![]() |
|
Jak tam lisek ssanie wiejskich ku*asow ? Chlopak dalej lyka czy bierze na klate teraz ?
|
Nebula a ty Split czy Swallow ? ;p
|
Cytuj:
|
Czy wam Aurix Damian nie przypomina Pezeta z Płomień81?
;) |
Cytuj:
Tymczasem ignored na was.. |
Cytuj:
Najsik, a puszka całkiem smaczna, choc mimo wszystko wolę Żywca Tyskie i Lecha, zdecydowanie bardziej odżywcze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Nowa wojna się szykuje, teraz to dopiero będzie ciekawie
|
ty vs twoj stary?
|
Ja jestem Zwidek i się nie chwale.
Wasz, Zwidek |
ej zwidek dasz cos?
|
@up
pff zapomij byłem pierwszy ;) Nie śpimyyyyyyyyyy |
Suowik noł lajfer ;<
|
15 nowych wojen ; o
H@H@ dostałem 1 ostrzeżenie za 9 pkt za temat prima aprilisowy a w powodzie napisali mi SPAMOWANIE mój stary = lepszy moderator niż atimcia elo |
Cytuj:
Te mody daja tu kurwa ostrzeżenia za to, że napiszesz w jednym poście kurwa i będzie to o nich No dawać ostrzeżenie;) @down na mecz idź ;) Tarrin nie zobaczy tego co napisaliście bo już w pociągu siedzi, chyba, że Ima chce włam zrobić ;) |
z serii: czy ja sie z Ciebie smieje ze ty rudy jestes ?
[Knight] Youen: Początek spotkania o godz. 18:15. Bezpośrednią transmisję przeprowadzi nSport. My zapraszamy na relację tekstową na Legia.TV. Bramki, składy i kartki dostępne będą również na wap.legialive.pl. [ADMIN] Imargam: :/ [Knight] Youen: idz do tarrina [Knight] Youen: on ma pewnie nke [Knight] Youen: [; [ADMIN] Imargam: nie lubie [ADMIN] Imargam: rudych [Knight] Youen: on rudy [Knight] Youen: jest [Knight] Youen: ? [Knight] Youen: ?????????/ [ADMIN] Imargam: ta [ADMIN] Imargam: nigdy go nie lubilem [Knight] Youen: H@H@H@H@@H@HH@H@HHH@@ |
@ up
Do tego posta pasuje inny tytuł coś z serii "Dwójki zakompleksionych tibijczyków" |
Cytuj:
|
znow sobie jezdza ; /
|
youen wielki elo pro legionista przez neta H@H@H@H@ -.-"
|
elu co tam?:>
|
Kurwa zdelejtowali mi rebela hyy trzeba bedzie kiną wylazic ;/ :D chociaz niekoniecznie ;p xD
|
Banished: until deletion because of account trading
hahahahaha Van Rebelion aka. Lisek ;( |
Cytuj:
Najwazniejsze jest to ze ziomek wyjebal draka na tyle siana i na nie swoje SCA haha Pozdro Twoja stara. |
A mialo byc tak pieknie :(
|
Tak lisku, tylko przydałoby się z $$/kk za które mógłbyś opchnąć chara ;).
Ale najważniejsze, że draco ojebany. |
Cytuj:
|
lol 3 placki sie tyraja tarrin youen (khazula mu imargam haknol a teraz mu pucuje) i imargam co tylko w tibi sa mocni bo graja 24h
|
Dobra luz.
|
Legia-Lechia do przerwy 0:0 :) - info dla Youena, który mieszkając w Warszawie będac kibicem Legii napewno ma daleko do Łazienkowskiej 3 i nie poszedł na mecz bo tibia wzywa :(
@down nom ;( Błąd Kapsy i 1:0 ;((((((((((( @edit down Nie kumpel wstukuje na telefonie ;p @edit Lol xD Kubicki wpuśc rybskiego zdejmij Cetnara bo piłka jest już od niego cięższa ;( @edit Mówisz masz lol 72 zmiana Rybski zmienia Cetnarowicza (Lechia). @edit To co oni kurwa w Kerstona się bawią i na noże z nami ? ;( @edit 2:0 w Gdańsku będzie i półfinał nasz wylosujemy Wisłe i wtedy będzie śmiesznie jak Lechia zagra 3 napastnikami i 7 obrońcami w stojącymi na linii bramkowej @edit Pierdolisz? Youen na meczu? @edit 82 Mogło być 2:0 dla Legii... W idealnej sytuacji znalazł się Roger, ale zamiast strzelać odgrywał do Radovicia, a Serb uderzył zbyt lekko, by zaskoczyć Kapsę. Roger do kadry! @edit 89' - Róg dla Lechii, jednak strata piłki i Legia znów atakuje. ja pierdole @edit Koniec ;( |
gol dla legii -.-
64′ Nareszcie! Dośrodkowanie w pole karne, gdzie najwyżej do piłki wyskoczył Wawrzyniak i dał prowadzenie legionistom 64′ GOL! Jakub Wawrzyniak! (Legia) jadą nas slovik ; / @EDIT UP masz nke?????? bo ja na tej stronie co khazul podał kampie xD @Edit 62′ Cetnarowicz tak przyjął piłkę na klatę, że aż upadł rozjebał mnie ten komantarz :D:D:D:D @edit już zmienili się i koniec zmian ; p o żal ktoś od nas na noszach zszedł a nie mamy zmian ŻOL! 78′ Kolejny gracz schodzi na noszach. Dariusz Kubicki nie ma już zmian @edit YOUEN WPADŁ NA BOISKO I NASZEGO POCIACHAŁ!!!! @edit eh 90 min może jeszcze wyrównają : p ale w gdańsku to im dokopiemy, może karol przyjedzie ; D? |
Cytuj:
btw. Jak robili ta selekcje duskiness to tak mysle, dlaczego cie nie wyjebali z innymi, gowno walczysz tym smiesznym knightem ,prawie go sprzedales przed ded, HAHAHA (w tej grze chodzi o zabijanie sie i dobra zabawe) Tak mysle, hmmm, tylko z uwagi, ze buki gra Czipsu pozwolili ci zostac haha, pzdR ZERO |
kłótnia o to kto jest lepszym złodziejem ^.^ roxicie ; p
|
Cytuj:
|
94′ Korner dla Lechii. Ostatnia szansa...
CICHO @edit 94′ ..niewykorzystana, bo Astiz był na posterunku 94′ Koniec meczu! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Apr 02 2008, 20:27:01 CEST Killed at Level 269 by Paiify
and by Linari zwidek mial farta i uciekl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:49. |
|