Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

MatiCFC 01-12-2008 20:13

O Yoh, naprawde nie rozumiem, oświeć mnie, bo nigdy nie zrozumiem. Skoro jesteś 'wiedzącym' w tej kwiestii, to powiedz.

'Nie ma równych lub lepszych' I to jest właśnie ślepe patrzenie w swój jeden klub, który wywyższa się ponad wszystko, nie dopuszczając do siebie nawet myśli, że mogło by być inaczej, a jak jest, już od ponad 4 sezonów, to i tak i tak na przekór faktom nigdy to do Ciebie nie dojdzie, nawet myśl!

Nie szanuje takich kibiców... takich ludzi. Którzy stwarzają pozory dyskusji, lecz 'ich prawda jest prawdą ostateczną i jedyną.'

Poprostu nie szanuje.

Ditto 01-12-2008 20:24

Ciii, Yoh wybrał arsenal metodą chybił-trafił i nie może tego znieść, że nie mógł wylosować gorzej.

Yoh Asakura 01-12-2008 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2358271)
'Nie ma równych lub lepszych' I to jest właśnie ślepe patrzenie w swój jeden klub, który wywyższa się ponad wszystko, nie dopuszczając do siebie nawet myśli, że mogło by być inaczej, a jak jest, już od ponad 4 sezonów, to i tak i tak na przekór faktom nigdy to do Ciebie nie dojdzie, nawet myśl!

Po prostu Arsenal jest najlepszy i musisz się z tym pogodzić.

Cytuj:

Nie szanuje takich kibiców... takich ludzi. Którzy stwarzają pozory dyskusji, lecz 'ich prawda jest prawdą ostateczną i jedyną.'

Poprostu nie szanuje.
To jak ty patrzysz w lustro ?

MatiCFC 01-12-2008 20:42

Nie nie musze, bo nie jest. Dla mnie nie ma najlepszych i najgorszych. Wszystko zależy od poszczególnych umiejętności piłkarzy, ale to, jak je prezentują, zależy od ich formy, co przekłada się na formę drużyny.
Kiedy klub z piłkarzami o dobrych umiejętnościach jest w formie, wtedy jest teoretycznie najlepszy. Ale takich klubów istnieje wiele, a wachań formy tyle, co zawodników, dlatego nie ma czegoś takiego jak "najlepszy klub". Chyba, że według kogoś "lepszość" klubu określają trofea, tak, to też argument, ważny. Ale i tak wszystko zależy od formy.

Nie, twój arsenal biedaczku nie jest najlepszy :) Najgorszy też nie.

Jak mogę patrzeć w lustro? Z godnością, honorem, bez wstydu. Jak narazie. Licze, że to się nie zmieni.

Pokaż mi, gdzie "moja prawda" byla dla mnie jedyna i ostateczną, i nawet gdybym nie miał racji, to i tak bym nie ustępował z mojej teori/stanowiska.

Thomisson 01-12-2008 20:49

Dobra Mati, olej frajera

Na forum jest człowiek, z którym można normalnie pogadać, mimo różnic klubowych i to się po prostu fanboyowi nie podoba.

Exodus 01-12-2008 21:10

no jaj mama pytanie, ktore moze nie calkiem zwiazane z tematem. Ale jest tutaj taka opcja typu ignore, ze sie wogole nie widzi czyis postow??

Yoh Asakura 01-12-2008 21:37

Mati, jedno szybkie pytanie. Napisałbyś 190 postów o podobnym tonie, bo fajnie się ciebie prowokuje, a tyle właśnie mi będzie brakowało do okrągłego tysiąca w tym temacie ?

Calen Futh 02-12-2008 06:22

Sry, że poruszam jakiegoś "starszego" posta, ale ostatnio rl sprawia, że nie mam prawie czasu tu zaglądać.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2357796)
No cóż, narazie wygląda na to, że CFC i L'Pool zmierzą się o mistrzostwo. ManU i Arsenal pogubiło za dużo punktów i teraz niewielu ichstawia w tym sezonie w fotelu lidera.

Że tak to ujmę:
AHUEHAUEHAUEHAUBUHEHEUHEUHAUEAROTFLROTFLLMAO :D

5 punktów straty z meczem zaległym przed świętami to dla Ciebie jest "pogubienie zbyt wielu punktów"? Dojebałeś do pieca i tyle. Jakbyś śledził ostatni sezon to byś zobaczył z jakiej kabały da się wyjść (patrz: Chelsea).

By$iu 02-12-2008 06:50

No i Liverpool znow gubi punkty :-S.

Thomisson 02-12-2008 07:24

Robi się coraz ciekawiej w tabeli ; )
MU złapało drugi oddech, jak w zeszłym sezonie, natomiast kłopoty ma Chelsea i L'pool ; >

Calen Futh 02-12-2008 09:07

Nie ma zdecydowanego faworyta jak narazie :) Ofc poza Arsenalem ;)

Cytuj:

"Złota Piłka" dla Ronaldo!
Hej hej hej! :)

XxUNISTAxX 02-12-2008 10:13

Czytając parę stron wstecz... tylko mowa o Futbool'u =)
Nikt tu nie lubi np. Speedway'a ^^

MatiCFC 02-12-2008 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2358503)
Mati, jedno szybkie pytanie. Napisałbyś 190 postów o podobnym tonie, bo fajnie się ciebie prowokuje, a tyle właśnie mi będzie brakowało do okrągłego tysiąca w tym temacie ?

Fajnie czy nie, nie odbieram tego za prowokacje, bo lubie dyskutować na różne tamaty. Teraz stwierdzenie dla Ciebie, wiesz, udawanie debila samo z siebie robi z Ciebie debila, już nie udawanego.

Calen Futh: Zgadzam się, że z każdych kłopotów punktowych da się wyjść na przyzwoite miejsce, w tym przypadku cała 4 ma szanse na lidera, nie skreślam nikogo, ale stwierdziłęm, że moim zdaniem pogubili już troche za dużo punktów Arsenal i Mu do tej części sezonu. Chociaż bardziej Arsenal, fakt, zapomniałem o tym, że MU ma zaległy mecz. Więc straty dużej ( jeśli wygrają ten mecz) nie ma, ale Arsenal traci do L'poolu 8 pkt, i to, myśle, że małą stratą nie jest.

Thomisson 02-12-2008 14:25

Nie ma dla Arsenalu rzeczy niemożliwych, w końcu są uber alles

Duch Niespokojny 02-12-2008 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XxUNISTAxX (Post 2358986)
Nikt tu nie lubi np. Speedway'a ^^

Bo to drugi najnudniejszy sport świata, zaraz po siatkówce :p
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2359096)
Nie ma dla Arsenalu rzeczy niemożliwych, w końcu są uber alles

QFT
2 z "wielkiej czwórki" pokonanych, czekamy jeszcze na Liverpool ;)

Calen Futh 02-12-2008 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2359059)
Calen Futh: Zgadzam się, że z każdych kłopotów punktowych da się wyjść na przyzwoite miejsce, w tym przypadku cała 4 ma szanse na lidera, nie skreślam nikogo, ale stwierdziłęm, że moim zdaniem pogubili już troche za dużo punktów Arsenal i Mu do tej części sezonu. Chociaż bardziej Arsenal, fakt, zapomniałem o tym, że MU ma zaległy mecz. Więc straty dużej ( jeśli wygrają ten mecz) nie ma, ale Arsenal traci do L'poolu 8 pkt, i to, myśle, że małą stratą nie jest.

A w tamtym sezonie jak było? ;) Była wielka potyczka o mistrza Manyoo-Arsenal. Nikt nie zwracał uwagi na Chelsea i nie brał jej pod uwagę, bo mieli jakąś tam większą stratę. A tu prosze- jak to się skończyło. Ostatnia kolejka o wszystkim zadecydowała. Nawet jakby Manyoo nie miał tego zaległego meczu to i tak nie upatrywałbym jakiegoś zdecydowanego faworyta. Po ostatnim sezonie wiem, jak wiele może się zmienić w tabeli.

MatiCFC 02-12-2008 16:52

Ależ ja też nie upatruje tak w "90% to L'pool albo Cfc". Poprostu teraz panuje takie przekonanie w wielu człekach, że w tym sezonie L'pool czy Cfc. Ale tak, w tamtym sezonie CFC miali kłopoty, była strata, a tu 1 pkt różnicy wkońcu. Także jak też nie określam JESZCZE faworyta lub dwóch i nikogo nie skreślam. Ale poprostu takie przekonanie się wytworzyło.

Edit: Caleth fajny podpis o avramie, taktyku roku. Pamiętam jak to na żywo oglądałem, padałem ze śmiechu :)

Articuno 02-12-2008 17:53

Żużel to nie jest najnudzniejszy sport świata. A tak na powitanie: Unia, Unia, zwal se kunia ;].

Thomisson 02-12-2008 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 2359309)
QFT
2 z "wielkiej czwórki" pokonanych, czekamy jeszcze na Liverpool ;)

Hull City, Stoke, 2 mecze z dwójką z "trójki beniaminków" przegrane, czekamy na West Brom ;)

Yoh Asakura 02-12-2008 18:26

http://www.weszlo.com/news/1846
pwnt

Duch Niespokojny 02-12-2008 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2359489)
Żużel to nie jest najnudzniejszy sport świata.

No przecież napisałem, że drugi najnudniejszy :p

MatiCFC 02-12-2008 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2359562)

Tott~sucks'

'Kartka o tym, co robi Tottenham aktualnie kosztuje 62 funty.'
Padłem :D.

Ciekawe jaki talent rysowniczy ma Frank Lampard, Anelka, czy Fabregas, są gdzies zdjęcia ich kartek ?

Calen Futh 02-12-2008 20:21

A tam. Kartki to sobie pisać może. Jebał go pies :)

Yoh Asakura 02-12-2008 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiCFC (Post 2359794)
Ciekawe jaki talent rysowniczy ma Frank Lampard, Anelka, czy Fabregas, są gdzies zdjęcia ich kartek ?

http://www.gunners.com.pl/index.php?readmore=6488

MatiCFC 02-12-2008 20:57

O jej, niektórzy to zabijają tymi pracami.
Ale Bendtner ładnie to nagryzmolił
I ten podpis Franka. Co to jest :D

Pośmiałem się z niektórych.
I tak najlepszy chumor ma ten od Tott i Asnl.

Arfyd 02-12-2008 22:00

Kartka Bendtnera rox ;D

Ditto 02-12-2008 22:02

Kolejny pomarańczowy na Santiago Bernabeu - Huntelaar.

Van Nistelrooy, Huntelaar, Van der Vaart, Sneijder, Robben, Drenthe... Jeszcze tylko 4 obrońców i bramkarz :D

Huntelaar - Van Nistelrooy
Drenthe - Sneijder - Van der Vaart - Robben

Mimo wszystko, lepsza była barcelona z Reizigerem, Van Bronckhorsterm i wieloma innymi, chyba na Davidsie kończąc.

Articuno 02-12-2008 23:34

Dobry transfer, ale dla mnie najwazniejszy transfer to wywalenie Schustera..

Capality 03-12-2008 00:42

Arsenal przegrał 2-0 ;<

Xendriel 03-12-2008 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2360075)
Kolejny pomarańczowy na Santiago Bernabeu - Huntelaar.

Real nie miał wyjścia, w ich obecnej sytuacji musiał kupić napastnika. Dodatkowo królewscy odrzucili 150mln za Casillasa jakie proponowali szejkowie z Manchesteru City.
Swoją drogą Manchester robi chyba błąd. Powinni najpierw zatrudnić światowej klasy trenera, a później kupować piłkarzy którzy będą mu potrzebni. Oczywiście po uzgodnieniu tego z nim. Moim zdaniem trenerem The Citizens zostanie Mourinho. Może jeszcze nie teraz, ale po zakończeniu swojej przygody z Interem. Czytałem wywiady z nim w których mówił, że bardzo chciałby wrócić do Premier League. Manchester City wydaję się być idealnym klubem dla Portugalczyka. Tak jak z Chelsea mógłby mieć prawie każdego piłkarza.

Sza'hel 03-12-2008 16:12

Wenger miał najlepsze ; D

Duch Niespokojny 03-12-2008 18:02

Wkurza mnie polityka Ajaxu. Mogliby być najlepszym klubem na świecie, gdyby nie sprzedawali non stop swoich gwiazd...

Colo_2006 03-12-2008 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 2360904)
Wkurza mnie polityka Ajaxu. Mogliby być najlepszym klubem na świecie, gdyby nie sprzedawali non stop swoich gwiazd...

masz racje to samo zauważyłem

MatiCFC 03-12-2008 20:09

No cóz taka polityka(niestety) ajaxu. Kreują świetnych zawodników, i sprzedają za sporą kase na kreowanie kolejnych, i tak w kółko. Daremne oczekiwania fanów, ze Ajax wróci do wielkiej piłki w LM, że zacznie woje w Europie. Nie z tą polityką.

Ditto 03-12-2008 21:12

PSV także można do tego podciągnąc. Ogólnie rzecz biorąc, Holandia ma wspaniałych zawodników, lecz większość z nich gra za granicą, co jest problemem. Pod pewnym względem podobnie jest u nas, tyle, że poziom jest dużo niższy, a takich, którym udaje się wyrwać jest o wiele mniej.

Capality 04-12-2008 00:41

się Tevez rozbrykał...

Calen Futh 04-12-2008 08:21

Muuuaaah ;* Może SAF wpuści Teveza w nagrodę w najbliższej ligówce.

A i Tottenham jedzie dalej ;)

Articuno 04-12-2008 15:09

Zbigniew Wójcik, piłkarz Śląska prawdopodobnie sprzedawal mecze grajac w Lechu, w ktorym zapewne doszlo do wiekszego rozmiaru korupcji. Ale nawet jak beda mieli udowodnioną korupcję, to nic im nie grozi, bo przejela ich Amica. Wobec tego, drodzy Lech fanssssss dlaczego denerwujecie sie gdy ktos mowi o sprzedaniu się za lodówke?

Calen Futh 04-12-2008 23:00

Szkoda Lecha :confused:

R3T 04-12-2008 23:08

Fakt byli lepsi, zasluzyli na wygrana.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42.