Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Hellraiser 02-05-2007 02:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1401596)
Ale człowieku Mourinho spierdolił zupełnie...Kto wystawia na karne ludzi którzy są zupełnie nie przygotowani psychicznie. Robben nie grał pół roku a Geremi gra co 5 meczy, bez sens.

Tja, strateg w rzutach karnych to powiedzmy sobie szczeże z Mourinho nie jest.

I teraz komu kibicować, czy tym co wypieprzyli "Helzeję" czy tym co wykopali "Bawarczyków" ? :P

Lekki żal "Helzeji", trochę jak Korony :P

PiXik 02-05-2007 02:30

nooo i niebiescy do domu,klawo.
Co do karnych-wystawiane ludzi do nich to trudna sprawa. Nawet najwięksi wtedy zawodzą wg mnie Robben strzelił dobrze Geremi już trochę mniej-ale mieli po prostu pecha. Peppe Reinaaa :-)
ps.mecz był hjowy jak BARSZCZ!!!!Chociaż Mu gra ładną w miarę piłkę to angielskiego finału nie chcę. W ogóle mam dylemat duży- z jednej strony miła byłaby powtórka z rozrywki Liverpool Milan tylko tym razem Milan by wygrał. No ale problem w tym że wtedy zbliżyŁ by się Milan do Realu w ilości zdobytych pucharów lm

Vekegi 02-05-2007 02:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1401596)
Ale człowieku Mourinho spierdolił zupełnie...Kto wystawia na karne ludzi którzy są zupełnie nie przygotowani psychicznie. Robben nie grał pół roku a Geremi gra co 5 meczy, bez sens.

To samo sobie pomyślałem :> chociaż bardziej co do Lamparda nie byłem pewien, bo na mistrzostwach nie trafił chociażby w ważnym meczuuu

Maggic 02-05-2007 02:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1401624)
To samo sobie pomyślałem :> chociaż bardziej co do Lamparda nie byłem pewien, bo na mistrzostwach nie trafił chociażby w ważnym meczuuu

ano ja też...ogółem to Lampard zagrał słaby mecz ale ciesze się że trafił tego karnego. To zawsze podbudowuje psychikę.

Calen Futh 02-05-2007 10:33

Dzisiaj ManYoo ;* Mam nadzieje, że na San Siro obie jedenastki pokażą zajebisty football, tak jak tydzień temu. Mam nadzieje, że nie będzie żadnych incydentów typu nie uznanie prawidłowo zdobytej bramki itp.

A co do karnych to nie zgodzę się z "Robben dobrze strzelił".
Niema dobrze obronionych karniaków, są tylko źle strzelone - Jak piłkarz dobrze uderzy piłke, to chociaż by bramkarz wyczuł stronę w którą strzela to i tak nie obroni. Na miejscu Jose, to bym wystawił ludzie którzy grają cały czas w podstawowej jedenastce. Na pewno są bardziej przygotowanie mentalnie do tego, niż taki Robben po przerwie.

Ciekawe co będzie teraz z Murinho. Chelsea miała zgarnąć tak wiele a tu Champions League uciekło, mistrzostwo Anglii coraz dalej. Jedynie F.A. Cup ewentualnie na pocieszenie zostanie, ale to też nie jest pewne. No ciekawe jak zareagują ludzie tam w Chelsea. Moim zdaniem spadnie wreszcie z tego stołka. Kiedyś się przejedzie ;)

Swoją drogą chciałbym jeszcze raz podziękować ****om z TVP, że kupili licencje na wtorkowe mecze. Naprawde dziekuje Wam bardzo. Z Pewnością wolę oglądać jakiś zasrany PUEFA, zamiast nudnej LM....Banda baranów.

Jak już mówiłem - dzisiaj spektakl na San Siro.
Kocham ManYoo ;* Tak z całego serduszka ;*

Dark Sven 02-05-2007 11:31

Ja tam liczę na powtórkę z 1958 ^^

Cytuj:

1958 – półfinał PEMK:
AC Milan – Manchester United 1:2, 4:0
Cytuj:

Do tej pory Milan wygrał wszystkie trzy mecze na własnym stadionie z MU i nie stracił nawet gola. Piłkarze z Mediolanu 11 razy grali u siebie z zespołami z Anglii i nigdy nie przegrali!

Calen Futh 02-05-2007 11:57

@up: Co do tracenia gola na San Siro to ManYoo starczy 0:0 więc nic sie nie stanie jak nie strzelą. Zresztą uwazam, ze statystyki nam nic nie dają. Kiedyś to było kiedyś, a teraz jest teraz. Jeszcze 10 godzin...Nie moge się doczekac.

PiXik 02-05-2007 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1401798)
A co do karnych to nie zgodzę się z "Robben dobrze strzelił".

nie zdołał oszukać Reiny. Jeśli bramkarz rzuca się przed piłką to i tak obroni. Ja nie powiedziałem że karny był dobrze obroniony bo takich nie ma. Karne to loteria nie umiejętności
no chyba że ktoś ćwiczy karne w okienko dzień/noc to może rzeczywiście

hoomik 02-05-2007 16:33

Cytuj:

dlatego napisze tylko ze imo bedzie final Higgins - Carter, gdyz tych dwoch zawodnikow prezentuje obecnie najrowniejsza forme.
no to co do pierwszego zawodnika zdaje sie ze mialem racje... Carter w sumie tylko 5-3 przegrywa, wiec wszystko jest jeszcze mozliwe. Brawo Roni Osaliwan 11-5 ;]

Slay 02-05-2007 17:16

Jestem w ciezkim szoku po tym, co w ostatniej sesji nawyprawial Matthew Stevens. Naprawde.

Bastash 03-05-2007 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash
A ja Wam mówię, że finał będzie powtórką sprzed 2 lat.

Nie mogę się powtrzymać:
Ukryty tekst:
A nie mówiłem?!

Uff... ale ulga. Swoją drogą... ciekawe jakie kursy były na awanse tych drużyn w Toto-Mixie. Pewnie majątek bym zbił ;\

Calen Futh 03-05-2007 01:15

Kurwa :/ Ja peirdole ;/ damn it :/ Kurwa kurwa kurwa :/ ! Jedyne co mi pozostaje to liczyć na wygrana Liverpoolu.

Vekegi 03-05-2007 01:37

bahasuhasuhasuhuhasuhasuhasuhuhasuhas wielkie Manu hahahahahahhahaha
i jeszcze raz hahahahahahahah :D:D:D
dostali sromotnie w pupcie i tyle ! :) 3-0!!
Bardzo dobrze, życze jak najlepiej Milanowi i Kace również, bo on jest 10x lepszy od całego C Ronaldo który dzisiaj zupełnie nic nie pokazał :)

Thot 03-05-2007 03:15

MU został zjedzony... Mediolańczycy urządzili sobię krwawą ucztę na oczach swoich fanów... :evul:
Nie kibicowałem im, ale pokazali nieco futbolu.

Borucao 03-05-2007 03:20

No i będzie rewanż ze Stambułu. Szkoda ze bez J.Dudka :(

Slay 03-05-2007 08:45

Chvjnia na kolkach. W snukowym MS nie ma juz komu kibicowac (Ali Carter polegl w ostatniej partii...), final LM zapowiada sie najnudniejszy od n lat (pewnie nawet nie bede ogladal), cala nadzieja w Sevilli...

Thomisson 03-05-2007 09:32

Ehhh przegraliśmy, ale zasłużenie, przez błędy w obronie i pomocy. Po hvja Krystyna kiwała się z każdym, który jej się nawinie?? Spowalniał akcję i niszczył tempo gry MU. Flether spowalniał akcję, wyglądał jakby by był przestraszony. poza tym beznadziejnie mało strzałów z daleka, przecież na takiej murawie każdy mocny strzał po ziemi w światło bramki to ogromne niebezpieczeństwo dla bramkarza. Ogólnie beznadziejna gra MU, wspaniała Milanu. Gratuluję Milanistom, mieli z czego się cieszyć.

Dark Sven 03-05-2007 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1401951)
Kiedyś to było kiedyś, a teraz jest teraz.

Hmmm...?

Cóż można powiedzieć? Fenomenalna gra milanu, żałosna gra "manczesteru".
3 gol to była powtórka z rozrywki. Napastnik sam na sam z bramkarzem, miał dużo miejsca, nie mógł tego strzały zmarnować... Widzieliście jak się Ce.Ronaldo o byle co przewracał. Nogi by sobie połamał.

FORZA MILAN!

Hu'Hu 03-05-2007 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1404531)
Hmmm...?

Cóż można powiedzieć? Fenomenalna gra milanu, żałosna gra "manczesteru".
3 gol to była powtórka z rozrywki. Napastnik sam na sam z bramkarzem, miał dużo miejsca, nie mógł tego strzały zmarnować... Widzieliście jak się Ce.Ronaldo o byle co przewracał. Nogi by sobie połamał.

FORZA MILAN!

C Ronaldo znowu płakał? :)

Calen Futh 03-05-2007 12:13

ManYoo nic nie grał i niema co ukrywać tego. Tylko najbardziej boli mnie rozmiar porażki. No nic. Powodzenia dla Liverpoolu za 20 dni ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54.