![]() |
Cytuj:
|
Dobrze widziec ze wbil 300...kilka miechow temu nie przypuszczalbym ze on 1 to wbije. Gratuluje chociaz watpie czy to czyta :p I hope he die and lose it ;D
|
Cytuj:
|
GRETSKY
Naprawde nie sądziłem że pierwszy 300lvl to będzie polak i to z (nie powiecie że nie, sry Mati) strasznie debilnym nickiem -.- |
Cytuj:
|
ORGAZM xD Gz Mateusz :p
|
mi sie jego nick podoba :p :) :)
|
Gz Gz Gz Gz
|
mateusz to kozak na n pvp a skill pvp ma 0 pewnie ;p
|
Wielkie GZ dla tego gościa... Może to i jest non pvp ale to co... 300 to 300 nieważne gdzie... Mimo, że to gra, jest w niej legendą i fajnie że to Polak.
~Yes, I'm from P(r)oland... |
Wielkie GZ dla Ciebie:) Polak jak zawsze górą...
|
Wreszcie wbił :P Gratz
|
Gz Gz Gz Gz Gz
|
Użytkowników czytających ten temat: 72 (zarejestrowanych: 20, gości: 52)
^Trial^*, Exolius, yashima, Mar3iN, Lord Terus, Devis, Shass Enre, Vernx, Harc3sh, C@ryn, Skibo, Wolf, Sipura, cys brutal, Cassablanka, Ukaszek0622, Vacek, K0nki, Nietypowy, Dead Cerber :0 Gz! nareszcie :P |
Wkurzają mnie ludzie którzy piszą że MDW jest słaby bo gra na non pvp ale pomyślcie
non-pvp Nooby kradną loot wbijają sie na resp blokuja itp pvp : Leave or dead (i załatwione) |
ojej moze zrobmy z tego swieto narodowe? i co w tym ciekawego ze ma 300lvl omg -.- to jest tylko gra
@topic No cuz duzo czasu poswieciles na ta gre i wbicie 300lvl to w tej grze duzy wysilek wiec GZ ale i tak nie lubie tej gry :p |
GZ mati
Po 1 chcialbym pogratulowac tego lvla naszemu rodakowi a po 2 przemowic do rozsadku all noobom kotrzy pieprzom cos o tym ze 300 na non pvp to gowno cwaniaku sam wbij ten lvl i pogadamy sam gram na non pvp i iem jakie newbe blokuja respy draga bo chca tam robic hmm wiec pomyslcie co piszecieX(
|
Cytuj:
|
jak tak was czytam to mi sie zyc odechciewa. Jakby tak sie przyjzec to br sa duzo lepsi niz poacy i bardziej ich lubie niz polakow bo polak potrafi tylko jedno "wy huje !!"
|
Dla mnie on jest zerem , czekam az Ktos wbije na na normlanym PVP SERVERZE 300 Poziom , Bo Gdyby nie wojna to taifun By juz dawno mial 300 a jakby MDW gral na pvp to nawet 200 by nie mial X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |