Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Szczuru.pl 12-06-2007 20:39

Podobał mi się tekst Genkotsa do Karelaziego : Prepare payments

AEHEHAEHEHEHEHAHEHAE !! XD sory, ale musiałem :D

Latim3rid 12-06-2007 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1479815)
Myślę, że Madreth nie wymaga od was szacunku. Wystarczy, że się go będziecie bać.

Tak przynajmniej sądzę.

Latimerid, nie żebym był niegrzeczny ale wiesz, poziom tej dyskusji został ukształtowany od pierwszego posta na ten temat więc ogólnie nie ma się czego czepiać. Ja tam osobiście lubię docinki ze strony Targówka. Raz że można się pośmiać z samego siebie (to się nazywa zdrowe podejście do sprawy), dwa że można dosrać z kolei im ;) Nie masz co walczyć z wiatrakami, czy porywać się na słońce. Osobiście uważam, że Twój post nic tu nie wnosi do dyskusji. Pojechali Cię tylko i znowu jadą siebie nawzajem :P

W każdym razie prosiłbym wszystkich o jedno: "nie odgrzewajcie starego kotleta". Co mam na myśli? No wiecie, żarty są śmieszne raz, dwa razy, ale nie tysiąc razy. Nabijanie się milionowy raz z ortografii Boltera czy wojny z Cortezami Fratena to jest już tzw. "suchar". Ktoś się jeszcze śmieje? Współczucia. Tak samo żałosne jest wyśmiewanie zewnętrznego wyglądu na rl. Powiem inaczej - nikt z nas nie wybierał jak będzie wyglądał. To się kształtowało, po części z waszej inicjatywy, po części samodzielnie, ale jak wyszło ostatecznie - na to nikt z nas nie miał wpływu. Dlatego wyśmiewanie, że Gaura jest gruby, jest też już po prostu niesmaczne.

Jakkolwiek krytyczny był mój post, chciałem zaznaczyć, że tekst "bigmaki są sprzedawane w kartonikach" zwyczajnie spowodował, że się uśmiechnąłem.

Cóż mogę dodać... Czekam na update, prawdopodobnie niewiele się będę logował teraz (czyżbym słyszał "hurra!" ?), kiedy kończy się szkolny rok. Co będzie później? Myślę, że każdy z nas w tej chwili czeka z niecierpliwością na update. Mam tylko nadzieję, że dodadzą knightom i palkom jak najwięcej przy jednoczesnym jak najmniejszym odebraniu sorcom/druidom. Jakoś nie wyobrażam sobie teraz ataku Morgarotha kiedy 100 sorc nie będzie w stanie z sd wyciągnąć hita powyżej 250 =/

Szczerze mowiac to mnie gowno obchodzi czy mnie kltos pojedzie czy co, mialem potrzebe napisac to co mysle wiec napisalem. Reszta lata mi kolo nosa, ale powiem jedno przez 8 zajebistych lat w Tibii nie widzialem takich rozmow na forach jak tutaj. Wiec niewiem albo badzcie z tego dumni albo probujcie nie robic tu takiego syfu :)

kkthxbye

Bolter 12-06-2007 23:44

To i ty nie zasyfiaj go Bardziej :'< My wystarczymy nie sadzisz ? Wiec prosimy o nie zasmiecanie naszego tematu kolejnymi bzdurami ze robimy syf na forum szkoda ze ty zaczynasz je zasyfiac postami :<

Jez17Psk 13-06-2007 14:18

O chuj tu kurwa chodzi ?

13:01 Ancient Sorcererr [103]: pisz do skocza i do kojota ze kase z sidhe i seqa domku chce widziec za 3 dni
13:01 Ancient Sorcererr [103]: jak nie to caly psk team ma przejebane
13:01 Ancient Sorcererr [103]: dowidzenia
13:01 Ancient Sorcererr [103]: przemowcie im do rozumu
13:01 Ancient Sorcererr [103]: ze hakowanie to nie jest dobrysposob na interes
13:02 Ancient Sorcererr [103]: mam na to nawet dowod
13:02 Ancient Sorcererr [103]: ^^

ader 13-06-2007 17:15

Nie wiem ale zapowiada się nieźle ]:->

Bolter 13-06-2007 17:47

Nono Czyli Dalej Nagonka na Mefista itd

Mefisto, Pawel Wielki , i reszta Ich Rl
Powod hackneli Sidhe Madia
Dowody :
Prosto po Hacku Sidhe Madia Skocz sprzedawal SOfty ,
Pawel mowil niegram w tibie bo okradli mi domek i softy skoczowi (ktore Kupil za 1kk)
Pare h po rozmowie z nimi dowiaduje sie ze pewna osoba kupila softy od Skocza za 400k
Troche sie to skoczowi by nie oplacalo chyba ze zagarnal 2 pare i 20+ blue robow Z Hacka

Jesli A.s. Ma jakis inny dowod to sie onim dowiem i mozliwe ze bedzie mozliwe zapostowanie go.

Jez17Psk 13-06-2007 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1483132)
Nono Czyli Dalej Nagonka na Mefista itd

Mefisto, Pawel Wielki , i reszta Ich Rl
Powod hackneli Sidhe Madia
Dowody :
Prosto po Hacku Sidhe Madia Skocz sprzedawal SOfty ,
Pawel mowil niegram w tibie bo okradli mi domek i softy skoczowi (ktore Kupil za 1kk)
Pare h po rozmowie z nimi dowiaduje sie ze pewna osoba kupila softy od Skocza za 400k
Troche sie to skoczowi by nie oplacalo chyba ze zagarnal 2 pare i 20+ blue robow Z Hacka

Jesli A.s. Ma jakis inny dowod to sie onim dowiem i mozliwe ze bedzie mozliwe zapostowanie go.

#1 Skocz miał Soft Bootsy od około 3 tygodni przed hackiem Sidhe Madia
#2 Paweł Wielki ci mówił ,że nie gra w Tibie ? Dobre sobie ;> (paweł czy miefisto?:p)

Zresztą ja się w to nie wpiepszam..... róbcie sobie co chcecie ale lepiej by było gdybyście to sobie wyjaśnili wszyscy na Tsie albo Prv chacie. Obyście doszli do porozumienia :)
PS. Mimo ,że jestem z tego samego miasta co skocz i mefisto nie wiem komu wierzyć, wydaje mi się ,że jakby rzeczywiście hackeli Sidhe Madie to zaraz by piali z zachwytu a tymczasem nikt o niczym nie wie :/ dziwne...
Pozdro

Szczuru.pl 13-06-2007 18:38

Ja już ze skoczem rozmawiałem godzinę po haku i wie, że ma przesrane ; /
A co do was to mogę wam tylko powiedzieć, że Ancienty nie będą sami was wybijać : ) chętnie poświęce swoje sdki by ukarać piepszonych złodziei hakujących niewinne i wrażliwe po dawnych hakach dziewczynki. ; ( Będziecie się smażyć w piekle, a do śmierci będziecie sie wozic po rookgardzie ; / Cya

-=Misiekmen=- 13-06-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1483240)
A co do was to mogę wam tylko powiedzieć, że Ancienty nie będą sami was wybijać : ) chętnie poświęce swoje sdki by ukarać piepszonych złodziei hakujących niewinne i wrażliwe po dawnych hakach dziewczynki. ; ( Będziecie się smażyć w piekle, a do śmierci będziecie sie wozic po rookgardzie ; / Cya

O.O ciekawe jak ich zabijecie :o? noobami walącymi z bota pod domkiem boltera:O?

@bolter
nie ma to jak dobre dowody

*Wube* 13-06-2007 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=- (Post 1483255)
O.O ciekawe jak ich zabijecie :o? noobami walącymi z bota pod domkiem boltera:O?

Hmm : ) wiesz sa jeszcze osoby znajome ktore lubia Sidhe wiec napewno tez beda w stanie pomoc : )

Versus 13-06-2007 20:18

a ja juz slyszalem pogloski, ze to nasza robota :O

Szczuru.pl 13-06-2007 20:25

!! mój idol Versus w końcu przemówił znowu na forum !! Odrodził sie jak feniks z popiołów !!

Hail UTEVO GRAN MAS VIS POWER ! ;D

@Misiek

Przestań piepszyć bzdury jak Skocz i jego ekipa ; )

Mefisto.16.Psk 13-06-2007 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1482756)
O chuj tu kurwa chodzi ?

13:01 Ancient Sorcererr [103]: pisz do skocza i do kojota ze kase z sidhe i seqa domku chce widziec za 3 dni
13:01 Ancient Sorcererr [103]: dowidzenia
13:01 Ancient Sorcererr [103]: przemowcie im do rozumu
13:01 Ancient Sorcererr [103]: ze hakowanie to nie jest dobrysposob na interes
13:02 Ancient Sorcererr [103]: mam na to nawet dowod
13:02 Ancient Sorcererr [103]: ^^

Powiem tyle huja wiesz. i Huja masz i dobrze wiesz ze to nie ja ani nikt z moich rl nie zrobił. A jesli uwazasz ze cale psk bedzie mialo hunta niby przezemnie to oni cos mi zrobia na rl? Tu u nas nie jest tak jak u was nie przenosimy zycia z tibia na rl live opamietaj sie troche a jezeli chcesz ich huncic to hiunc zobaczymy kto na tym gorzej wyjdzie :S

Mefisto.16.Psk 13-06-2007 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl (Post 1483240)

Ty tam dużo możesz pierw zrób jakąś swoja postać może wtedy pogadamy haha
P.s Ancienty wiedza cos o hakach prawda?
Pozdro Kiziel:D

Wojtemo 13-06-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=- (Post 1483255)

@bolter
nie ma to jak dobre dowody

Ja im pomoge...pawel umie jechac po wszystkich ale tylko za plecami i nauczka mu sie przyda:)i z tymi noobami to tez widac ze nie wiesz o czym piszesz

Morii 13-06-2007 22:45

Te update tak oslabi sile sd ze od tej pory Garimo, Morita, Gonx beda praktycznie niesmiertelni a sorc 100 lvl bedzie strzelal po 100-150 w pvp :) 200 sorc okolo 250 lol ;/

Mefisto.16.Psk 13-06-2007 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 1483654)
Ja im pomoge...pawel umie jechac po wszystkich ale tylko za plecami i nauczka mu sie przyda:)i z tymi noobami to tez widac ze nie wiesz o czym piszesz

Znalazl sie wielki pvp. Skoncz juz Wojtek tyle sie tu udzielasz a przyjdzie co do czego i uciekniesz znajac zycie. =)

Grchw1916 13-06-2007 23:16

no no mam nadzieje że fajny ten wmv EiV'u :D, jeszcze 15% :]

Bolter 13-06-2007 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1483468)
Powiem tyle huja wiesz. i Huja masz i dobrze wiesz ze to nie ja ani nikt z moich rl nie zrobił. A jesli uwazasz ze cale psk bedzie mialo hunta niby przezemnie to oni cos mi zrobia na rl? Tu u nas nie jest tak jak u was nie przenosimy zycia z tibia na rl live opamietaj sie troche a jezeli chcesz ich huncic to hiunc zobaczymy kto na tym gorzej wyjdzie :S

Pawel Gorzej na tym wyjdziemy niz wy ? niesadze :<

Jest powiedziane Skocz po tym jak kupil softy za 1kk to niesadze zeby je sprzedal za 400k niemajac 2 pary wiec stulcie pysk mamy dowody i tyle a wasza egzystencja sie tu skonczy.

Jak Bys misiek chcial wiedziec bedzie kim ich ubic i z im ich ubic. (ale ty otym niemusisz wiedziec.

a i jak bys byl intelignetny sprzedalem domek oczym jzu napisalem wiec pierw sie zastanow co piszesz.

Bolter 13-06-2007 23:38

Nowy Pawel sie wyplacil Stary gra na Mefisto i poczul sie nowym odmienionym i wielkim czlowiekiem a jak ich zabijemy to mozemy skonczyc grac.

Mam ciekawy pomysl Polacy z Kazadum ktorzy niemaja zamiaru sie kluci i chca sie rozerwac mam maly pomysl do wykonania wspolnie napiszcie domnie :*

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05.