![]() |
ale wy to przezywacie, wogole tibia to hujowa gra gram w nia od 2ch lat i teraz to zroumiałem :S na was tez przyjdzie czasB)
że co ze błedow nie mozna robic.......xD |
cofam posta...
|
Cytuj:
Cytuj:
ajj glupota niektorych siega zenitu, ale nie martwcie sie bo jak juz ktos kiedys napisal 'glupota jest powszechna'. |
Cytuj:
o ta mi sie wydae ze ball sie twojego az 40 lvla wkoncu masz pewnie wanda i mega pvp HAIL Wrogonastawiony !!! ( my master ) Napewno by wbil milon expa jak by 3/4 Vision bylo onlie hyhyhyhyhyhyy |
liczy sie ze wbil =p
|
Cytuj:
Prawda, przynajmniej zaczyna znowu. Pierw pewnie Ima~ zejdzie do 190lvla potem poexpi nasz hlvl ms. Nasz chodzi mi, że to polak. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
TAk jest Hail Lechia Gdańsk !!!!! LECHIA 4EVER!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chciales przykozaczyc ze spoxstera znasz? On nie jest ze slazxka tylko z podlasia. MOjego kolegi brat uczy sie z nim w szkole (juz chyba nie) |
Ciekawostki:
-Taifun z time ringirm i utanmi gran hur tak szybko lazi ze go teleportuje (tak slyszalem) -taifun 9lvl (sorca) ze stone skin amuletem na 1 ue zdejmie :D kozak |
@up
Masz racje - to wszystko prawda. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na irc'u Taifun napisal, ze jezeli nie wyje*** vision z serva wezmie noob chary i noobow, ktorzy zjada sie do 1 hp i wyloguja w 8 obok niego, jezeli zwidek lub jakis sork bedzie walil z burst w kogos z duskow to nooby w 8 sie logna na komende taifuna przez team speaka i zwidek czy ktos inny juz bedzie mial bana na dlugo.
Btw/ Wystarczylo sie podac za fenixa'gru na irc'u i wpisac passy, ktorych (prawie) kazdy mogl sie domyslec aby wejsc :). Pier*** Czipsu nawalal mnie za nic na furorce wiec za to wszyscy w jego fildii zapłaca!!! Wszystkiego czego sie dowiem bede pisal na forum i h** :]. |
i tak ta wojne wygra vision , umieja grac a taifun to lamer po prostu jak sie gra w 3 braci 24 na h i kiedy mu sie stamina skonczy robi sie sdki to moze sie nabic taki lvl w rok i 3 miechy ;)
|
@up
co za glupek... wejdz na stronke http://www.pskonejott.com/otc_display.php i mozesz zobaczyc, ze wiecej online od niego byles TY. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |