![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Boze!!!!!
Nie ma gorszych i lepszych... albo sie umie grac albo nie... nie rozumiem jak moga wypowiadac sie na temat profesji 15 lvle.... przeciez to sa nooby....boze nie umicie grac nie odzywajcie sie.....pograjcie se w pasjansa... albo dla was tez za trudne..??? Kazdy gra tym czym lubi....ohhh... koniec tematu!!!! X( X( X(
|
Dla mnie najsłabszą Profesja w tibi jest Knight. Slaby w magi na pvp się nie nadaje. Skilowac trzeba długo żeby coś z tego wyszło, Sorcerer może być jak na początek. Na temat Druida i Paladyna nie mam informacji chociaż sam gram Druidem :mag:.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie ma co, zdecydowanie masz wyrobioną opinię ;@ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tyle, że i tak magiem szybciej wbijesz 40lvl niż ryckiem 40 lvl i 75/75. :d
|
Cytuj:
|
zdecydowanie pal , zawsze ma malo chajsu bo wszystko wydaje na bolty, czesto pada bo bez tarczy lata; ( na wiekszym lvl expi 4x wolniej od sorca chyba ze wyda xxxx kasy to 2x wolniej i jeszcze ciezko nim trenic zwlaszcza na non pvp : (
|
Cytuj:
|
Jak dla mnie to knight jest najsłabszą profesją. Co z tego, że zarabia więcej od sorca? Ja swoim knightem na 50lv miałem jakieś 350k w depo, druidem na 50lv mam ok. 200k w depo. Co z tego, że knight więcej zarabia skoro sorc/druid też wychodzi na plus, a gra się nim łatwiej, ciekawiej, szybciej expi, nie trzeba miesiąc skillować. Te 150k to knight chyba może na allegro sprzedać, bo knightowi dużo kasy nie potrzeba na runy, a na eq to jednorazowo. Więc się kasa marnuje. 100lv sorca wbija się kilka razy szybciej niż 100lv knighta i mimo to 100lv sorc więcej znaczy. 100lv knight jest brany na hunty tylko jako bloker i z takiego hunta ma 0 expa, jedynie kasa. Więc blokowanie jest nieopłacalne. Nie wspomnę o tym, że 100lv knight nie ubije solo nikogo powyżej 30lv. Od razu mówię, że nie chcą obrazić knightów, a to co napisałem jest moją prywatną opinią i nie musicie się z nią zgadzać.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knight do dupy sie gra np. goni knight 20 lvl FACC sorca 20 lvl FACC knight ni mam utani hur goni go a sorc go jebie z czarow i knight ded :D :D
|
@up lol, jak nie potrafisz założc t ringa, lub BoH'ów to sie nie dziw że sorca nie dogonisz. Poza tym z jakich czarów cie "jebie"? Z różdzki za 10 obrażeń? Czy z HMM, przy czym nie wiem jaka jest pzeszkoda żebys ty też go tak lał.
|
Palladyn, pozieważja nie umiem grać pallakami i wogule... z dobrymi skilam,i na wyzszym lvl moze i duzo sieka ale ja nie umiem grac tą profesia:( :(
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
pall roxxx:cup: :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |