Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125607)

Thenooblet 23-04-2007 21:08

hahaha ty sama jestes jak ta ironia........

ale niedlugo sie skonczy :>

Thenooblet 23-04-2007 21:10

Up to jest nie wazne,a zarazem nie powinlo ciebie to interele,ale niedlugo zobaczysz kto nie bedzie wbijal na tibie, lub sellnie chara aby miec na rachunek ze szpitala:o

Master of Puppets 23-04-2007 21:11

@Qel
Uwierz, ze wiedzą co to ironia. ;] Ale jak takie rzeczy piszesz to chociaz mozna sie posmiac. A z reszta kto wie, moze to wcale nie tylko ironia... : ))

Te-besque 23-04-2007 21:12

Pasterza jeszcze ścigacie : / Jak to twierdzicie wywieziecie go 100km za xxxxx...
Aż nam ciarki po plecach przeszły=)
Zapraszam do Płocka... Moze skoczymy na herbatke=)?

@up.. Straszne? jakies psy będą się smiać ze mnie... Robimy to co swoje ; )

Cyrillus 23-04-2007 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thenooblet (Post 1384619)
Up to jest nie wazne,a zarazem nie powinlo ciebie to interele,ale niedlugo zobaczysz kto nie bedzie wbijal na tibie, lub sellnie chara aby miec na rachunek ze szpitala:o

a co trojmiasto odwiedzacie :>

@up
u nich jest jede problem... nie maja na pksa... ; p

Evil Maul 23-04-2007 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Te-besque (Post 1384628)
Pasterza jeszcze ścigacie : / Jak to twierdzicie wywieziecie go 100km za xxxxx...
Aż nam ciarki po plecach przeszły=)
Zapraszam do Płocka... Moze skoczymy na herbatke=)?

ja moge iść na herbatke xD nawet nie wiedziałem ze ty z Płocka hehehehe xD

Neanoneek 23-04-2007 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1384633)
ja moge iść na herbatke xD nawet nie wiedziałem ze ty z Płocka hehehehe xD

Zayyebiesz ją za mnie ;-)?

Master of Puppets 23-04-2007 21:16

Cytuj:

hehe, nie wiem czy straszne, bo to nie ze mnie się śmieją :)
Pozdro ;p

Thenooblet 23-04-2007 21:16

Nie szanowna ado widac ze wogule nie wiesz o kim mowa i niech tak zostanie!!

no looz zkoczymy na herbatke nawet na kawe ,zaoferowal bym nawet piwo,lecz jestes na too za gowniarzasta;) wiec herbata musi wystarczec

Te-besque 23-04-2007 21:17

@Evil Maul.. a może może kto wie=) ale obronisz mnie na tej herbatce:<? Bo jak wpadnie jakis mroczny Magrami?;/

YYyy Then.. nienawidze kawy !!!

Noone likes Us...We don't care...

Evil Maul 23-04-2007 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neanoneek (Post 1384641)
Zayyebiesz nią za mnie ;-)?

sorry ale ja do niej nic niemam nie gram na furorze :P , po za tym nie wnikam w wasza wojne , ale znam niektórych z Vision czasami do nas wpadaja na Aldore xddddd
Co do Qel to obstawiam ze 99 % ludzi by tak zrobiło , masz wojne i akurat masz passy do swojego wroga ahhhh no jasne ze rook xd o jednego membersa mniej Xdddd

Thenooblet 23-04-2007 21:19

Up

tak dla wszystkich to nie ja mowilem ze ciebie kocham, i to nie ja mowilem ci wszystko nawet to ze mam bialaczke,i pewno dlatego to mi,nam zrobilas bo za duzo powiedzialas zgadza sie?ale dziekuje ci ze to zrobilas bo teraz mam inne zycie x]

Neanoneek 23-04-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neanoneek (Post 1384641)
Zayyebiesz ją za mnie ;-)?

Edit: Poyebało mi się z funkcją edytuj : D

Street"Fighter 23-04-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thenooblet (Post 1384659)
Up

tak dla wszystkich to nie ja mowilem ze ciebie kocham, i to nie ja mowilem ci wszystko nawet to ze mam bialaczke,i pewno dlatego to mi,nam zrobilas bo za duzo powiedzialas zgadza sie?ale dziekuje ci ze to zrobilas bo teraz mam inne zycie x]

A Taifuna nie znasz?? Jego tesh musisz znac przecieez ma tam palka :P

Neanoneek 23-04-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1384652)
sorry ale ja do niej nic niemam nie gram na furorze :P , po za tym nie wnikam w wasza wojne , ale znam niektórych z Vision czasami do nas wpadaja na Aldore xddddd
Co do Qel to obstawiam ze 99 % ludzi by tak zrobiło , masz wojne i akurat masz passy do swojego wroga ahhhh no jasne ze rook xd o jednego membersa mniej Xdddd

Ona była wtedy w Duskach...

A jakbyś stracił postacie warte 2.5 tys, albo by Cie na tyle oyebała w rl, co byś zrobił??

Ojj Qel jak Magrami wpadnie z ekipą będziesz musiała im to oddać w naturze xd

Master of Puppets 23-04-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thenooblet (Post 1384659)
Up

Można było zrobic to w inny sposob, a nie tak hamsko rookowac.. Ehh co zrobisz :/ Hail Qel

Kapucha 23-04-2007 21:25

Cytuj:

nie to vision robi swoje, ty spelniasz swoja funkje jako maskotka : ) badzmy szczerzy ;> pozatym nie dziwie sie ze byla z Ciebie polewka w dusk gdzie srednia wieku Cie przerastała

Evil Maul 23-04-2007 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neanoneek (Post 1384676)
Ona była wtedy w Duskach...

A jakbyś stracił postacie warte 2.5 tys, albo by Cie na tyle oyebała w rl, co byś zrobił??

Ojj Qel jak Magrami wpadnie z ekipą będziesz musiała im to oddać w naturze xd

A wiec była szpiegem albo po prostu miala okazje to ja wykorzystała , a po druge tylko idiota podaje passy komus kogo prawie niezna Xddddd

Te-besque 23-04-2007 21:31

@Kapucha

Jestes skonczonym idiotą i dobrze o tym wiesz. Wiec powstrzymaj sie od swoich jakże "mądrych" a zarazem "ciętych" ripost, bo i tak ci to nie wychodzi na dobre... Zawsze byłeś, jesteś i bedziesz nikim. Jestes skończony.

(nie gadajcie tyle tylko dajcie mi passy xDDD)

Qu'ink 23-04-2007 21:33

W tibia istnieje takie coś Jak game chat;] idze tam i niespamujcie forum bo znowu wam zamkną temat /Hail Monolith

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:09.