Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Uno 07-04-2007 17:44

Double....

Uno 07-04-2007 17:44

Ten 50 ms mial przy sobie 4 bp mfow nie mial ssow ani zadnych takich 'gadzetow' Moze niech wypowie sie Imargam przy ogladaniu filmiku wyliczylem okolo 10 nietrafionych e wavow w tego mastera wiec prosze was nie rozsmieszajcie mnie 160 master ma problemy z zabiciem 50 sorka bez przesady.....

Masywny_Titania 07-04-2007 17:55

Faza filmik, dosc obiektywny, nie tylko fragi vision sa:)
na koniec fota najlepsza;d;d

sallceson 07-04-2007 18:12

taa filmik za 52 minuty moze uda mi sie sciagnac... moze ktos okaze łaske i zrehostuje to?

Fallathanu 07-04-2007 18:46

Widze ze tutaj czatuje totalna banda bezmozgowcow ktora chyba nie rozumie co to jest ironia,haha

Wspolczucia chlopaki.
Na przyszlosc zanim napiszecie posta zastanowcie sie 5 razy, bo zal mi Was jak chuj

@Cyrillus

No kickow nie mial jak ja :< Ale za to mial mozg w przeciwienstwie do Ciebie 10 latku :S. Kurwa nakramilem trola, no trudno sie mowi ;/

@uno
No ta ale wiesz takie trole jak tam wyzej, to zaraz napisza ze pewno ten sorc na cheatach jechal, bo Zwidek to ich pan i wladca ktoremu musza wlazic w dupsko na kazdym kroku ;)

@Ellein
To samo... proponuje slownik jezyka polskiego i sprawdzenie slowa "ironia". Patrz chlopie moze to forum czegos cie nauczy :o

btw. Cyr~ czy jak tam cie chuj zwal nie zapomnij zeby przez nastepne 5 stron podniecac sie tym, ze mialem kicka jak padlem, no bo to jest w koncu priorytet w Twoich bezsensownych postach ;*

Kocham wasze posty _/

Xeonen 07-04-2007 18:59

You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 127 minutes)

rehost plx ;(

sallceson 07-04-2007 19:04

Demthes

Apr 07 2007, 17:41:57 CEST Killed at Level 119 by Czipsu
and by Yakapushi Mastah

widac nowi dobrze sobie radza :D

Slovik 07-04-2007 19:11

Fal~

zmien avatar bo mi sie żygać chce, wiem że chcesz pokazać jaki jestes piekny ale prosze zmień

Milten 07-04-2007 19:21

Niech Duski walczą bez Taifuna, może im lepiej pójdzie

Zhuki 07-04-2007 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uno (Post 1356056)
Imargam wiem ze to trudne zrobić podpis dlatego pomogę ci w tym w miejscu poziom powinieneś wpisać 201 a w miejscu skills 99/97.

@sekundo
Wszyscy którzy uważają Zwidka za mistrza pvp muszę was zmartwić wczoraj bil przy mnie 49 mastera około 10 minut i go nie zabił to przybiegł Imargam i mu pomógł chociaż sadze ze jak by ten sork miał więcej mf'ow to by się trzymał kolejne 5 minut co o tym sadzisz feltaksio?
(jak patrzyłem zwidkowi zeszło około pół bp sd i z 3 bp mf)

Zwidek juz pokazal swoje pvp na battle. Ogolnie myslisz ze gdybys mial 160 ms zabil bys bez problemu 50 roznica jest 110 lvl pomysl se ze Tajfun mial 280 lvl a niektorzy kolesie z Vision mieli 110 roznica 170 i jakos tez nie mogl se poradzic.

Xeonen 07-04-2007 19:30

ich było kilkoro ? ;>

Zhuki 07-04-2007 19:35

a Tajfun byl sam ?

Xeonen 07-04-2007 19:36

teoretycznie :P

Uno 07-04-2007 19:52

o chuj teraz to mnie rozjebałeś porównujesz zabicie taifuna 280 ms vs 10x 130~lvl w trapie a 160 ms vs 50 ms? Prosze cie stary jestes tak zalosny jak polowa tego calego forum ktorzy pisza 'fiszyn roksi a dakis deddedededed'

H.L 07-04-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Weltaxio (Post 1356282)

REHOST
http://www.rogepost.com/n/2845180805

Maciorqa 07-04-2007 20:22

do usuniecia ;d

Zhuki 07-04-2007 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uno (Post 1356846)
o chuj teraz to mnie rozjebałeś porównujesz zabicie taifuna 280 ms vs 10x 130~lvl w trapie a 160 ms vs 50 ms? Prosze cie stary jestes tak zalosny jak polowa tego calego forum ktorzy pisza 'fiszyn roksi a dakis deddedededed'

Wytłumacze ci to bo widze ze ciezko z rozumowaniem u ciebie. Kto mowi o trapie kretynie ? Chyba byla walka na pustyni ?Chyba nie bylo tam samego tajfuna co nie drogi uno ? Ty orazu jedziesz cos do trapa a powiedz mi kto byl bardzo genialny i weszedl do rogu ? A teraz ci wytlumacze dlaczego jeste za Vision i oczekuje opowiedzi od ciebie dlaczego jestes za Duskiness( mam nadzieje ze to bedzie wypowiedz na poziomie nie jak wczesniejsza ).Drogi uno duskiness sa jak typowi Polacy ( nie obrazajac Polakow) nie umieja walczyc tylko szpunca bo mysla ze za kims tak bylo z gildia magramiego kolesie mysleli ze cos w tej grze znacza wiec wypowiedzieli wojne Vision. Vision chodz bylo malo pokazali mestwo oraz skila ktorego abb~~ brakowalo. Dostawali ostro w dupe na kazdym prawie kazdym battle. Wiec magrami zamiasst przyznac sie do bledu ze przegral wojne(zachowujac sie jak meżczyzna) musial zawolac starszego kolege Tajfuna. Jednakze Tajfun optoczony wpaniala gildia (miedzy innymi dre furora - ktory jedzie w swoich kolesi exori flam ,james carlos i l~~- ktorzy mozna powiedziec zdradzili Vision , spaaw - ktory padl w pierwszym tygodniu wojny 3 razy ? no i oczywiscie sansho - ktory uczestniczyl w kazdej bitwie a jak tajfun byl w trapie to byl w trzeciem rzedzie chyba ?) Jednym słowem Duskines jest to gildia bez Honoru nie majaca zadnego pvp .Vision jest to gildia ktora dzieki pozwieceniu swoich postaci oraz wspanialym fragon stala sie jedna z najlespzych gildi w tibi , gildie znaja prawie wszyscy . Prosze cie drogi uno uzasadnij mi dlaczego jestes za duskines

Nirt 07-04-2007 20:32

[CHAR]Demthes[/CHAR]

Visionom nawet GM nie pomogl :)

Possali palke i poszli :)

NarroweQ 07-04-2007 20:43

19:33 You see GM Smiley on Furora (Level 2). He has no vocation.

Był tam na Trollach koło Thais na "battle"? Wyłapywać b[][]terów : PP?

Cyrillus 07-04-2007 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1356934)
[CHAR]Demthes[/CHAR]

Visionom nawet GM nie pomogl :)

Possali palke i poszli :)

no nic ; p mowi sie trudno i trzeba zyc dalej ;p mozliwe ze demthes to odrobi moze nie wie moze ktos jak padl?

@falla
ale ty sie chwaliles ze ty miales KICKI a nie kicka :< dlaczego nazywasz mnie trollem? bo mowie prawde? ;<

MarS 07-04-2007 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1356952)
19:33 You see GM Smiley on Furora (Level 2). He has no vocation.

Był tam na Trollach koło Thais na battle? Wyłapywać b[][]terów : PP?

Spaaw blokował przejscie do roomo z trąbką :P

wg. punktu 3b w regulaminie blokowanie graczy z użyciem przedmiotów jest zabronione i robiąc tak łamie się regulamin a co za tym idzie - jest ban.

GM Stwierdził że nie chcemy zrobic questa i nic z tym nie zrobi, jezeli chcemy przejsc - mamy zabic spaawa.

Kreda 07-04-2007 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zhuki (Post 1356926)
Wytłumacze ci to bo widze ze ciezko z rozumowaniem u ciebie. Kto mowi o trapie kretynie ? Chyba byla walka na pustyni ?Chyba nie bylo tam samego tajfuna co nie drogi uno ? Ty orazu jedziesz cos do trapa a powiedz mi kto byl bardzo genialny i weszedl do rogu ? A teraz ci wytlumacze dlaczego jeste za Vision i oczekuje opowiedzi od ciebie dlaczego jestes za Duskiness( mam nadzieje ze to bedzie wypowiedz na poziomie nie jak wczesniejsza ).Drogi uno duskiness sa jak typowi Polacy ( nie obrazajac Polakow) nie umieja walczyc tylko szpunca bo mysla ze za kims tak bylo z gildia magramiego kolesie mysleli ze cos w tej grze znacza wiec wypowiedzieli wojne Vision. Vision chodz bylo malo pokazali mestwo oraz skila ktorego abb~~ brakowalo. Dostawali ostro w dupe na kazdym prawie kazdym battle. Wiec magrami zamiasst przyznac sie do bledu ze przegral wojne(zachowujac sie jak meżczyzna) musial zawolac starszego kolege Tajfuna. Jednakze Tajfun optoczony wpaniala gildia (miedzy innymi dre furora - ktory jedzie w swoich kolesi exori flam ,james carlos i l~~- ktorzy mozna powiedziec zdradzili Vision , spaaw - ktory padl w pierwszym tygodniu wojny 3 razy ? no i oczywiscie sansho - ktory uczestniczyl w kazdej bitwie a jak tajfun byl w trapie to byl w trzeciem rzedzie chyba ?) Jednym słowem Duskines jest to gildia bez Honoru nie majaca zadnego pvp .Vision jest to gildia ktora dzieki pozwieceniu swoich postaci oraz wspanialym fragon stala sie jedna z najlespzych gildi w tibi , gildie znaja prawie wszyscy . Prosze cie drogi uno uzasadnij mi dlaczego jestes za duskines

Ekhm tutaj mnie dobiles tylko jednym doczytalem do jednego momentu znam dobrze pavodiego do tej pory mielismy grac na neranie ale z powodu jego internetu sprzedal postac i ma wrocic na furore jak zmieni inetrnet ..
Do rzeczy co ty wogole gadasz ze Skilla nie ma Abb!~~~? durny jestes? na jakiej podstawie tak twierdzisz?przez margamiego wszystko na kazdym starciu dupy dawal (nie wiem dokladnie ale miedzy 130-150 margami zmienil ownera) oni nie mieli lidera nie ma sie czego dziwic a ty o ich skillu guwno wiesz wiec sie nie wypowiadaj na forum

@edit
ty stoisz za vision bo sa lepsi tylko dlatego a ja mam zwyczaj stac za gorszymi a tylko tez jestem za vision bo znam tam pare osob

@edit 2
To wojna a kombinowanie na wojnie to normalka wiec nie czepiajcie sie nikogo tu nie chodzi zeby wyjsc "Honorowo" bo sie tak na forum podoba tylko zeby wygrac basta...

Bodzio88 07-04-2007 21:04

zal. sami tak robiliscie caly czas a tera do gma, poprostu zal.vision 0 honoru, 0 walki fer

J@co 07-04-2007 21:13

Mars, jesteś żałosny, wypłakujesz sie na forum że Spaaw bloknął was i od razu do GMa lecicie, wy tego nie robiliście nigdy prawda?? Vision jest takie wspaniałe i uczciwe n/c

MarS 07-04-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J@co (Post 1357026)
Mars, jesteś żałosny, wypłakujesz sie na forum że Spaaw bloknął was i od razu do GMa lecicie, wy tego nie robiliście nigdy prawda?? Vision jest takie wspaniałe i uczciwe n/c

żałosny to ty jesteś, stwierdzam fakty więc JAPA LAMUSIE.

btw. a kto duskom bronil zawolac gma ? :)

Cyrillus 07-04-2007 21:22

Cytuj:

a rozwazyles mozliwosc ze GM sam wpadl ;>

@down
napewno ty powinienes sie na ten temat wypowiadac :(

Reloop 07-04-2007 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slovik (Post 1356754)
Fal~

zmień avatar bo mi sie żygać chce, wiem że chcesz pokazać jaki jestes piekny ale prosze zmień

To rzygaj ale nie na klawiaturę, bo ubrudzisz i lipa z hunta na rotach.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1356971)
Spaaw blokował przejscie do roomo z trąbką :P

wg. punktu 3b w regulaminie blokowanie graczy z użyciem przedmiotów jest zabronione i robiąc tak łamie się regulamin a co za tym idzie - jest ban.

GM Stwierdził że nie chcemy zrobic questa i nic z tym nie zrobi, jezeli chcemy przejsc - mamy zabic spaawa.

Wy łamiecie regulamin na każdym kroku więc lepiej się nie wypowiadaj.

Gz Dusk~ fraga może się odblokujecie i wojna nabierze rumieńców.

Żeby być obiektywnym Gz dla Zwidka który podczas wojny wbił 22 lvl. Niewiem jak się to odbije na jego psychice ale życzę Mu jak najlepiej.

Ellein 07-04-2007 21:52

Cytuj:

wojna jest wojną pajacu i nikt nie walczy fair palancie moze fair to ty grales z typem w szachy w carlin -_-

NarroweQ 07-04-2007 21:54

Name: Vivi Vandes
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 111
World: Furora
Residence: Ab'Dendriel
Guild membership: Anita of the Vision

:-O

Pall_Mall 07-04-2007 21:57

Vision sie zbroi zobaczymy co z tego wyjdzie :]

Ri'Pablo 07-04-2007 22:11

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=123997

WMV Furora-War

Elisabett 07-04-2007 22:12

CO to za nuta na tym filmiku?

Ri'Pablo 07-04-2007 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 1357139)
CO to za nuta na tym filmiku?

Billy Talent - Fallen Leaves

A co powiesz o filmie w ogole??

Marianos 07-04-2007 22:34

A w końcówce 2pac - Don't Get It Twisted. Film b. dobry.

Elisabett 07-04-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ri'Pablo (Post 1357198)
Billy Talent - Fallen Leaves

A co powiesz o filmie w ogole??

Powiem ze filmik bardzo dobry fajny ten screen na poczatku:). Lubie oglądac takie archiwalne rzeczy.

Maciorqa 07-04-2007 22:54

@film
czekalem na film na ktorym bylyby ukazane wszystkie fragi vision (aberratio vs vision) i zrobiony profesjonalnie (Sony Vegas 7.0, Adobe Premiere Pro 2.0) ale sie rozczarowalem :< a to zdjecie petra na koniec mnie dobilo XD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 1357251)
fajny ten screen na poczatku:). Lubie oglądac takie archiwalne rzeczy.

popieram ;d

Paczus 07-04-2007 23:18

Demthes

and by Yakapushi Mastah
:cup: :cup:

:cup: :cup: Hali duskines :cup: :cup:

M^^ke 07-04-2007 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paczus (Post 1357318)
Demthes

and by Yakapushi Mastah
:cup: :cup:

:cup: :cup: Hali duskines :cup: :cup:

A już miałem nadzieje że więcej cię tutaj nie zobacze....

Bodzio88 08-04-2007 00:01

co do filmu, brakuje mi fragu na imargamie i katrili , jest tylko 1 jak pada ogolnie jest malo fragow a na + ze wnosi film z 1 deda spaawa ktory nie byl dla wszystkich:);p

Vivi vandes opis;
"(...)Loyal To The End." no gz widze ze wpisywanie tego w swoich opisach jest powszechne, moze nie wie co to znaczy, ale wszyscy to pisza i tez chce byc modny i fajny?

Zhuki 08-04-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kreda (Post 1356994)
Ekhm tutaj mnie dobiles tylko jednym doczytalem do jednego momentu znam dobrze pavodiego do tej pory mielismy grac na neranie ale z powodu jego internetu sprzedal postac i ma wrocic na furore jak zmieni inetrnet ..
Do rzeczy co ty wogole gadasz ze Skilla nie ma Abb!~~~? durny jestes? na jakiej podstawie tak twierdzisz?przez margamiego wszystko na kazdym starciu dupy dawal (nie wiem dokladnie ale miedzy 130-150 margami zmienil ownera) oni nie mieli lidera nie ma sie czego dziwic a ty o ich skillu guwno wiesz wiec sie nie wypowiadaj na forum

@edit
ty stoisz za vision bo sa lepsi tylko dlatego a ja mam zwyczaj stac za gorszymi a tylko tez jestem za vision bo znam tam pare osob

@edit 2
To wojna a kombinowanie na wojnie to normalka wiec nie czepiajcie sie nikogo tu nie chodzi zeby wyjsc "Honorowo" bo sie tak na forum podoba tylko zeby wygrac basta...

Widzisz ja np wiem ze Magramiego kupil rl od Tajfuna za 2 kk jak sie nie myle i kupil go jeden z ownerow krisa kupil go chyba na 130 lvl.A co o skilach to wypowiedam sie poniewaz widzialem jak wielu z restza jak przegrali wojne.Co do tego ze jeste za Vision bo sa lepsi jest to tylko poczesci prawda poniewaz rownierz mam tam kumpli oraz mam full respect dla nich za to co zrobili.Pierwszej czesci twojej wypowiedzi nie rozumie wiec sie nie wypowiadam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:28.