![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Faaajnie,wojna na azurze się rozkręca bo raczej się nie kończy,Wanted musi się sprężać ostro,Punishers już expią bez problemowo i myślę ,że wygrają.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sir Siera here |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nowy temat , nowe klotnie....
Ludzie, nie nauczycie sie zeby sie tu nie klocic na rozne glupie tematy ? @Siggurdius moja opinia na temat tego goscia jest taka ze to spoko ziomek i nigdy nic mi nie zrobil ani moim kumplom , lepiej sie czepiajcie marshalla bo o nim to mozna duzo powiedziec. @ktos tam pisal o yavim Huj ci do tego czy on potrzebuje na operacje oka czy nie, jak by ciebie takie cos spotkalo i ludzie by cie wysmiewali na forum to by ci bylo przyjemnie , to tak jak smianie sie z inwalidow. @Eldyn Co do niego to tez nic nie mam , ludzie czepiacie sie jego a on nie logowal chyba od roku na tibie , a to ze ojebal corsa to wtedy o ile pamietam byla wojna i shanoz byl w wanted a cors w vision. @Tajemniczy~ Znowu go tu spotykam i znowu widze jego posty wszczynajace klotnie na forum. To tyle z mojej strony ;] Have Fun. Cya in Tibia |
Cytuj:
a) Kazdy kto zaplaci Punisherom -> hunted b) Niedlugo czeka was mila niespodzianka :* @up Ja wywoluje klotnie ? W jakim sensie ? Poprostu irytuja mnie takie osoby jak Fea (new owner,ofc). Przedstawia sytuacje jakby to Punishers byli Bogami na tym servie, a Wanted marionetkami -.- |
Ten fea to zawsze byl w*****ajacy. Niezaleznie od ownera.
|
Punishers to jebane PA huntuja mnie bo moj rl brat to Hammpion :(
|
haha Heniek ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jeśli będziecie zabijać każdego kto ma prota u osób z Wanted to będziecie musieli wybić z 1/3 serva.... bo "kilka" osób kupiło u Wanted protekcje... pozdro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie jestesmy Bogami, ale pomagamy Wanted zapomniec ze oni BYLI nimi. Myslicie, ze my nie mamy dla was zadnych niespodzianek :> hum? PS. http://www.youtube.com/watch?v=FLzoEmvAFeE Punishers vs Wanted new wmv. |
@Ciri
Wielu z waszych znajomych, przyjaciół etc. nie ma hunta od Wanted, bo nie angażują się w wojnę. Zresztą... Skoro Wanted jest takie złe i okrutne, a Punishers niesie wybawienie, to dlaczego zamierzacie robić dokładnie to samo co oni? Wybijacie ludzi tylko dlatego, że mają pro od Wanted, że mają tam znajomych itd. Filmik spoko, trochę naciągany i kreuje Wanted na tyranów, ale mimo wszystko nieźle zrobiony. xP No i parę fragów nie powinno się liczyć. Czasami też podpisy fragów trochę przeszkadzają w oglądaniu. Poza tym nie mam zastrzeżeń hihi... :] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |