![]() |
|
@kebab
Racja, gdybyś nie napisał swojego bezmyslnego postu już byś mnie tu nie zobaczyl, wiec sorry ludzie nie wyszlo i to Ty jestes winny temu :] No ale jesli sie domagacie to w porządku :) Nie bede sie udzielal, napiszcie sobie do moderatorow to moze wywalą niektore glupie posty. cze |
KEBAB KURWA!! NA CHUJ CI TEN KAKTUS!! STARY ja sie nie musze przenosic poniewaz mam takie cos jak koledzy o ile wiesz co to takie pixele ktore cie lubieja nie tylko twoj bot kupiony lvl i twoje wielkie jp wielkie masterstwo z za budyki xD<< z kepapami XD!!! Zrozum ze kazdy ma cie W hmm no wiesz to co ty masz wHD i z 42" pjona baj mi tez chce byc grubas jak ty i loff u chcesz moje nnn kejj??
|
Cytuj:
Ja jestem ofc z Gdańska, ale jakiś pr0 hackerów nieznam XDDD przynajmniej tibijskich _/ |
@naki
sa tacy ze nawet 20k nie dadza bo im szkoda </3, a co mowic o wiekszych sumach peace @czoger pol harmonii mowi ze to nie bd wchodzic a codziennie jest po x razy :) @otibsa bana dostal bo my mu zalatwilsimy a dokladnie pewna osoba o/ @bluekebab kebab sluchaj KOTKU jaki ty jestes pusty W SRODKU ;o kto mowil ze mi nawali to mowil zjooom dyrze odrazu odmowilem ale Ty szukales sensacji i kazdemu pisales ze jak tam bede to mnie zniszczysz kurcze i sie przestraszylem nie przyjechalem masz racje!! Aaaa No i co ze pixel kilku poznalem na rl i poznal jeszcze wiecej i Ci do tego, a Ty bales sie spotkac z chlopakami jak byli w bdg bo bylo Ci szkoda na bilet? Na stadionie tez sa kebaby lol LOL @pudi o/ madre slowa, mogles bez zdjecia tylko alian ma fetysz do pokazywania kogos zdjec http://img710.imageshack.us/img710/990/90shield.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
"ok" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie bój się jeszcze tu wrócę !!! Pozdrawiam all moich Frendsów <3! |
Ej KO-siar a co do mnie nic nie napsiales co to kurwa ma byc co kebab pojdz po mnie to jak bede wpl co ci extra large kebapa kupie i go sobie zjeby i bedzie aka aka coo no wez plz ja chcce byc twoim kolekom bo nik mnie nie koha i wogule syscy mnia ze sem Gróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóbas
|
|
Cytuj:
http://img237.imageshack.us/img237/8579/enh.jpg /\ miniony event ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] |
e ja lubie kebaby
|
dajcie sobie spokój z tym gadaniem głupim bo obojętnie jakich argumentów będziecie używać to i tak nie trafi to do połowy kretynów co tutaj siedzi
http://i230.photobucket.com/albums/e...redo/hff18.jpg |
@Slodziak
Jestes tak wielkim kretynem i pajacem że aż szkoda mi tego opisywac... Probujesz poskladac jakies zdanie w calosc ale za chuja Ci to nie wychodzi. Sypiesz teksty typu "koha i wogule syscy" i sadzisz że to jest smieszne... Smieszne w Twoich postach jest to, że tak bardzo starasz sie zrobic z siebie mastaha który pocisnie tutaj kazdego. Szczerze Ci stary wspólczuje. JP na 20% Ziom ! |
Nom cale życie chcialem byc fajny:( ale ja jestem fajny no zapomnialem:( ehh no coz fakt skladanie dlugich zdani mi nie idzie ale są tego Kochany powody :) ale no cóż :) a btw zapomniales mi starych zjechac:)
|
|
|
|
Cytuj:
W tym tyg rusza nowa albania, ze starym expem, GOD Pietia mnie poinformowal ! xDD |
n/c
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:49. |
|