Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Saphira (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=215)
-   -   Ratujmy Saphire !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142021)

Tao16 09-09-2007 23:58

Ehhh dawno mnie tu juz nie bylo :) OMG jest jak jest i taka gadka nie zmienicie tego. A dam sobie jaja ucic ze 95 % przypadkow na jego miejscu to samo byscie robili. A to ze was bije jest Nobem ? <lol2>

jed 10-09-2007 21:28

Witam!

Sporo czasu już nie zaglądałem na to forum. Głównie dlatego, że na moim serwie sporo się działo. Z tego co pamiętam, to Auroth jakąś wojnę wypowiadał czy cuś. xP Co ogólnie na Saphirce się dzieje? To co zwykle? ;]

Rafix17 11-09-2007 19:35

Wszystko po staremu :D a to z Aurothem to chyba jakis wkret byl tylko... a z ciekawszych rzeczy, ktore sie wydarzyly to ded Vilshiona poza tym nic chyba.

EdwardMatiz 11-09-2007 19:45

:-)

Mógłbym zacząc i zwołać paru kumpli tylko przydałby się start set na main/rook.
Zwołałbym paru kumpli tylko niewiem do kogo pisać

jed 12-09-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafix17 (Post 1648405)
Wszystko po staremu :D a to z Aurothem to chyba jakis wkret byl tylko... a z ciekawszych rzeczy, ktore sie wydarzyly to ded Vilshiona poza tym nic chyba.

Ouu... A Vilshion jak się złożył?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez EdwardMatiz (Post 1648415)
Mógłbym zacząc i zwołać paru kumpli tylko przydałby się start set na main/rook.
Zwołałbym paru kumpli tylko niewiem do kogo pisać

Ech... Fri itanz plx plx???!!!!111oneone
Zwołaj lepiej paru kumpli i idź pograć w piłę. To nie serwer dla takich jak Ty. ;]

Rafix17 13-09-2007 18:10

@jed
Dokladnie to nie wiem jak padl, ale z tego co slyszalem to zaczal bic Enderdila na poh-u no i wpadla ekipa :D ... troche to dla mnie dziwne, ze za Polaka Szwedzi sa tacy chetni walczyc, ale no coz wkoncu nie wiem czy to prawda:]

jed 13-09-2007 20:13

Padł za Enderdila? Niebywałe... ;]

Sep 09 2007, 17:56:36 CEST Killed at Level 163 by Forcee Moberg and by Zezi-Knight

Za czasów mojej gry, gdy byłem z Forcee w jednej gildii to był naprawdę spoko koleś. Może Vilshionek mu podpadł, a Force teraz nie boi się tak jak wtedy. Nawet jeśli to trochę naciągana historia z tym Enderdilem, to i tak dobrze wróży na przyszłość. ;] Na Azurze Polacy tłuką się między sobą cały czas (właściwie to pl+swe+ger vs pl), więc czemu podobnej sytuacji nie miałoby być na Saphirze?

Rafix17 13-09-2007 21:19

Ja wogole nie pojmuje, ktory swe trzyma z ktorym, bo slyszalem, ze Nobztrakt tez bil Vilshiona co mnie bardzo zdzdiwilo. W koncu pamietam jeszcze jak Vilshion i knight Nobztrakta pkowali razem w ab ( Nobz mial wtedy jeszce 35lvl ;p).

SzuyA 13-09-2007 21:58

aew. na tibicams jest filmik jak vilshion pada mozecie pobrac, obejrzec, dac komenta. hmm co robi na saphirze team z hiberny?

A enderdil juz podobno zarwal hunta od nok'hi, niema go w ooob wiec to byl trafny strzal z tym vilshem ;

jed 14-09-2007 20:04

Ciekawie się robi na Saphirze... Jak już mówiłem, zdarza się, że rodacy tłuką się miedzy sobią, więc bardzo możliwe, że tu Szwedzi się podzielą. Rosną szanse dla Polaków. Wystarczy się przyłączyć do jednej ze stron, wygrać wojnę i wtedy sytuacja dla nas pewnie mocno by się polepszyła.

Fenis'al 15-09-2007 13:25

Fajny pomysl tylko ze i tak ci nie wyjdze ja tez tak kapinowalem na saphirze to zastalem wysmiany nawet na trade itp pisalem i konec z koncem z 4 osoby napisaly >.< saphira jest hlamska i nikt tego nie zmeni szwedzi i tak beda tam zadzic prosty przyklada http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters fenis'al jeszcze 3 są nie wspominam o wczesniejszych odradzam lepiej sie przenies na dodatek te szwedy znaja gm i jerzeli uda wam sie nawet pocisnac i jakos to ban dostaniecie tak ja ja z kumplami zabanowal mi 2 chary w ciagu 2 dni >.<

ALE JAK COS TO POMOGE!!! ;d ZAWSZE TEN 40+ JEST HEHE

Iks.de 15-09-2007 16:38

wyjdz nom ;//

jed 15-09-2007 18:01

@Fenis'al

Wyjdź, bo Twoje wypowiedzi są żałosne. Wskaż mi post, zdanie, w którym wspomniałem coś o skrzyknięciu ekipy na trade channel.

Jeśli już jakaś wojna miałaby być na Saphirze, to na pewno 40-60lv w niej nie będą uczestniczyć ze względu na swoją nieprzydatność w bitwie. Ja swoim charem też nie uczestniczyłbym w niej ze względu na to, że nie mam pacc i mam za niski lv.

Kedone 15-09-2007 20:58

To ja mam taki pomysł ;)
Moze jutro sie spotkamy gdzies zrobimy jakis tajny plan pozbycia sie tych jebanych brazoli i szwedzów ;)
Moje Propzycje do rozważenia:
Jedna gildia Polaków nie zależnie od ich lvl tych którzy chcą walczyć:evul::evul:
8 lvl niech chodzą w grupkach kilku polaków
pomagajmy sobie a nie zabijajmy sie nawzajem!!!!

jed 15-09-2007 22:09

Ech... Kedone, to nie wypali. Jak nie masz minimum 80+ to nie masz co się pchać do wojny. Poza tym Polacy sami sobie na Saphirze nie poradzą, więc jedyne na co można liczyć to rozłam wśród Szwedów.

Skończcie już planować te swoje skrzyknięcie ekipy na trade. Musisz mieć silną postać i mocną, zgraną gildie złożoną z długo razem grających przyjaciół, żeby cokolwiek zdziałać.

Iks.de 15-09-2007 23:16

kedone:
mam bardzo dobrych znajomych wsrod szwedow i brazylijczykow... i pozniej dlaczego szwedzi maja kiepska opinie o polakach? bo widza takich matolow, ktorzy mysla, ze ubija 20 lvlami nokhe lub kogokolwiek i sie smieja z nas...

SzuyA 15-09-2007 23:17

Albo wystarczy poczekac az neco bedzie chcialo zrobic cos z ooob to by byl akurat dobry czas dla polakow ktorzy mogli by dolaczyc wojny jesli owa by powstala.

@up
co do lvl na wojne to sie mylisz wg mnie. Trzeba umiec grac zeby cos zdzialac, owszem lvl tez jest potrzebny ale bardziej potrzebne jest zgranie itp.

@ do jakiegos tam 40lv+

idz na trade powyzywaj szwedow czy cus bo jestes jak dla mnie zalosny

Fenis'al 15-09-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kedone (Post 1653241)
To ja mam taki pomysł ;)
Moze jutro sie spotkamy gdzies zrobimy jakis tajny plan pozbycia sie tych jebanych brazoli i szwedzów ;)
Moje Propzycje do rozważenia:
Jedna gildia Polaków nie zależnie od ich lvl tych którzy chcą walczyć:evul::evul:
8 lvl niech chodzą w grupkach kilku polaków
pomagajmy sobie a nie zabijajmy sie nawzajem!!!!

to wlasnie o to chodzi ^^ za maly lvl to zrob na saphirze wiekszy niz 100 szwedzi. Zalosni to wy jestescie jak by mnie nie huncili to juz bym mial cos kolo 80-90 i mnie nawet nie zlosc bo szwedzi nie pozwolom ci tam grac jak ktos lubi lizac dupe szwedom to spoko h mu w dupe ja nie ma jakos zamiaru placic tym frajerom za to zebym sobie mogl z 2 lvl wbic i oddawac all kase. Jak zaczynalem przygode na saphirze to pamietam wojen polsko szwedzka to bylo zalosne byla wojan a pl zabijali pl na skullu :D smieszne nice wojan jak wszyscy by sie zebrali na tych nawet 20 lvl to by bylo po neco a, nie karzdy boj sie o ten swoj 20 lvl zalosne pozadtym poszlo by z 40 osob na 20 ue nie zuci bedzie bal sie o bana ja na sd bym nie padl a pozatym to nie chodzi o to ze robimy ustawke bo to jasne ze san nie mamy tylko zebrac ekipe i ich po kolej >.< z tego co widze to karzdy ogolnie tylko gadac potrafi a jak co do czego to nie ma chetnych!!!

neoidzida 15-09-2007 23:34

Dobry pomysł ale jak zwykle nic nie wyjdzie z tego.

Fenis'al 15-09-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neoidzida (Post 1653520)
Dobry pomysł ale jak zwykle nic nie wyjdzie z tego.

no wlasnie bo sie boja o te swoje lvl a jak by szwdzi straciki kilka lvl to by zwatpili. Ja osobiscie retired na saphirze bo co sam moge zdzialac bylo nas z 5 na 40+ melismy tam grac troche sie jeszcze nabilo lvl i dziekujemy pierwszy hunted za to ze nie chalem bohow odac rs 2 za to ze koles przyszedl do carin i bil all to z kumplem zabilme a ze to noob char ktoregos z neco byl to szczegol smiesznie to wygladalo auroth 205lvl nobstrakt i cala reszta przybiegla nas zabic ^^ zalosne a i tak all uh zmarnowalme przed dedem nooby z nich z 10 hlvl wpadlo do carlin od 90 do 205 i fajnie ze mielismy sznase.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:08.