![]() |
|
65 RP Skille 80
Wale z Royal Spearow ... Aktualny exp 50k/h- 60k/h |
Cytuj:
2.Cyce na POH-u 3.Mino Mount koło kazz Później możesz zejść na niższe poziomy kopalni. Poza tym wal ze spearów potem z royal spearów i najlepiej kup b robe i sprzedaj k arma , cap bardziej ci będzie potrzebny. |
??
Cytuj:
|
46 ek, 71/70.
Gdzie wyciągnę 40k/h. Nie musi być zysk, ale żeby chociaż na 0 wychodzić. Żółwie: Niesamowity exp i kasa. Strasznie oblegane, czekać trzeba po 5h żeby wejść na respaX( Scaraby: Exp w miare, kasa też. Troche waste bo jeśli pójdę do ukrytego cave'u to sporo jest tam scarabów i nieźle biją:) Nie próbowałem piratów, ale zapewne jest tam sporo ludzi. Dragi - waste. Mamuty: czy jest ich jakiś większy resp? Bo jak chodziłem to widziałem je, ale to nie w dużych grupach. Więc jakieś pomysły? |
Pal 20 skille 71, z royalkami non pvp, zeby mnie nie zbloczyli i szybko lvl wszedl
|
@Szpaku
Spróbuj dworce, barbariany, guardy |
Mam 34k nighta skille 80/80 Eq to k armor, meduska, bs, crus,p legi i fur buty.
Chce expić szybko kasa się nie liczy no żebym jakoś na to 0 wyszedł. Do tej pory na skill 77/77 z Fsem expiłem na Scarabach, na ukrytym cave szło tak że wychodziłem lekko na +, jak myślicie czy dalej tam chodzić? Może jakieś cyclopolis? ;p albo fajny tomb, bylem na penisula ale crypty są w cholere mocne :( 2 pytanie jest takie Kiedy bede mógł chodzić na smoki? chodzi mi o coś w stylu hunt a nie zabicie kilku dla sportu:P Mam już prawie 80/80 i bsa więc nie wiem może teraz bedzie ciut lepiej:P |
Azbest
-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Dwarf (krasnolud) knight - 20/20 i mozna bic paladin - wloczniami bo slaby jest mage - 20/20 i mozna bic Dwarf soldier (krasnolud zolnierz) knight - 40/40 stracza do ubicia jednego paladin - uwaga, atakuje z dystansu, raczej i tak bije sie boltami czy strzalami mage - hmmami ^^^^^^>czy tam o maga skile 20/20 chodzilo o m lvl i obrone? |
Gdzie mam expić, Jestem sorcererem 17lvl 13mlvl, Dark helmet, Plate armor, plate legs, beholder shield, leather boots, wand of dragonbreath?
|
chyb apozostaja ci tylko kopalnie dwarfow kolo kazo (w dol od ab) a jesli umiesz grac i jestes odwazny to poczatek poh (cycki) kolo venore al euwazac trzeba i musisz umiec :p czasem mozesz wyskoczyc na guarda ale to tylko tak dla sportu bo jak cie ten stworek dopadnie to mf niezbedne beda B)
|
yoyo!
czy dałbym rade w mino mount pallkiem level 21 skille 60/45 i co bedzie mi potrzebne do wziecia fast
|
18 lvl knight,skille 55/53,w helmet,g arm,k legi,orcish axe,vampka.
gdzie expic na facc? |
expic czy skilowac?
siemka wszystkim xD Mam knighta 15 lvl skile 45/43 plate seta,dwarven shielda,serpent sworda. Mam expic czy skilowac? proszę was o wasze wypowiedzi. I podajcie jakies fajne expowiska dla mnie. :)B) gram na serwerze pvp. ;o
|
Gdzie mogę expic palem na 29 lvl skillach 62/41 Pacc?
|
@up
1.Shadow tomb -1 2.Peninsula -2 3.Inukaya island (chakoye) chyba tyle jeśli chodzi o pacc area. |
całkiem nice
|
Gdzie móglbym skillować 54 knightem ze skillami 76/74? Slimy zaczynaja za szybko padać :/
|
gdzie!!!!
gdzie expić bez pacca:(, blisko carlin, 16 lvl, sorc, 9 mlvl, EQ: P set, soldier helmet, leather boots, dwarven shield, wand of dragonbreath B)
|
Gdzie expić na 25 lvlu, 26 mlvlu, dobry eq., sorcem, bez facca? Tylko nie mówcie że d. guardy or cyce, ew. Elvanabane, bo to wszystko tak przepełnione... :/
|
Gdzie expić sorcem 24, 26 mlvl, db eq? (tyko nie elvanabane, cyce or d. guardy, bo masa ludzi tam sie kręci)
|
@up
spróbuj ghostland, a od 25 z summonkami na guardy i wywerny i dragi(prawie wszystko z tych średnich potworów). A ja mam pytanko Mam 11 knighta level 47/46 i 1 mlv(i pol, wiem ze malo) czy mam szanse na 15 levelu(jeśli bede skilowal) wbić 55/55 i 2 mlv. I gdzie w tedy expić. |
Mam 24lvl chce jak najszybciej wbic 33lvl i chce expic na tombach tylko nie wiem na ktorym i co wziasc na niego i chce byc conajmniej na zero
|
w sumie to idz na polnoc od dp ank i idz na tomby przy bagnach.na 1 i 2 poziomie siedz i powinienes nabic latwo :] tak mi sie wydaje bo dawno tam nie bylem B) nizej nie schodz (stalkery itp) i mozesz zlapac lipe.powodzenia w biciu lvl ;p
|
Cytuj:
@edit czyli nie brac nic wiecej jak tylko mf i uh zadnych gfb ani hmm??i ile bp mf wziasc na ta h huntu??:P |
mf powinno styknac.uh na wszelki wypadek ale to nalezy (bynajmniej wedlug mnie) zawsze miec przy sobie na wypadek pk czy jakiejs innej lipnej akcji.eq no to blue robe itp czyli klasyczne eq drutka jezeli o to ci chodzi.powinno byc good ale nie potrafie ci powiedziec dokladnie ile mf moze ci zejsc.powinno w miare mozliwosci malo jezeli sie nie wjebiesz na jakiegos mocniejszego respa czy cos.waste to raczej watpie zebys mial raczej wyniesiesz troche kasy z tego ;p
|
Ile Expa Na żółwiach..
Wiec, mam zamiar kupić pacc niedługo, chciałbym sie dowiedzieć ile exp/h będę w stanie wyciągnąć na żółwiach? do momentu kiedy pacc kupie dobije 45 lvl i skille ~83/83.. a tak przy okazji ile byłbym w stanie na piratach wyciągnąć exp/h? POzdro.
|
odpowiedzcie mi!
teraz bedzie dlugi post xD
gdzie moge expic pallkiem level 22 (moge strzelac z royal spearow)skille 60/45 best hit 163.!~~~~~~~~~~~~~~~` a teraz co moge huncic tym pallkiem dla przyjemnosci i co mi bedzie do tego potrzebne moje eq - k armor k legi crusader helmet fur boot i drag shield pomocyy xD^^:baby: |
na piratach to na tym lvlu raczej nie licz krociowe zyski xDXDXD ja w tej chwili mam 40k/h okolo ale taki pirate marauder sam za 80 mnie moze walnac ... wiec poki co nie polecam ofc sprawdz sam x)
_____________________________________________ 22 lvl rp hmmm bij wszystko co sie rusza daje expa i nie sciagnie cie na hita/combo ;d mozesz po tiquandzie polatac /\ od port hope hmmmm cyclo -1 ? tomby jakies np penusila czy mountain -1/-2 (tak zeby duchow nie bylo ) scaraby ? niewiem z czym to sie jje palkowi ;d poza tym mozesz tez expic tam gdzie przed kupnem pacca |
Knight level 27 skille 62/62. Eq: k axe, devil helmet, k armor, p legs, boots.
|
czyli nie brac nic wiecej jak tylko mf i uh zadnych gfb ani hmm??i ile bp mf wziasc na ta h huntu??:P[/quote]
gfb wez na wypadek stalkerow ale to tak1-max 2 bp hmm to nie wiem raczej nie ale na crypt shamblera jak chcesz to mocniej go pojedziesz bo takto chwile moze ci zejsc walenie go a co do mf to nie potrafie ci powiedziec ile bp bo nie jestem w stanie okreslic dokladnie jak cie beda hitac...ja tam nosze praktycznie zawsze 5 bp przy sobie na jakiegos ciezszego hunta i jest good.sadze ze tez tak mozesz zrobic ale pewnie ci zostanie troche mf.nie wiem ciezko powiedziec.ja knightem na tombach expilem z 1 bp mf i to zeszlo mi doslownie kilka no ale ja bylem ostatnio na 65 lvl z o wiele mocniejszymi skilami niz twoje wiec wiesz... :] wez ile uznasz za stosowne sadze ze minimum to 2-3 bp (powinno styknac) |
Gdzie expic 69 sorcem na facc? xD
Z 53 mlvl :p |
hm w sumie to az ciezko powiedziec niby moglo by to byc wszystkim znane i uniwersalne expowisko czyli guardy albo takie miejscowki jak poh,orc fortress itp.ciezko powiedziec ale ja radze miejscowki typu PoH a jak nie chcesz sie meczyc to po prostu guardy,pozbierac na pacc i wtedy sie pobawic juz normalnie :]
|
gdzie expic knightem 8lvl skille 30/28 eq:chain armor , studded legs , leather boots, dwarven shield, soldier helmet, carlin sword. mam 800gp jesli poradzicie co dokupic to dzienki
|
Cytuj:
|
Witam, gdzie mógłbym wyciągać 7k expa/h 20 knightem ze skillami 60/56 i 4 mlvl ?
Eq: Crusader Helmet, Golden Armor, Medusa Shield, Knight Legs, Fur Boots, Serpent Sword Nie mam pacca. Z góry dzięki ;P |
Na PACC to ja wiem gdzie pójść ale na facc to jest problem :/
|
to na huj sie udzielasz ? -.-
|
to nie było do ciebie tylko komentarz do mojego wcześniejszego posta i odpowiedzi niektórych ludzi czytaj forum a nie tylko na swoją odpowiedź czekasz a co do Ciebie xD to idź na OF tam najszybciej jak narazie nabijesz expa i sporo kasy przyniesiesz ;)
|
Druid 21 lvl
shieldning:21 Mlvl 24 eq:volcanic rod, scale armor, steel helmet,leather bots,tortoise shield. kasa:17k accont:free ziomki :palek 25lvl Pytałem sie wielu ludzi ale nie wiem gdzie exepić.:confused: |
41 Knight
Świat: Pythera
Profesja: Knight Level: 41 Premium account: Nie Skille: 70/70 Magic level: 5 Equipment: Knight armor, Knight legs, Crusader helmet, Fur Boots, Dragon slayer Fundusze: około 20.000 gold Gdzie mam expić, co huncić, jakie waste (jeśli jakieś wogóle), Ile expa na godzine, co brac ze sobą, co zbierać (co wkładać do lootbaga)...??? Proszę o rzetelną odpowiedź... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01. |
|