D cieszysz sie ?:> a powiedz mi znasz jakas dziewczyne w rl ?:> czy tylko w tibi dajesz na trade ogloszenia "Szukam dziewcyzny w rl dac -c legi" wzamian" :D hihi :) Pozdrawiam cie kotq i licze ze poznasz wkoncu kogos ;) MioooDzzioo :) Ksy Ksy :D TrTrTrtrTr.... ;) ^*^ KiSs FoR... ;) <tajemnica> :P |
Cytuj:
Ta cala wypowiedz mnie smieszy co dwa slowa jakas emotikona.... A to ze jestes dziewczyna to chyba nie jeste powod zeby Cie nie zabijac.... Jak nie umiesz grac w tibie to zainstaluj simsy.... Jesli mial powod to czemu mialby nie zabijac ?? A z tego co sie orientuje to niejedna dziewczyna gra lepiej niz chlopak w tibie ;) |
podniecacie sie zdjeciami jakiejs panny ktora wcale nie gra ta postacia, pewnie braciszek wzial zdjecia od siotry zeby mu ludzie dupe lizali, no i musze przyznac ze niezle mu to wychodzi :D
|
po pierwsze nie mam brata po drugie mam simsy :)
po 3 mzoe mneiz abijac ale nie ma odwagi mi napisac ze hunted jestem tylko wolal o zrobic jak "tchorz" :P zreszta napisal ze "za morde na fotkach" wiec chlopak ma jakies problemy emocjonalne :) mzoe nie lubi dziewczyn poprostu. a co to emotikonek po to sa aby je dawac a ze je lubie i sa NicEe To je daje wiec nie czepiaj sie :) :P Zeszta nie wiem po co ta dyskusja jak ktos cos ma do mnei niech psize na tobi :P ten temat nie ejst do prywatnych spraw tylko do serva ;) Pozdrawiam ;) KiSss ;D |
FAJOWO!!!!:D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :p :p :p :p :p :] :] :] :] :cup: :cup: :cup: :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |
|