![]() |
|
O Yoh, naprawde nie rozumiem, oświeć mnie, bo nigdy nie zrozumiem. Skoro jesteś 'wiedzącym' w tej kwiestii, to powiedz.
'Nie ma równych lub lepszych' I to jest właśnie ślepe patrzenie w swój jeden klub, który wywyższa się ponad wszystko, nie dopuszczając do siebie nawet myśli, że mogło by być inaczej, a jak jest, już od ponad 4 sezonów, to i tak i tak na przekór faktom nigdy to do Ciebie nie dojdzie, nawet myśl! Nie szanuje takich kibiców... takich ludzi. Którzy stwarzają pozory dyskusji, lecz 'ich prawda jest prawdą ostateczną i jedyną.' Poprostu nie szanuje. |
Ciii, Yoh wybrał arsenal metodą chybił-trafił i nie może tego znieść, że nie mógł wylosować gorzej.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie nie musze, bo nie jest. Dla mnie nie ma najlepszych i najgorszych. Wszystko zależy od poszczególnych umiejętności piłkarzy, ale to, jak je prezentują, zależy od ich formy, co przekłada się na formę drużyny.
Kiedy klub z piłkarzami o dobrych umiejętnościach jest w formie, wtedy jest teoretycznie najlepszy. Ale takich klubów istnieje wiele, a wachań formy tyle, co zawodników, dlatego nie ma czegoś takiego jak "najlepszy klub". Chyba, że według kogoś "lepszość" klubu określają trofea, tak, to też argument, ważny. Ale i tak wszystko zależy od formy. Nie, twój arsenal biedaczku nie jest najlepszy :) Najgorszy też nie. Jak mogę patrzeć w lustro? Z godnością, honorem, bez wstydu. Jak narazie. Licze, że to się nie zmieni. Pokaż mi, gdzie "moja prawda" byla dla mnie jedyna i ostateczną, i nawet gdybym nie miał racji, to i tak bym nie ustępował z mojej teori/stanowiska. |
Dobra Mati, olej frajera
Na forum jest człowiek, z którym można normalnie pogadać, mimo różnic klubowych i to się po prostu fanboyowi nie podoba. |
no jaj mama pytanie, ktore moze nie calkiem zwiazane z tematem. Ale jest tutaj taka opcja typu ignore, ze sie wogole nie widzi czyis postow??
|
Mati, jedno szybkie pytanie. Napisałbyś 190 postów o podobnym tonie, bo fajnie się ciebie prowokuje, a tyle właśnie mi będzie brakowało do okrągłego tysiąca w tym temacie ?
|
Sry, że poruszam jakiegoś "starszego" posta, ale ostatnio rl sprawia, że nie mam prawie czasu tu zaglądać.
Cytuj:
AHUEHAUEHAUEHAUBUHEHEUHEUHAUEAROTFLROTFLLMAO :D 5 punktów straty z meczem zaległym przed świętami to dla Ciebie jest "pogubienie zbyt wielu punktów"? Dojebałeś do pieca i tyle. Jakbyś śledził ostatni sezon to byś zobaczył z jakiej kabały da się wyjść (patrz: Chelsea). |
No i Liverpool znow gubi punkty :-S.
|
Robi się coraz ciekawiej w tabeli ; )
MU złapało drugi oddech, jak w zeszłym sezonie, natomiast kłopoty ma Chelsea i L'pool ; > |
Nie ma zdecydowanego faworyta jak narazie :) Ofc poza Arsenalem ;)
Cytuj:
|
Czytając parę stron wstecz... tylko mowa o Futbool'u =)
Nikt tu nie lubi np. Speedway'a ^^ |
Cytuj:
Fajnie czy nie, nie odbieram tego za prowokacje, bo lubie dyskutować na różne tamaty. Teraz stwierdzenie dla Ciebie, wiesz, udawanie debila samo z siebie robi z Ciebie debila, już nie udawanego. Calen Futh: Zgadzam się, że z każdych kłopotów punktowych da się wyjść na przyzwoite miejsce, w tym przypadku cała 4 ma szanse na lidera, nie skreślam nikogo, ale stwierdziłęm, że moim zdaniem pogubili już troche za dużo punktów Arsenal i Mu do tej części sezonu. Chociaż bardziej Arsenal, fakt, zapomniałem o tym, że MU ma zaległy mecz. Więc straty dużej ( jeśli wygrają ten mecz) nie ma, ale Arsenal traci do L'poolu 8 pkt, i to, myśle, że małą stratą nie jest. |
Nie ma dla Arsenalu rzeczy niemożliwych, w końcu są uber alles
|
Cytuj:
Cytuj:
2 z "wielkiej czwórki" pokonanych, czekamy jeszcze na Liverpool ;) |
Cytuj:
|
Ależ ja też nie upatruje tak w "90% to L'pool albo Cfc". Poprostu teraz panuje takie przekonanie w wielu człekach, że w tym sezonie L'pool czy Cfc. Ale tak, w tamtym sezonie CFC miali kłopoty, była strata, a tu 1 pkt różnicy wkońcu. Także jak też nie określam JESZCZE faworyta lub dwóch i nikogo nie skreślam. Ale poprostu takie przekonanie się wytworzyło.
Edit: Caleth fajny podpis o avramie, taktyku roku. Pamiętam jak to na żywo oglądałem, padałem ze śmiechu :) |
Żużel to nie jest najnudzniejszy sport świata. A tak na powitanie: Unia, Unia, zwal se kunia ;].
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
'Kartka o tym, co robi Tottenham aktualnie kosztuje 62 funty.' Padłem :D. Ciekawe jaki talent rysowniczy ma Frank Lampard, Anelka, czy Fabregas, są gdzies zdjęcia ich kartek ? |
A tam. Kartki to sobie pisać może. Jebał go pies :)
|
Cytuj:
|
O jej, niektórzy to zabijają tymi pracami.
Ale Bendtner ładnie to nagryzmolił I ten podpis Franka. Co to jest :D Pośmiałem się z niektórych. I tak najlepszy chumor ma ten od Tott i Asnl. |
Kartka Bendtnera rox ;D
|
Kolejny pomarańczowy na Santiago Bernabeu - Huntelaar.
Van Nistelrooy, Huntelaar, Van der Vaart, Sneijder, Robben, Drenthe... Jeszcze tylko 4 obrońców i bramkarz :D Huntelaar - Van Nistelrooy Drenthe - Sneijder - Van der Vaart - Robben Mimo wszystko, lepsza była barcelona z Reizigerem, Van Bronckhorsterm i wieloma innymi, chyba na Davidsie kończąc. |
Dobry transfer, ale dla mnie najwazniejszy transfer to wywalenie Schustera..
|
Arsenal przegrał 2-0 ;<
|
Cytuj:
Swoją drogą Manchester robi chyba błąd. Powinni najpierw zatrudnić światowej klasy trenera, a później kupować piłkarzy którzy będą mu potrzebni. Oczywiście po uzgodnieniu tego z nim. Moim zdaniem trenerem The Citizens zostanie Mourinho. Może jeszcze nie teraz, ale po zakończeniu swojej przygody z Interem. Czytałem wywiady z nim w których mówił, że bardzo chciałby wrócić do Premier League. Manchester City wydaję się być idealnym klubem dla Portugalczyka. Tak jak z Chelsea mógłby mieć prawie każdego piłkarza. |
Wenger miał najlepsze ; D
|
Wkurza mnie polityka Ajaxu. Mogliby być najlepszym klubem na świecie, gdyby nie sprzedawali non stop swoich gwiazd...
|
Cytuj:
|
No cóz taka polityka(niestety) ajaxu. Kreują świetnych zawodników, i sprzedają za sporą kase na kreowanie kolejnych, i tak w kółko. Daremne oczekiwania fanów, ze Ajax wróci do wielkiej piłki w LM, że zacznie woje w Europie. Nie z tą polityką.
|
PSV także można do tego podciągnąc. Ogólnie rzecz biorąc, Holandia ma wspaniałych zawodników, lecz większość z nich gra za granicą, co jest problemem. Pod pewnym względem podobnie jest u nas, tyle, że poziom jest dużo niższy, a takich, którym udaje się wyrwać jest o wiele mniej.
|
się Tevez rozbrykał...
|
Muuuaaah ;* Może SAF wpuści Teveza w nagrodę w najbliższej ligówce.
A i Tottenham jedzie dalej ;) |
Zbigniew Wójcik, piłkarz Śląska prawdopodobnie sprzedawal mecze grajac w Lechu, w ktorym zapewne doszlo do wiekszego rozmiaru korupcji. Ale nawet jak beda mieli udowodnioną korupcję, to nic im nie grozi, bo przejela ich Amica. Wobec tego, drodzy Lech fanssssss dlaczego denerwujecie sie gdy ktos mowi o sprzedaniu się za lodówke?
|
Szkoda Lecha :confused:
|
Fakt byli lepsi, zasluzyli na wygrana.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |
|