![]() |
|
Jeszcze jedno takie pomówienie i za rok ci nie postawię naciąganej dwóji. ;)
|
Pani od geografii?
|
Z geografii też masz dwóję?! Koniec z tymi wyjazdami na festyny disco-polo, czas się brać za naukę.
|
Ile bym nie śledził tego tematu zastanawia mnie ciągle jedno...
Dlaczego jest tak, że co jakiś czas _prawie_ każdy z tutaj się wypowiadających napisze bardzo mądre życiowo zdanie, takie że nawet przez chwile skłania człowieka do refleksji jednocześnie ta sama osoba przez większość pozostałego czasu, pisze posty normalne i przeważnie na niskim poziomie, oraz bardzo często przez resztę czasu pisze posty skrajnie idiotyczne i często przeczące tej jednej mądrej wypowiedzi napisanej w przypływie jakiegoś kosmicznego natchnienia? PS Drunk Ty camwhorze ;-) Harry Potter się znudził? Już wolałem tamto wcielenie. Teraz przypominasz trochę Scora :P Lechista złomiarzu kite lepszy :P Gdzie te foty robione? |
mądre życiowo zdanie
Drom thieferze gdzie te pacce? btw ile kosztuje kurs na skocza? |
@Ryba
Wszystkie fajne dupy rozkradli jak rzygałeś w krzakach? Też byłem na grillu wczoraj, ale zdjęcia będą potem. |
Cytuj:
TITS OR GTFO |
Do mnie też się tak przytulał.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2 pierwsze foty w rewie a 3 na pucharze ergo hesti w sopocie : > |
Cytuj:
Ale masz fajnie, że mieszkasz niedaleko morza i odpada Ci problem dojazdu. Ja bym bardzo chętnie trenowała kite, jednak w Białymstoku ni w ząb ni w oko. |
Cytuj:
BTW czyżby w tym roku nie było dużej i zwartej reprezentacji tibia.pl na Woodstocku? Czy byli aż tak zwarci, że dopiero się podnoszą po kacu? :P |
PiW, czemu kolega wkłada Ci reke...
|
Eh, PiW, nie wiem co wy macie w tych napojach z Tesco<?>, ale ja chcę na to namiary! Grunt to dobra zabawa. ^^
|
Cytuj:
|
Rotfl, nie zdążył do końca wyciągnąć do fotki!
|
@exo~~
dokładnie :> nie no nie pamiętam już o co tam chodziło :D |
Tyle dziewczyn na imprezie a Ciebie chłopak obmacuje, no!
|
Cytuj:
|
A ja błąkałem się między namiotami w poszukiwaniu jakiegoś transparentu, nie wiem... TIBJA ŻONDZI czy coś :( ale nie znalazłem. Za to widziałem grupe kolesi którzy wędrowali z wielkim pedo bearem na patyku :D a z forum tylko Chesterkee spotkałem.
|
O lol. I co u niej? Dano jej tu nie byuo : <
|
Ciągle rypie w Tibie :( więc w sumie chyba nic nowego :D
|
Gordorczyk, czemu w pomieszczeniu nosisz takie śmieszne okulary?: >
|
Cytuj:
|
Ta, mnie też to rozśmieszyło, w dodatku nie specjalnie mu pasują : P
|
I już napinka... xd Nie, możesz. Tylko pytam się Ciebie. Może jesteś z Matrixa?
|
taa, jestem agentem jeszcze tego nie rozkminiles?
|
Dlaczego tutaj wszyscy wklejają swoje zdjęcia w okularach przeciwsłonecznych? ;o
|
Cytuj:
|
Są tajemniczy?
|
Cytuj:
@Gordorczyk: oczywiście możesz, tylko że to śmieszne. Btw masz 14 lat czy na tyle wyglądasz, najgroźniejszy kibicu-nacjonalisto wszechświata? @down: 12? |
Cytuj:
|
Daaajcie spokój chciał zaszpanować okularami, nie jego wina, że są chu*
|
|
Jakis kozak zrobi takie czary mary elo?
|
phi, ja tak robię na rękach z szafą pełną cyganów na plecach :)
|
You belive, you can fly? : D
|
Generalnie ja zauwazylem, ze wiekszosc osob zaklada ciemne okulary, bo w nich sie po prostu lepiej wyglada, zazwyczaj nie widac glupiego/dziecinnego/... wyrazu twarzy, po za tym sa lanserskie. A taka rzecz jest bardzo pomocna na takim forum, nie znasz takiej osoby z rl, wiec ja sobie wyobrazasz tak jak na zdjeciu w okularach.
|
Jakby mnie banda kiboli Jagielloni z Gordorczykiem na czele dopadła =o... Strach się bać.
Po kostkach by gryźli : D |
Zejdzcie juz z niego :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:40. |
|