Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Malkowicz
(Post 1530974)
55.10
Jeszcze 50 dych i dogonimy forumowisko.pl
Ale to niesprawiedliwe jak ja zrobiłem taki temat to mi usunęli.
|
Wiesz co nie badz smieszny. Chyba wazne, ze osiagamy cel jaki jest zbiorka kasiorki(posrednio, bo kasiorke daja spony:P, my tylko klikamy). I naprawe wisi mi i powiewa czy to moj temat czy to by mogl byc twoj temat. Bo wazny jest dla mnie cel. Nie wiem moze wczesniej dobrales zly dzial(nie wiem sam jaki by byl najlepszy, chodz moj byl skierowany do graczy z rooka bo tam ostatnio gram, wiec chyba dobrze go umiescilem, i tez nie wszystkim pewnie sie podoba, no tak ale oni maja kompa, rodzinka z kaska na poziomie coz moga chciec wiecej procz free items :P:)). No wazne ze akcja dziala, temat jest przyklejony, czyli jest szansa za nie zniknie za tydzien ... w odchlani zapomnienia ... ja osobiscie nie wpisuje tu kazdej czesci swego klikania bo nie zawsze mam czas, ale klikam co dzien potem to oddaje co jakis czas lacznie. Zainteresowanie i jak rowniez czesciowe poparcie dla tej akcji zszokowalo mnie lekko ale wazne jest iz osiagamy cel. W chwili obecnej wyslalem kilka @ zgloszeniowych do ow sponsorow z prozba o jakis @ uznaniowy dla nas jak osiagniemy pierwsza 100-tke ... wiem ze to jest mozliwe bo juz tak robilem na innych forach :) ... czekamy zobaczymy, @ poszly w niedziele wieczorem :) ...
|