![]() |
Cannot connect to the tes server.
Error: Disconnected from server i CIO ZROBIC??:/ |
Ktos mi mowil, ze wystarczy zwiekszysc priorytet w tibii (Menedzer zadan windows->procesy->tibia->priorytet powyzej normalnego) ale u mnie wtedy komp sie tnie, a na tescie lagow nie ma.
@EDIT: nie to, ze sie tnie, ale nie dziala nic procz tibii, wylaczam tibie i znow jest ok |
Ts chyba obecnie wylaczony
|
@up: chyba to sie łódka, TS włączony cały czas...
Ale do rzeczy, oto jak ja bezproblemowo wchodzę na TS 1.Najpierw wchodzę na konto (bezproblemowo) 2.Później wchodzę na kolejkę (bezproblemowo po 50~ razach) you are 6 on the waiting list please wait 7...6...5...4...3...2...1... i............ Wyłącza mi się. Z powrotem przeskkuje (niewiedzieć czemu po 2 minutach) na listę postaci i................ punkt 2. i tak dalej........ |
NIeprawda jak jest disconect nalezy enterowac i ja nagle mialem conetcint to the game world
odczekalem 5 min i mi lognelo LOGOWAC =))))))) |
Nie wiem jak testera, ale testa dziala.
PROOF?: 13:40 Your last visit in Tibia: 12. Dec 2006 13:24:51 CET. a jakby komus data nie wystarczyla to: 13:40 You see a tree wall. |
ja juz bylem 1 w kolejce i nagle disconecct ;s
|
Byłem na wyviernach ( źle napisałem,ale to szczegół ), to jest słabsze od draga ja moim 41 sorcem 3 na raz bez najmniejszego problemu. Ogólnie ciekawie. Zaraz po wyviernach padłem :p
|
A mi ciągle pisze to samo na obu serwerach testa i testera:( Daje ciągle od 5 minut enter cały czas i nic
|
Napisze to tak najgorszy update pod wzgelem tester servera :(
|
Ja dalem sobie juz spokoj.
|
13:57 Server is going down for maintenance. Please log out.
no ;( |
też daje spokój spróbuje jutro z rana teraz pisze mi connectin to serwer juz z chyba 10 minut:/
|
Connecting to the game world. Please wait. :confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Egoista :( wiesz ile wbilaem ?10 min :D |
jest 14 : 07 i nie moge sie dalej lognąć =] , ups mam kolejke także działa - wywaliło mnie , byłem 15 :D spodziewałem sie tego... =]
|
:(
Qrde:P ja tez nie moge sie lognac...
conecting failded...:( |
A to pech :/
ciekawe naile go wylaczyli??:/
down@ u mnie test nadal nie dzila :/ |
@re up
bardzo powaznego , najprawdopodbniej masz 5 trojanow , 15 sasserow i 69 keyloggerow , lepiej zmieniaj pasy bo cie hakna |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |