![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Wlasnie zaczalem ogladac Full Metal Alchemist na Hyperze. Leci 1 odcinek dziennie, po japonsku z polskimi napisami. Po 2 odcinkach, musze powiedziec, ze fajne nawet ;) @down: napisalem, ze lubie anime takiej dlugosci jak death note :P |
obejrzyj Death Note,nie pożałujesz 37 odc. genialne anime
|
Cytuj:
|
Hellsinga znam od bardzo dawna,wiadomo. To chyba pierwsze anime(takie poważne,nie pokemony) jakie znałem. Ale dopiero teraz się nim zainteresowałem i właśnie oglądam 2 odcinek. Bardzo mi się podoba ; ) Dobry klimat. No i ta giwera : D
Edit: Aha. I widzę sporo podobieństw między Hellsingiem a Sin City : D Co jest oczywiście plusem wielkiem. |
"Shippuuden 53-54"
Podobala mi sie kreska , dodano kilka nowch utworow , fajnie przedstawione nie ktore akcje. Minusem jest to ze wchodza nie zapowiedziane filtery !!! ... -.- (jak to mowia na innych forach "perrot idze na kase a nie na fanow") |
z naruto robi sie teraz zwykly tasmiec choc z tygodnia na tydzien ciagle mam nadzieje ze przestanie. I z tygodnia na tydzien sie zawodze...
|
Naruto Shippuuden byl fajny do pewnego momentu. Potem same fillery. Polecam mange, tam sie zawsze cos dzieje :)
@down: ogolnie ogladajac anime powinno sie angielski znac :P (ma sie duzo wiecej tytulow do wyboru) |
ale trzeba dobrze zdac anglika ;/,po polsku raczej juz niema
|
Cytuj:
|
Hu hu dawno tu nie zaglądałem :P
Co powiecie o serii 'Basilisk Kouga Ninpou Chou' ? Właśnie skończyłem i nie było złe, oglądał ktoś? |
Ja zacząłem oglądać ostatnio Fate i Zero no Tsukaima. Oba anime są wciągające trzeba przyznać :P
|
wie ktos moze gdzie mozna sciagnac anime gilgamesh z napisami ?
|
Skończyłem oglądać Suzumiya Haruhi no Yuuutsu. Fajne, nawet bardzo.
|
Cytuj:
Obejrzałem standard. Ostatni odcinek był strasznie pomotany. W sumie to 3 ostatnie. I tak stwierdzam że anime super. OVA opowiada tę samą historię,tylko nowa wersja? Widziałem na youtube scenę walki Alucarda z tym Watykańskim okularnikiem której nie było w standardzie ;l ; p |
Death Note - zaliczony.
|
szybki jesteś ja jestem na 26 epie : p , a dzis zamówiłem se 2 mangi parodie DN...../Life Note/ i jeszcze jedna
|
osobiście nienawidze anime, ale to nic osobistego
|
Cytuj:
------------------------------------------------------------------------------------------ @topic: Ogladam sobie codziennie fullmetal alchemist na Hyperze i jak narazie (okolo 10 ep.) bardzo mi sie podoba. |
zazdroszczę ci Hypera,miałem go kiedyś :(..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |