Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Ogolne wydarzenia.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142326)

wrogonastawiony 18-10-2007 19:24

Czlowieku Mitzum wcale nie musi cie nawet zaczynac bic zebys ty mu z floty wyskakiwal... co z tego ze uciekniesz, drugi raz uciekniesz, trzeci moze ale za czwartym juz nie i tak beda cie gnebic. Co ma slabszy sorc do PA mitza ? On i xazez poprostu juz nie sa tacy evUl jak kiedys ;p

Master Bonczek 18-10-2007 20:17

Czyli uważasz, że jeżeli ktoś nie umie angielskiego to jest to powód to hunta?

Miałem 95% z ustnego angielskiego, a z pisemnego 96% na maturze i mam hunta :( I dostałem go bynajmniej nie za nieznajomość angielskiego, a za to, że kupiłem domek (ten ostatni hunt przed wojną).

A co do poprawy tego świata to nie wiem bo nie gram ale czasami wchodzę na erig i widzę, że conajmniej 1-2 osoby zostają zabijane każdego dnia.

Blood Angel 18-10-2007 20:59

Jak moża wywnioskować z powyższych argumentów, wiekszość swe jest bardzo nie lubiana przez polskich graczy. Wszystkie przyczyny "wąnty" do swe są poparte dobrym argumentem.
Dlatego zmieńmy ten temat =]
Co tam panie w polityce?
P.S JEBANA NEOSTRADA PO CH**A NA NIA ZMIENIALEM SWEGO KOCHANEGO NETA?
P.S2 Chce ktoś kupić knighta 39 lvl skille 78/78 prawie 79/78 axe? Cena do uzgodnienia moge wystawic na allegro.pl to sobie walniemy po pozytywie.
z cena sie dogadamy moze być pacc. GG:7998390

slayton 24-10-2007 17:42

Ludzie co tu tak pusto?? Piszcie cos;>

ElynAlvia 25-10-2007 16:47

Ehh... Dobra nie będę tutaj się rozpisywał bo każdy z was ma swoje zdanie co do swe... Ja w tibi postanowiłem nie mieć narodowości ( co nie oznacza, że nię będę pomagał Polakom w biedzie) bo przecież nie jest to gra "grupowa" tylko osobista... Hmm zamiast spoglądać na złą stronę Tengu może spróbowalibyście spojrzeć na tą dobra? Co widze Polaka i jest coś o Tengu to zaraz wyklina ich itp... Nie czaje tego... Zapewne zaraz będę i ja wyklnięty za to, że "liżę dupę im" ale nie, nie liże im dupy... Po prostu są to tacy ludzie jak i my...

ElynAlvia 25-10-2007 16:49

double post przez przypadek...

delete please

Viltherius 25-10-2007 19:12

up nie macie żadnego pojęcia jacy oni są wbijcie z tych waszych 20-40lvl 100+ i spróbujcie pograc. Podyskutujemy wtedy.
@edit
Falcon zaraz napisze że sie da. Zapomnialem dodac "pograc z honorem"

krzysheak 26-10-2007 00:05

Vilth~ ma racje... ja chociaz moznaby powiedziec ze sie wybilem to majac 30 lvl bylem paed przez swauf igf (jakis tam kumpel hulabaloo, wyjebany z serva zreszta) lillian bright (teraz w sumie jest moim friendsem) i zalotha. Jesli chcesz grac na xerenie i wbic szybko 100 lvl to musisz sobie dac sobie spokoj z opcjami typu zostalem wyjebany z tomba wiec zabije jakiegos swe. Jak mnie wywalali po prostu szedlem gdzies indziej , nie probowalem zadnych akcji itp bo tylko bym na tym stracil. Trzeba rozwaznie grac :)
Nargoriel zreszta ostatnio zdecydowanie poprawil sie na + i musze powiedziec ze jest bardzo spoko, zapewne do czasu, ale na dzien dzisiejszy nie mam mu nic do zarzucenia.

slayton 27-10-2007 23:24

Niestety stwierdzam, że Xerena jest jednym z najnudniejszych serwerów....co potwierdza to co dzieje się na forum...

Mispex 28-10-2007 08:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slayton (Post 1715298)
Niestety stwierdzam, że Xerena jest jednym z najnudniejszych serwerów....co potwierdza to co dzieje się na forum...

Signed...:)

TyMiN 28-10-2007 12:07

A jaki serwer teraz warty jest tego żeby na nim pograć :> ?? PvP ofC

slayton 28-10-2007 12:58

Wszystko zależy od twojego podejścia do gry..=]

TyMiN 28-10-2007 13:46

heh no nie wiem spokojne expienie i tyle, żadnych wojen i małej ilości PK ;)

slayton 28-10-2007 16:16

Wojny nigdy i pk to elementy praktycznie rownowazne expieniu =] czyli ich brak jest nie mozliwy...=]

Viltherius 28-10-2007 17:03

TyMiN ja się przeniosłem na Morgane. Myślę że Ci też by pasowała;p dośc spokojnie tu jest czasami aż zabardzo ;p Zresztą nigdzie sie fajnie nie pogra dopóki nowy serv nie wyjdzie.

Vacek 28-10-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1716670)
TyMiN ja się przeniosłem na Morgane. Myślę że Ci też by pasowała;p dośc spokojnie tu jest czasami aż zabardzo ;p Zresztą nigdzie sie fajnie nie pogra dopóki nowy serv nie wyjdzie.

;) Zły wybór ^^

st1L 28-10-2007 23:32

Nudno, prawda, ale ja mam nadzieje <patrz Furora> XD

Pavvulonik 28-10-2007 23:43

@Vacek
Te servy to muszą najpierw wyjśc żeby na nich grac :P.Ostatnio słyszałem ze na zimowym up date maja przywrucic chociaż czesc sily dla sorka i druida ciekawe jak to wypadnie.Ja teraz gram palkiem i pomimo tego ze gdzie nie pójdę to sie zwraca nudno mi jest teraz gra mało druidow i sorkow mysle ze jak przywrócą im chociaż cześc poprzedniej sily to znowu będzie normalnie ^^.Te wszystkie up daty ida w strone uspokojnia tibi cipy tylko poprawili sile knighta który przed up date nie mógł sam zabic małego lvla a osłabili sorka który mógł solowac praktycznie każdego.Dla palkow tez sie oberwalo expic to sobie mogą zajebiście no ale jak sie miało 200 lvl i waliło sie po 400 z sd i 150 + z p bolta to wychodziło więcej niż teraz i taki 80 mag leżal a.Druid to w ogóle najmocniej oberwał przed up date to chociaż mógl z sd mocno uderzyc i leczyc siebie i innych a teraz to nie dosc ze nie ma ofensywnego czaru to jeszcze z sd marnie zostalo im tylko leczenie :/.Sory ze nie na temat ale nudno tu :P.

wrogonastawiony 29-10-2007 08:11

Seya Aurius padł + hunted, za to ze nie zdarzył kupic pacca na POI (?), rozumiem ze wpisal sie na liste a to zobowiązuje ale pewnie w rezerwie było XX chętnych. Ahh ta Xerena ;)

slayton 29-10-2007 18:11

Własnie ach ta Xerena =]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39.