![]() |
Tescik
Wersja podstawowa - 31/40
Wersja rozszerzona - 19/40 weee :D |
Hmmm zaje... fake ;] wciagajacy :D rob wiecej i dawaj w tytule w podpisie linki do nich :D
jestes dobry w te rzeczy :D ale jest sprawa ;) zapisuj pliki w jpg bo bmp dlugo sie laduja i lag kompa ;D a to przeciez niewymaga dobrej grafiki zeby ogladac ;) pozdro :D oceniam 11/10 |
@Topic kiedy next part bo juz nogami klaskam xD
@down ;< |
@up&2up
Idioci...to jest w png ... jpg jest szajskie, a bmp zakazuje regulamin... @down Lol...lepiej się nie odzywaj i nie pokazuj w dziale fake'ów jak masz takie rzeczy gadać... Btw. Co ty bredzisz o ładowaniu zdjęć? -.- Masz kiepskie łącze i przy ściąganiu pewnie ciągnie ci ze parę ,,bajtów" na sekunde -.- |
@em0
no a w czym jpg jest zly ma gorsza jakos ale mniej wazy i szybciej sie laduje... az tak ci super zalezy zeby widziec kolor oczu bohaterow? po 2 osoby ze slabszym laczem tez beda mogli poogladac i poczytac... a roznica miedzy jpg a png w jakosci nie jest az tak wielka ale roznica ladowania olbrzymia... pozdro wulle |
XD
Png nie tylko ma lepszą jakość ale i mniej waży! No jak JPG skompresujesz na 100% i nic widać nie będzie no to pewnie będzie mniej ważył od png |
Nieno fake super 11/10 :)) oby takich więcej!!!:D:D:D:cup:
|
Test podstawowy - 40/40 :cup:
Test rozszerzony - nie robiłem :cup: Czekam na następną część Fake'a |
no coments -.- ponieważ to jest poprostu...BOSKIE!!!! :D:D:D
szkoda gadac...az oczy mnie bolą od ogładania :D To jest takie dobre :) sZKODA, ze nezt part po wakacjach :/ ale nie zapomnij o nas :P Ale ten fejk jest ładniejszy od obrazu Monalizy :D nie wime jaka ocene dac...czy 100/10 czy 1000/100 ;D wimke, dam obie :) |
Rozszerzona : Twój wynik: 22/40 (Na 10 miejscu xD)
Ta podst.: Miałem 30 ale się nie zapisało :( 2 raz zrobiłem i mam 26 :P Może i troche dziwne xD Ocena? 19/10 :P Koleś ci kiedyś 1 dał to za niego xD I taka mała prośba :P Kiedyś na tibia.org.pl sępiłem żebyś mnie wrzucił do faka xD Nie chciałem podobno miałeś dużo pracy itp.... rozumiem ;] A może jakoś teraz ;>?? P.S.Na tibia.org nazywałem się Qrczak ale to raczej nie ważne ^^ |
Ta seria zawsze będzie się cieszyła tak wielką ilością komentarzy? Gratuluję!
|
No i Lolny powrócił... :D Baa, ale bez uśmiechniętego pokemona.
Milano8 i tak już zepsuł elegancki wygląd strony więc co mi tam. Zresztą miło, że wróciłeś bo akurat robię fake'a z myślą o tobie... będzie za jakiś miech xD |
Cytuj:
|
NIce Zawaliste
Fajne Bardzo MI Sie Podoba More xD B)B)B)B)B)B)B)B)B)
|
Wersja podstawowa 36/40
Wersja rozszerzona 29/40 Opowieść..bo to już przewyższa fake'i..była okropnie wspaniała,naprawde się wciągnołem czekam na wielki C.D |
7/10 fajne bardzo, czekam na next :P
|
pierwszą częśc czytałem ze dwa razy :D druga częśc to rewela 100/10 :cup: plx next part
|
Strasznie mnie wciagnelo, dzis przeczytalem obydwie czesci przez wiekszosc dnia. Sklamalbym mowiac ze to denny fake, jest on naprawde wciagajacy i zajevisty. Czekam na wiecej :)
|
To byl najlepszy fake jaki widzialem :]
Kontynuuj swoj fake bardzo bym chcial go dokonca zobaczyc ;]:cup: |
Nie mogę się doczekać, pracuj!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |