![]() |
Chwalimy się ile zarabiamy ^_^?
16 tysięcy pensji. 8 tysiecy za mecz 4 tysiące za czyste konto... |
Po hacku wróciła mi chęć do grania. Założyłem nowe konto z: Zawodnik: Teodor Staszewski. Teraz muszę poszukać jakiegoś "żywego klubu" i się rozwijać xD Jakby ktoś potrzebował obrońcy do grzania ławy to pisać :P
|
takze szukam klubu ktory przygarnie poczatkujacego napastnika z 1 skilem :P
Albrecht Alszer (37854) przejde za grosze :D |
Powstał nowy Klub Tropicana w ogłoszeniach jest tam się ładować:P Tylko wcześniej napiszcie do niego a nie od razu propozycja.
Ja zarabiam 12 tys i mi styka. |
Cytuj:
A tak swoją drogą... Elite rządzi Polską, Michno, Opas, Niedziela, i mistrzowska drużyna ; ). |
a mnie ktoś przygarnie ?? :DD zaraz wkleje staty o są :
Ukryty tekst:
@down a jak podniesc ?? :D |
LOL, morale 1%?
|
Podpisany dnia 26/12/2007
Pensja 22000 zł |
Podpisany dnia 20/1/2008
Pensja: 12000 tyś. zł. |
Cytuj:
|
Mój pierwszy mecz obrońcą w barwach Tropicany = ocena gry 6,00 ;]
Aha, dlaczego gram i chcę być środkowym obrońcą, a pisze mi, że jestem prawym? |
mam jeszce jedno zapytanie
jak trenuje caly dzien szybkosc to uzbieram 232%(8% bonus :D) pozniej zaczne cos innego to czy zapamieta mi ze mam tyle wytrenowane czy jak zaczne trenowac znowu szybkosc to bede zaczynał od zera ? jezeli nie to czy jest jkis czas zachowania tego treningu np.tydzien /? z gory wielkie dzieki |
z małym skillem (5) lepiej wybrać drużynę z niższej ligi (c-8) czy od razu b-2 czy b-4 ? Chodzi mi o to, żeby zawodnik się jak naszybciej rozwijał
po ptakach - w szeregach tropicany (3 w obronie tylko ??) |
http://i10.photobucket.com/albums/a1...klad/asd-1.jpg
Czy z czymś takim mam szansę na miejsce w kadrze ? Jestem prawym pomocnikiem. Byłbym zapomniał - mój grajek ma 18 lat. |
Yoh a to musisz z Mikołajem Skontaktować i go zapytać..
@Dzid widzę że wasze marzenie o awansie się nie spełni.. |
Po odpowiedzi jakiej mi udzielił, stwierdziłem, że nie mam zamiaru grać w kadrze prowadzonej przez takiego człowieka. Michał Pindór mówi dowidzenia reprezentacji Polski.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zostałem pierwszym w historii Elite Fc reprezentantem u18.
|
Gratzy Aragorn:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |