![]() |
Ehhh dawno mnie tu juz nie bylo :) OMG jest jak jest i taka gadka nie zmienicie tego. A dam sobie jaja ucic ze 95 % przypadkow na jego miejscu to samo byscie robili. A to ze was bije jest Nobem ? <lol2>
|
Witam!
Sporo czasu już nie zaglądałem na to forum. Głównie dlatego, że na moim serwie sporo się działo. Z tego co pamiętam, to Auroth jakąś wojnę wypowiadał czy cuś. xP Co ogólnie na Saphirce się dzieje? To co zwykle? ;] |
Wszystko po staremu :D a to z Aurothem to chyba jakis wkret byl tylko... a z ciekawszych rzeczy, ktore sie wydarzyly to ded Vilshiona poza tym nic chyba.
|
:-)
Mógłbym zacząc i zwołać paru kumpli tylko przydałby się start set na main/rook.
Zwołałbym paru kumpli tylko niewiem do kogo pisać |
Cytuj:
Cytuj:
Zwołaj lepiej paru kumpli i idź pograć w piłę. To nie serwer dla takich jak Ty. ;] |
@jed
Dokladnie to nie wiem jak padl, ale z tego co slyszalem to zaczal bic Enderdila na poh-u no i wpadla ekipa :D ... troche to dla mnie dziwne, ze za Polaka Szwedzi sa tacy chetni walczyc, ale no coz wkoncu nie wiem czy to prawda:] |
Padł za Enderdila? Niebywałe... ;]
Sep 09 2007, 17:56:36 CEST Killed at Level 163 by Forcee Moberg and by Zezi-Knight Za czasów mojej gry, gdy byłem z Forcee w jednej gildii to był naprawdę spoko koleś. Może Vilshionek mu podpadł, a Force teraz nie boi się tak jak wtedy. Nawet jeśli to trochę naciągana historia z tym Enderdilem, to i tak dobrze wróży na przyszłość. ;] Na Azurze Polacy tłuką się między sobą cały czas (właściwie to pl+swe+ger vs pl), więc czemu podobnej sytuacji nie miałoby być na Saphirze? |
Ja wogole nie pojmuje, ktory swe trzyma z ktorym, bo slyszalem, ze Nobztrakt tez bil Vilshiona co mnie bardzo zdzdiwilo. W koncu pamietam jeszcze jak Vilshion i knight Nobztrakta pkowali razem w ab ( Nobz mial wtedy jeszce 35lvl ;p).
|
aew. na tibicams jest filmik jak vilshion pada mozecie pobrac, obejrzec, dac komenta. hmm co robi na saphirze team z hiberny?
A enderdil juz podobno zarwal hunta od nok'hi, niema go w ooob wiec to byl trafny strzal z tym vilshem ; |
Ciekawie się robi na Saphirze... Jak już mówiłem, zdarza się, że rodacy tłuką się miedzy sobią, więc bardzo możliwe, że tu Szwedzi się podzielą. Rosną szanse dla Polaków. Wystarczy się przyłączyć do jednej ze stron, wygrać wojnę i wtedy sytuacja dla nas pewnie mocno by się polepszyła.
|
Fajny pomysl tylko ze i tak ci nie wyjdze ja tez tak kapinowalem na saphirze to zastalem wysmiany nawet na trade itp pisalem i konec z koncem z 4 osoby napisaly >.< saphira jest hlamska i nikt tego nie zmeni szwedzi i tak beda tam zadzic prosty przyklada http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters fenis'al jeszcze 3 są nie wspominam o wczesniejszych odradzam lepiej sie przenies na dodatek te szwedy znaja gm i jerzeli uda wam sie nawet pocisnac i jakos to ban dostaniecie tak ja ja z kumplami zabanowal mi 2 chary w ciagu 2 dni >.<
ALE JAK COS TO POMOGE!!! ;d ZAWSZE TEN 40+ JEST HEHE |
wyjdz nom ;//
|
@Fenis'al
Wyjdź, bo Twoje wypowiedzi są żałosne. Wskaż mi post, zdanie, w którym wspomniałem coś o skrzyknięciu ekipy na trade channel. Jeśli już jakaś wojna miałaby być na Saphirze, to na pewno 40-60lv w niej nie będą uczestniczyć ze względu na swoją nieprzydatność w bitwie. Ja swoim charem też nie uczestniczyłbym w niej ze względu na to, że nie mam pacc i mam za niski lv. |
To ja mam taki pomysł ;)
Moze jutro sie spotkamy gdzies zrobimy jakis tajny plan pozbycia sie tych jebanych brazoli i szwedzów ;) Moje Propzycje do rozważenia: Jedna gildia Polaków nie zależnie od ich lvl tych którzy chcą walczyć:evul::evul: 8 lvl niech chodzą w grupkach kilku polaków pomagajmy sobie a nie zabijajmy sie nawzajem!!!! |
Ech... Kedone, to nie wypali. Jak nie masz minimum 80+ to nie masz co się pchać do wojny. Poza tym Polacy sami sobie na Saphirze nie poradzą, więc jedyne na co można liczyć to rozłam wśród Szwedów.
Skończcie już planować te swoje skrzyknięcie ekipy na trade. Musisz mieć silną postać i mocną, zgraną gildie złożoną z długo razem grających przyjaciół, żeby cokolwiek zdziałać. |
kedone:
mam bardzo dobrych znajomych wsrod szwedow i brazylijczykow... i pozniej dlaczego szwedzi maja kiepska opinie o polakach? bo widza takich matolow, ktorzy mysla, ze ubija 20 lvlami nokhe lub kogokolwiek i sie smieja z nas... |
Albo wystarczy poczekac az neco bedzie chcialo zrobic cos z ooob to by byl akurat dobry czas dla polakow ktorzy mogli by dolaczyc wojny jesli owa by powstala.
@up co do lvl na wojne to sie mylisz wg mnie. Trzeba umiec grac zeby cos zdzialac, owszem lvl tez jest potrzebny ale bardziej potrzebne jest zgranie itp. @ do jakiegos tam 40lv+ idz na trade powyzywaj szwedow czy cus bo jestes jak dla mnie zalosny |
Cytuj:
|
Dobry pomysł ale jak zwykle nic nie wyjdzie z tego.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:08. |