![]() |
Cytuj:
za botowanie sie nalezy |
kupie ape fury tanio do 100 sztuk ;d
pisac na pw xD |
ofer me i see
zobacze na trade dla ciebie :D mam 3 w carlin dp wygralem w fast handa |
Cytuj:
Zreszta niejeden z was botowal/sharowal itp wiec nie piszcie ze botowanie=ded bo wtedy siebie nawzajem musielibyscie pozabijac. Po prostu chcecie kase zarobic w szybki sposob, przynajmniej nie owijajcie w bawelne ze jestescie "straznikami sprawiedliwosci" czy cos bo to nie przejdzie :P |
jest cos takiego jak alarm :)
gdybysmy chcieli zarobic kase to naprawde nie bilibysmy 60 najtow,pozatym kasy kazdy ma od groma wiec nie wiem po co mialby ktos dorabiac robiac sobie przeciwnikow a co do botowania to mozna sobie botowac ile sie chce tylko tak,zeby nie zostac przylapanym ;) 13:25 Vany Hod [120]: jestes hherbaty jebany szikaka 13:25 Vany Hod [120]: odjez mojem chlopaka 13:26 Vany Hod [120]: kurwa 13:26 Vany Hod [120]: daj jakies rzeczy maly ****u 13:26 Vany Hod [120]: daj jakies rzeczy maly ****u 13:26 Vany Hod [120]: odejdz od mojego chlopaka 13:26 Vany Hod [120]: -.- 13:26 Vany Hod [120]: lubie twoje buty chcesz zostac moja dziewczna? 13:27 Vany Hod [120]: jebany milivojac 13:27 Vany Hod [120]: kurwa mac jebany asmit jestes herbaty 13:28 Vany Hod [120]: no 13:28 Vany Hod [120]: jestes 13:28 Vany Hod [120]: ODJEZ hahaha a to to musialem dac to poprostu tak mnei to rozmieszylo xD |
tak jak ci juz powiedzialem,botowanie=ded.
a co do botowania to mozna sobie botowac ile sie chce tylko tak,zeby nie zostac przylapanym troche sprzeczne ze soba ale coz :P czyli jak wy albo wasi przyjeciele botuja to jest ok ale jak ktos inny to "ded" ? ;> swoja droga Memy Chemics nie raz bronil boterow wiec jakos dziwne zgranie w gildii macie jeden zabija drugi broni boterow o.O |
no troche to sprzeczne :P hih
kogos z nas zlapales na botowaniu> |
wez juz lepiej stol wor czlowieku bo jak ludzie z ng zabijali botterow sami botujac to nikt nic nie mowil ale jak rodacy zabijaja botterow i "botuja" to juz krzyk placz i zgrzytanie zebow.
jakis pierdolony filozof z Ciebie ? przylapanie na botowaniu = smiec , jeszcze moze napisz ze jak właczasz(nie wiem jak to sie pisze -.-)bota to Cie jakos nie zabilo , bo przeciez tak on zapisal bot = ded , mysl kurwa czasem |
Slip fiddle-faddle :P
W roli wytłumaczenia Pyro Aris "za botowanie sie nalezy" Tak jak mowilem mam win98 i jezeli chodzi o boty, moja wiedza jest ograniczona; tibia ng, auto i tbi. Oba piewsze dzialaja tylko pod sys winXP, a tbi z tego co mi mowili jeszcze nie wyszlo. The End (nie poruszajmy tego tematu) |
wez juz lepiej stol wor czlowieku bo jak ludzie z ng zabijali botterow sami botujac to nikt nic nie mowil ale jak rodacy zabijaja botterow i "botuja" to juz krzyk placz i zgrzytanie zebow.
Moze dlatego ze nikt (lub prawie nikt) z ng nie czyta tego forum i niezbyt wielki sens pisac tutaj :P jakis pierdolony filozof z Ciebie ? Jak wyciaganie prostych wnioskow to filozofia dla Ciebie to chyba powinienes poczytac cos wiecej o filozofii. przylapanie na botowaniu = smiec , jeszcze moze napisz ze jak właczasz(nie wiem jak to sie pisze -.-)bota to Cie jakos nie zabilo , bo przeciez tak on zapisal bot = ded , mysl kurwa czasem On napisal ze botowanie=ded, nie widze nigdzie slowa "przylapanie" a Ty widzisz ? :P Btw po co te nerwy ? :P A czy przylapalem kogos z was na botowaniu nie ale chociazby (o ile dobrze pamietam) ktos z gildii Vanum publicznie przyznal ze botowalo pare osob z tejze gildii ale jakos to wam nie przeszkadzalo gdy pomagali wam w wojnie wiec to botowanie=ded niezbyt tutaj pasuje :) |
@up
Naucz się cytować, forum czyta Xuso @down No pewno Mannow Ci poczyta te forum huj wie po co ;] |
Umiem cytowac ale jezeli chce odpowiadac na kolejne czesci posta wole napisac oryginalny text kursywa i odpowiedz pod spodem normalna czcionka.
A ze Xusodove czyta to dlatego dopisalem w nawiasie ze prawie nikt :) @up: A co ja napisalem wczesniej ? (Jeden to tez moze byc prawie nikt w gwoli scislosci) |
Mi tibia NG chodzi na win98
|
Cytuj:
Wyrob reca, sprzedaj chara jakiemus lamusowi,poczekaj tydzien, shacz go, a na koniec zeby bylo malo zrokuj:baby: Ja tak zrobilem i jest wypasior 8o ( no prawie, bo rokujac, zatrzymalem sie na 67 ehhh -.- 8o) A uczciwosc zostaw tym osobom, ktore na nia zasluguja W moim przypadku Yofa (B)), Taer(:cup:) |
Cytuj:
|
Qwatzz : dla mnie jestes szmatą ... bo to ze w tibie gramy nie oznacza ze mozna ludzi w chuja robic ... nie szanujac innych ludzi kasy ani pracy jestes ****em i obym nie mial stycznosci nigdy z toba bo jestes poprostu ... szmata ...
|
Signed
A btw. dlaczego jest takie zmieszanie w LS? Przychodza, odchodza? Yhm? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Name: Imhreey, will be deleted at Jul 29 2007, 20:03:25 CEST
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 142 World: Obsidia Residence: Venore Last login: May 21 2007, 03:38:31 CEST Comment: 16:14 Degrand [113]: Våran guildchat har blivit ett finskt lunarstorm o.O xD Account Status: Premium Account NG nie wytrzymuje napiecia? Mannow nie logowal od paru dni, ludzie sami sie rookuja, deletuja. Jak tak dalej pojdzie to za 2-3 miesiace cale ng zniknie :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08. |