Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 26-03-2007 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1334324)
Nie rozśmieszaj mnie, myślisz, że boje się 60+ msa, który wszędzie lata ze swoim przydupasem Largurusem?? Co do new ownera Slide'a, nie gra nie z Twojego powodu, bo olał Cię totalnie, ale z powodu Vesz'a, który go huntował. Nie wiesz, nie zabieraj głosu... żal..

Niestety, pozwól, że to zdementuję. Mój RL kumpel (nowy owner Slide'a) gra teraz ze mną na Neranie. A na Aurei nie gra, bo ja się przeniosłem ^^

Slide_Aurea 26-03-2007 15:50

@Up: Ostatnio się chwalił, że gracie razem na Neranie ;] Szybko expicie itp :D:D Tyle, że przestał grać Slidem zanim się przenieśliście.. zresztą nvm, nie bał się Kidlexa :D

@Kidlex: Nie mam tu swojego chara, ownowałem przez jakiś czas jedną postać, ale to się skończyło, teraz bawię się na innym świecie :) Więc jak narazie wygrałeś, ze swoim przydupasem ^_-

@Elom, ludzie mają przez Ciebie ostre zlewy..

Fionebux 26-03-2007 15:51

Zal!!!

Elom pajacykiewiczu ty jestes takim tu kozakiem jakbys nie wiem byl najwiekszym kozakiem w fagu a gowno prawda jestes tam tylko dlatego bo masz hunta od romu ... i nie powiem juz jak Hellahowi placiles 2x boh bo w****es Solida na hydrach jak byl noob charem na loot...X( X(

sry ze mam malo postow ale zrobilem na szybko konto tylko dlatego bo jak patrze na te jego cfaniakowanie to mnie na ... bierze :)

Pozdrawiam All .. (wrazie czego to jestem Fione*** Lucantindy 56 ms, teraz juz sprzedany bo hunted za to ze robilem sdki Czeskowi ...)

Hanys_Kce 26-03-2007 16:03

@Fione***
Nawet ty se konto zrobiles;]
Zaniedlugo caly brynow sqad bedzie tu pisal:PP

Elom jest zdolowany ze z niego jada i placze w poduche ;]

Russ'el 26-03-2007 16:16

@ Elom ~Naprawde nie maiłem venta Pajacu..? To chyba zle poinformowany jestes .. Dobra żal mi klawiatury na takiego pierdolonego poparańca.
TYLKO mi nie mów, że mialeś

@ Slide.. Co Ty za głupoty pierdolisz że niby ja opierdoliłem chara ?BUAHAHAHAHAH NIGDY NIE SHAROWAłEM Elomem , a po 2 Aato anrakim kupiłem dla jakiegos nuuba z rl...
A po 3 to nie ja wystawiam postacię na allegro ; ))
Ale kupiłes i to sie liczy. A wogóle wystarczy wejśc na tibia.com i zobaczyc liste dedów Elom ~ i Aato ~. 20 dedów w 2 tygodnie to jest wynik.Ja tyle razy na noob charze nie padłem. I jeszcze jedno jak nie wiesz co i jak to nie wypowiadaj sie na tym forum

Iron'knight 26-03-2007 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fione*** (Post 1335052)
Elom pajacykiewiczu ty jestes takim tu kozakiem jakbys nie wiem byl najwiekszym kozakiem w fagu a gowno prawda jestes tam tylko dlatego bo masz hunta od romu ... i nie powiem juz jak Hellahowi placiles 2x boh bo w****es Solida na hydrach jak byl noob charem na loot...X( X(

sry ze mam malo postow ale zrobilem na szybko konto tylko dlatego bo jak patrze na te jego cfaniakowanie to mnie na ... bierze :)

Pozdrawiam All .. (wrazie czego to jestem Fione*** Lucantindy 56 ms, teraz juz sprzedany bo hunted za to ze robilem sdki Czeskowi ...)

O lol. Moi rl kumple maja to kont :D:D:D wez przestan juz 3 razy padli, w tym raz od 20+ lvli. Kurde troche szkoda takiego chara, kupili go ludzie którzy, bym powiedział, uczą się grać. Nie no spoko pozdrawiam, ale szkoda tego lvl'a :(

Fionebux 26-03-2007 16:23

Lolewicz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1335108)
O lol. Moi rl kumple maja to kont :D:D:D wez przestan juz 3 razy padli, w tym raz od 20+ lvli. Kurde troche szkoda takiego chara, kupili go ludzie którzy, bym powiedział, uczą się grać. Nie no spoko pozdrawiam, ale szkoda tego lvl'a :(

Szkoda Szkoda ale co mam isc na wojne? 56 ms'em?:D no troche mi to nie chalo :P ale nawet bez chara da sie mniec kumpli i hunty ludzia latwic :)

Slide_Aurea 26-03-2007 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Russ'el (Post 1335107)
Ale kupiłes i to sie liczy. A wogóle wystarczy wejśc na tibia.com i zobaczyc liste dedów Elom ~ i Aato ~. 20 dedów w 2 tygodnie to jest wynik.Ja tyle razy na noob charze nie padłem. I jeszcze jedno jak nie wiesz co i jak to nie wypowiadaj sie na tym forum

Lol, następnym razem użyj cytatów... zastanawiałem się, o co Ci konkretnie chodzi :D Dopiero później zobaczyłem Twój tekst niżej..

Sope(L) 26-03-2007 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtreme (Post 1334467)
Naprawde nie maiłem venta Pajacu..? To chyba zle poinformowany jestes .. Dobra żal mi klawiatury na takiego pierdolonego poparańca.

Hmm nie miales vent , kto by wpuscil 15 letnie dziecko na vent?
Masz chociaz mikrofon?

@Losari
W FaGu jest duzo ludzi pokroju Elom'a , nie maja pojecia o pvp i tylko przeszkadzaja w tej wojnie.
Ze starej ekipy nie wielu was zostalo...Powinniscie zrobic troche porzadku w gildii.

shaiboos 26-03-2007 18:06

pierdzielicie smenty...

proponuję nikomu nie wypowiadać się o nie swoim charze i tyle :spam:

Doneq 26-03-2007 19:04

@Aurea
wczoraj Tooki zrobil solo DH questa:P

Fionebux 26-03-2007 19:07

No to GzGz!!! :) :) :) Moze jest jakis movie..? :D:D:D

Pozdro i Gz Doneq 100!!!

duuKi 26-03-2007 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez polostap (Post 1334434)
FAG SUXOR! Dzisiaj sprzedaję itemy... Migs Milvex odzywa sie do mnie i pyta o cenę. Mówi, że w war i z dp nie może wyjść... Mówie: "Oki dokąd mam przypłynać?"... "Do AB"-Odpowiada.
No to ja płynę. Wychodzę z łajby i mnie noob chary leją... Wiedziały, że idę... Na szczęscie włączyłem utamkę przedtem, inaczej bym padł. Piszę do Migs, czy to jego noob chary, a on na to: "Player is not online"...

Dzięki FAG, jesteście the best.......... Zal kurwa jak nic...W taki sposób się nie zarabia...

Pozdrawiam i coraz bardziej Hail dla alliance, a byłem neutral....

O jacie wielkie wydarzenie !!
ON juz nie jest neutralny....
OMG To juz po FaG'u,,,

polostap 26-03-2007 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1335518)
O jacie wielkie wydarzenie !!
ON juz nie jest neutralny....
OMG To juz po FaG'u,,,

"ON"? Czyli ja? Piszę poprostu co mi się nie podoba... Jakieś obiekcje to mogę napisać... A z reszta nie będę się z Tobą spierać... Ostatnio staje się to bardzo popularne w tym temacie...

Barrek 26-03-2007 20:56

@Sope(L)
Masz chociaz mikrofon?

LOL, ze ktos ma 15 lat to go nikt na venta nie wpusci? o.O ja mam 13 lat i na vencie siedzialem i nadal siedze. ;)

Raks Ninja 26-03-2007 21:11

@up

Dobra ale niektore 15 letnie dzieci nie umieja siedziec cicho na ventrilo podczas battle i sluchac to co mowi osoba ktora dowodzi tylko dra pizde ze nie mozna ogarnac co sie dzieje jak naprzyklad "uhac Moczykija!" bo uwazaja sie za liderow.

Sope(L) 26-03-2007 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barrek (Post 1335680)
@Sope(L)
Masz chociaz mikrofon?

LOL, ze ktos ma 15 lat to go nikt na venta nie wpusci? o.O ja mam 13 lat i na vencie siedzialem i nadal siedze. ;)

tu chodzilo dokladnie o eloma...twierdze ze moglby latwo spierdolic akcje

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 26-03-2007 21:16

@dyskusja na temat wieku i venta

To nie ma znaczenia. Ja mam 16 lat, a i tak wszyscy mnie mają dość. Pozdrowienia dla Prezia zarywającego Nehę i Szefa impregnującego skórę w samochodzie Nutellą (dziewczyny lubią brąz!)

Metro zatłoczone ludźmi
Ósma zero pięć
Wysadziłem się w powietrze
;o

Lagi były to dziś nie wyrobiłem normy 2 lvli /dzień na Neranie, ale vampka spadła przynajmniej...

@down
No poprawił cham jeden :(

Barrek 26-03-2007 21:17

@2x up

Aaaa... no chyba ze, bo juz myslalem ze dla Ciebie kazdy kto nie skonczyl 18 lat to noob, i ogolnie nic nie ogarnia... ;)

Sting_Ninja 26-03-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja (Post 1335731)
@up

Dobra ale niektore 15 letnie dzieci nie umieja siedziec cicho na ventrilo podczas battle i sluchac to co mowi osoba ktora dowodzi tylko dra pizde ze nie mozna ogarnac co sie dzieje jak naprzyklad "uhac Moczykija!" bo uwazaja sie za liderow.

HAHAHAHAHA Raksu pamietaj "UHAJ MOCZYKIJA!!!!!!!" :D

Sopel Pozdro =D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18.