![]() |
|
Cytuj:
|
@Up: Ostatnio się chwalił, że gracie razem na Neranie ;] Szybko expicie itp :D:D Tyle, że przestał grać Slidem zanim się przenieśliście.. zresztą nvm, nie bał się Kidlexa :D
@Kidlex: Nie mam tu swojego chara, ownowałem przez jakiś czas jedną postać, ale to się skończyło, teraz bawię się na innym świecie :) Więc jak narazie wygrałeś, ze swoim przydupasem ^_- @Elom, ludzie mają przez Ciebie ostre zlewy.. |
Zal!!!
Elom pajacykiewiczu ty jestes takim tu kozakiem jakbys nie wiem byl najwiekszym kozakiem w fagu a gowno prawda jestes tam tylko dlatego bo masz hunta od romu ... i nie powiem juz jak Hellahowi placiles 2x boh bo w****es Solida na hydrach jak byl noob charem na loot...X( X(
sry ze mam malo postow ale zrobilem na szybko konto tylko dlatego bo jak patrze na te jego cfaniakowanie to mnie na ... bierze :) Pozdrawiam All .. (wrazie czego to jestem Fione*** Lucantindy 56 ms, teraz juz sprzedany bo hunted za to ze robilem sdki Czeskowi ...) |
@Fione***
Nawet ty se konto zrobiles;] Zaniedlugo caly brynow sqad bedzie tu pisal:PP Elom jest zdolowany ze z niego jada i placze w poduche ;] |
@ Elom ~Naprawde nie maiłem venta Pajacu..? To chyba zle poinformowany jestes .. Dobra żal mi klawiatury na takiego pierdolonego poparańca.
TYLKO mi nie mów, że mialeś @ Slide.. Co Ty za głupoty pierdolisz że niby ja opierdoliłem chara ?BUAHAHAHAHAH NIGDY NIE SHAROWAłEM Elomem , a po 2 Aato anrakim kupiłem dla jakiegos nuuba z rl... A po 3 to nie ja wystawiam postacię na allegro ; )) Ale kupiłes i to sie liczy. A wogóle wystarczy wejśc na tibia.com i zobaczyc liste dedów Elom ~ i Aato ~. 20 dedów w 2 tygodnie to jest wynik.Ja tyle razy na noob charze nie padłem. I jeszcze jedno jak nie wiesz co i jak to nie wypowiadaj sie na tym forum |
Cytuj:
|
Lolewicz
Cytuj:
Szkoda Szkoda ale co mam isc na wojne? 56 ms'em?:D no troche mi to nie chalo :P ale nawet bez chara da sie mniec kumpli i hunty ludzia latwic :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz chociaz mikrofon? @Losari W FaGu jest duzo ludzi pokroju Elom'a , nie maja pojecia o pvp i tylko przeszkadzaja w tej wojnie. Ze starej ekipy nie wielu was zostalo...Powinniscie zrobic troche porzadku w gildii. |
pierdzielicie smenty...
proponuję nikomu nie wypowiadać się o nie swoim charze i tyle :spam: |
@Aurea
wczoraj Tooki zrobil solo DH questa:P |
No to GzGz!!! :) :) :) Moze jest jakis movie..? :D:D:D
Pozdro i Gz Doneq 100!!! |
Cytuj:
ON juz nie jest neutralny.... OMG To juz po FaG'u,,, |
Cytuj:
|
@Sope(L)
Hmm nie miales vent , kto by wpuscil 15 letnie dziecko na vent? Masz chociaz mikrofon? LOL, ze ktos ma 15 lat to go nikt na venta nie wpusci? o.O ja mam 13 lat i na vencie siedzialem i nadal siedze. ;) |
@up
Dobra ale niektore 15 letnie dzieci nie umieja siedziec cicho na ventrilo podczas battle i sluchac to co mowi osoba ktora dowodzi tylko dra pizde ze nie mozna ogarnac co sie dzieje jak naprzyklad "uhac Moczykija!" bo uwazaja sie za liderow. |
Cytuj:
|
@dyskusja na temat wieku i venta
To nie ma znaczenia. Ja mam 16 lat, a i tak wszyscy mnie mają dość. Pozdrowienia dla Prezia zarywającego Nehę i Szefa impregnującego skórę w samochodzie Nutellą (dziewczyny lubią brąz!) Metro zatłoczone ludźmi Ósma zero pięć Wysadziłem się w powietrze ;o Lagi były to dziś nie wyrobiłem normy 2 lvli /dzień na Neranie, ale vampka spadła przynajmniej... @down No poprawił cham jeden :( |
@2x up
Aaaa... no chyba ze, bo juz myslalem ze dla Ciebie kazdy kto nie skonczyl 18 lat to noob, i ogolnie nic nie ogarnia... ;) |
Cytuj:
Sopel Pozdro =D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |
|