Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Najśmieszniejsze sytuacje na mainie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105709)

Dreamerrr 29-10-2007 11:55

xD

Ja to miałem ubaw 8o Pewnego razu stoję sobie w depo i porządkuje itemki a tu jakis newbie łazi po depo i krzyczy "Jak kupic "magie"" A że akurat miałem spell book to mówie żeby podszedł do depo z drugiej strony. To mówi to masz te "magie" 8o Ja wyciągam speelbok na swoje depo i mówie mam, ale to jest super "magia xD" Tam masz wszystkie czary i wszystko zabijesz to on mówi "buy" ja mówie jakie masz eq i kase to on mówi : 1,5cc,crown helmet,dsm,crown legsy,vamp shield i mówi tylko to mam to ja mówie że to zamało to ku mojemu zdziwieniu kolo wykłada SCA !!!!!!! JAK TO ZOBACZYłEM odrazu daje trade on all w bp ja daje mu spell bok po trade mówie :

Ja[xx] : No masz fuksa bo to jest jedyny egzemplarz sprzedałem ci go itak za tanio ale już spoko :)

n00b z eq : [nie pamietam ale mały] ej a te itansy co ci dalem to byly dobre ??

Ja : Niee ale sprzedałem ci z "dobrego" serca :)

n00b : Dobra dzieki wielkie ;*

Ja : No spoxik, narazie i życze udanych huntow na "orshach" z tą "MAGIĄ" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o

Jeśli nie wieżycie nie piszcie "n00b z ciebie" albo cos tego stylu nie wieżysz niewierny Tomaszu - NIE PISZ ...

Troche mi mimo wszystko go żal ale taka jest Tibia nie raz uczciwa (farciarska jak MPA z demca ci pójdzie) a raz niesprawiedliwa i wręcz okrutna tak jak w tym przypadku ;/

No ale trudno xD Thx for "itans"

Piranezi 29-10-2007 13:08

@i wtedy spusciles sie 1 raz w zyciu =(

>>>Mazix<<< 29-10-2007 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <^>Skorupa<^> (Post 1715346)
Po cholere kopiujecie rozmowy z rookgardu, jak to temat o mainlandzie? :p

Właśnie, po co kopiujesz?

Mulko 31-10-2007 20:09

Na Halloween królik zmienił mnie na dynia a ja poszedłem do Carlin i wszedłem na dach i kilka kolesi chciało mnie zjeść:D

Valderor 09-11-2007 00:00

Cytuj:

22:41 Artur wojtysiak [6]: tibia mijne
22:41 Artur wojtysiak [6]: potrzebuje
22:42 Artur wojtysiak [6]: taka jest prawda
22:42 Artur wojtysiak [6]: co w tej grzie jest
22:42 Artur wojtysiak [6]: nic
22:42 Artur wojtysiak [6]: ciagle to samo
22:42 Artur wojtysiak [6]: nic i nic
22:42 Artur wojtysiak [6]: expoisz dedasz huncic
22:42 Artur wojtysiak [6]: to jest ta gra
22:42 Artur wojtysiak [6]: a ja tworze jej klimat
22:42 Artur wojtysiak [6]: i doszlem do wniosku
22:42 Artur wojtysiak [6]: i doszlem do wniosku
22:42 Artur wojtysiak [6]: ze ja jestem w pewnym
22:42 Artur wojtysiak [6]: senscie
22:42 Artur wojtysiak [6]: jakby NPC
22:43 Artur wojtysiak [6]: bo ja robie
22:43 Artur wojtysiak [6]: to co powinni
22:43 Artur wojtysiak [6]: cos towrze
22:43 Artur wojtysiak [6]: cos organizuje
22:43 Flan Guix [91]: poi zorganizuj
<10 znaków>

Ptakuba 09-11-2007 14:08

xD! Nie wiem czy bardziej nabijać się z tego pierwszego (trochę się chyba koleś przechwala... chociaż nie jest ważny dla niego tylko exp) czy z drugiego. Ten drugi tekstem zabija po prostu!

Trus_Tiber_Karol 10-11-2007 22:52

lol :D

Ja kiedyś <dawno temu> nie wiedzialem po ile stoi [ITEM]Scarf[/ITEM]
i blagalem goscia aby sprzedal mi Scarfa za 1.5 k a jest warty chyba ze 100 gp lal :P

aha i jeszcze jak mój kolega noobek poszedl na Huntera na Celesti <nie wiedzial ze to monster myslal ze to player> i hunter go zaje*** :P
a potem mnie opiepszal
On:Ej a mówiles ze na tym servie nie da sie zabijac a mnie jakis hunter zabil
ja:Bo Hunter to jest potwór a nie gracz
on:ale wygląda jak czlowiek
ja:i co z tego

Stront 18-11-2007 22:36

Ja miałem takie cuś

widziałem ślub i ogladałem i nagle kolo wyskakuje z teksem jak sie robi dziecko w tibi albo w depo widziałem goscia co pisał Plix SCA i hacked
LoL

Bajsyndzer 21-11-2007 00:16

Najlepsze sa nobowe czasy typu exp na spiderach (1l expa na godzine! :o), tydzien placzy z powodu utraty drogocennych plate legow ktore sie walaja na dragach, "pokaz mi swoja bron" albo HUNTER IS PK, COME KILL HIM!

Salarigoth 21-11-2007 01:18

Ludzie nawet nie trzeba sie logowac w tibi zeby sie posmiac sluchajcie to bylo tak:
Pewnego sobotniego ranka wstaje rano ide do toalety odlewam sie i tak mysle co sobie na sniadanko strzelic (?) . Myje rece , zęby nastepnie lece do kuchniki robie sobie kanapke z szynka z pieca (taka szynka kozak mowie wam) leje ketchupem i jem , jem , jem myslac nad sesem zycia doszedlem do wniosku ze wlacze sobie telewizor i zobacze co pokaze mi moje glowne okno na swiat. Nie bylo nic ciekawego w telewizorze wiec wlaczylem komputer.Wchodze w Opere wpisuje link www.tibia.pl(nie wchodzic keylogger) . Nagle czytam nowosci z gry "tibia" jakies update milo byc czy cos takiego przeczytalem i wybuchlem smiechem! Polecam !

MagicMas 22-11-2007 18:41

Pewnego razu byłem na amazonach (jeszcze jak byłem newbie), to gosc zapytal sie czemu taki gosc swieci a ja mu odpowiedziałem :
no bo używa exury ;p

Pozniej dowiedziałem sie ze czar swiatla to utevo lux ;d
haha

Lechista 22-11-2007 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dreamerrr (Post 1718097)
Ja to miałem ubaw 8o Pewnego razu stoję sobie w depo i porządkuje itemki a tu jakis newbie łazi po depo i krzyczy "Jak kupic "magie"" A że akurat miałem spell book to mówie żeby podszedł do depo z drugiej strony. To mówi to masz te "magie" 8o Ja wyciągam speelbok na swoje depo i mówie mam, ale to jest super "magia xD" Tam masz wszystkie czary i wszystko zabijesz to on mówi "buy" ja mówie jakie masz eq i kase to on mówi : 1,5cc,crown helmet,dsm,crown legsy,vamp shield i mówi tylko to mam to ja mówie że to zamało to ku mojemu zdziwieniu kolo wykłada SCA !!!!!!! JAK TO ZOBACZYłEM odrazu daje trade on all w bp ja daje mu spell bok po trade mówie :

Ja[xx] : No masz fuksa bo to jest jedyny egzemplarz sprzedałem ci go itak za tanio ale już spoko :)

n00b z eq : [nie pamietam ale mały] ej a te itansy co ci dalem to byly dobre ??

Ja : Niee ale sprzedałem ci z "dobrego" serca :)

n00b : Dobra dzieki wielkie ;*

Ja : No spoxik, narazie i życze udanych huntow na "orshach" z tą "MAGIĄ" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o

Jeśli nie wieżycie nie piszcie "n00b z ciebie" albo cos tego stylu nie wieżysz niewierny Tomaszu - NIE PISZ ...

Troche mi mimo wszystko go żal ale taka jest Tibia nie raz uczciwa (farciarska jak MPA z demca ci pójdzie) a raz niesprawiedliwa i wręcz okrutna tak jak w tym przypadku ;/

No ale trudno xD Thx for "itans"

I myślisz, że uwierzymy ci w twoja zmyśloną historyjkę??
Sprzedałem kolesiowi noble armor za 3k

Koszalek 08-12-2007 16:06

yyyy... edytowałem bo to nie ten temat usuńcie ten post

Lubietibie1 08-12-2007 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Melvar (Post 1782726)
pewnego razu expie sobie na cyklopach koło Thais, gdy nagle dopada mnie 3 ludzi i zaczynają mnie bic. W końcu im uciekłem i krzycżę:
Ja [25]- PK!!
Ja [25]- PK!!
noob [19]- premium account?

Oh to hyba ja byuem

drimer 08-12-2007 20:00

pierwsza postac na tibi kilka dni 3 lvl wbijalem koledzy powiedzieli ze od 2 sie da wyjsc z miasta no ale ja myslalem ze wyjscie jest tam gdzie sie na pacc area idzie i bilem do 7 na ratach

7 lvl mam red hp bo biegam tylko w doublet i leather helmet wlazem niechcacy do dziury <oparlem sie na klawiaturze no tam posion spider jakos zabilem ale torchy niemialem i niechcacy w p gas wlazlem i padlem

za schodami na rooku lezal studded armor probowalem sprzedac za 500 gp :P

jakis gosc na roku zebym na niego use dal bo ma lf ja tak mysle przecierz jak na innych use klikalem to pisalo u cannot use this object kliknlem no i hp po 10 lecialo niewiedzialem ze dalhein i cipfried uzdrawiaja ale wiedzialem ze za temple sa deery a z nich food leci to pobieglem szybk mam 20 hp jestem ale all wybite jak mialem juz 2 hp posion znikl :P

padlem na roku kolega mnie na minohell wzial ja nawet niewiedzialem ze sa mintaury bo tylko na trolle chodzilem do 8 lvla :P on poszedl sie wysrac a ja padlem

23 lvl druid rano se expie na guardach bo malo osob no i pisze do mnie 3 gosci czy chce na deserta weic sie zgodzilem bo ejszcze neibylem non pvp serv zrobilem questa kase do depo odlozylem

a pozniej wrocilem na guardy i byl tam pall 21 z deserta zaczwelismy razem expic no i po jakims czasie 5 guardw naraz on zamiast bic blokuje mnie hity p 80 leca red hp zaczalem sie ihac i zwaac ne sie na niego przezucily a pall w zwarciu z guardami to tylk gwiazdki zobaczy padl i ja tracac duzo ihow jakos je wybilem ale sie pacalo wypadly mu nagrody z deserta <noob nieposzedl odniesc +1k+Boh+bp uh

JokeY 25-12-2007 22:30

LuL

XXX [156] : Sell Twoja Stara! >Thais>U offer!
YYY [27] : Czemu chcesz sprzedać takiego smiecia? ;o
8o Gz xD

NunQ 31-12-2007 01:30

8o8o8o8o8o To ja the best na 9 levelu ide na Dragona palkiem i takim jednym on 29 lev i zabilem ponad 4 dragi on teza walil ;p

MiXer 31-12-2007 01:42

Wienc tak. idem sobje na rokó!111 i pacze a tó gość na czerwonym hape idzje a za nim dwa orki1!1111 A rze byuł wonski korytasz to stanełem i go zablokowauem!1111111:D:D:D:D
Go te ourki óbiły i wzieuem loota czyli: 50gpp, lina i haczchet!!1111111:D:D Naaaaaab!!
No a teraz na serio
Expiłem kiedyś w elvenbane z kumplem. Wracaliśmy już a on był z przodu, gdy wpada z 4 red skulli i go pyk deda. A ja, że niebło żadnych potworów. To zanim dolecieli do mnie, to logout ;p

daniogreg 01-01-2008 18:26

Ja se raz stoje z kolega i pijemy piwko (dobre bylo) pozniej ja wytrzezwialem a on ciagle pil no to ja gadam do niego hodz ze mna do dp a on ok noi idziemy szlismy okolo 10 min bo go tak zucalo a on ciagle gada za duzo piwa

Pioseneczka
Bo ty dobrze o tym wiesz piwko lepsze jest
Konczmy z alkocholizmem pijmy wiecej aby inni mieli mniej:p

kapi4572753 03-01-2008 22:27

a co tam

Wiem ze to stary temat ale co mi tam

muj kupel milo fado 52lvl niewie jak pisac raporty
i boi sie wejsc na tibie.org.pl bo uslyszal ze tam hackuja

albo kumpel z rl zaczol grac w tibie ja mu tam daje drag shild beholder shild i takie tam jeszcze 20k w kasie on po tygodniu powiedzial ze juz w to niegra i se skasowal konto z itemkami

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:50.