![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Kultura tu obowiązuje, i tyle mam do powiedzenia na ten temat. UP: Wiem co masz na myśli... powiedzmy, że ćwiczę cierpliwość. a co do tej moderacji... to był tylko żart. Myślicie, że to takie przyjemne? moderacja postów na tym forum jest dostępna na dwa sposoby. Żaden nie jest dla mnie wygodny :P |
Fenix do vision ? Chyba jako spy :D może duskiness czekają, aż rozpocznie się rok szkolny wtedy zaczną działać <lol>
|
Cytuj:
<cut> Qel, i zastanie porządek. |
Heg~
Tak trzymaj, Hyde park rozmowa o wszystkim etc itp ale czasami jak czytalem te wypowiedzi to sa na poziomie 12 latka ktory mysli ze jak poklnie to bedzie duzy i madry;)Tmat o furorze , upadlosci serva, wojnie a nie o tym ile znasz wulgarnych slow bo to akurat nas pstro obchodzi a jak chcesz poklnac to spytaj sie nauczycielki w przedszkolu czy mozesz bo nie wiem czy jeszce z niego wyszliscie;) i sie nie dziwcie ze heg~ kasuje wam posty albo niesprawiedliwie kasuje te ktoresa OK.Jedno forum wielu urzytkownikow , jeden za wszystkich ..... |
Cytuj:
a bohater rodzi sie nowy ^^ Pozdro Kumplu ^^ |
Cytuj:
Pozdro, pozdro Klaryns 600. |
Cytuj:
Mimo wszystko <cut> mnie to, bądź konsekwentny, albo odpowiedzialnosć społeczna (zamykasz temat), albo nie i usuwasz wulgarne posty etc. |
@up
Nawet Mod ma swoją cierpliwość >.> |
a ja bym tam sie cieszyl. zamknijcie ten dzial, rozdajcie bany na ip czy co tam mozecie, ludzie tu sie niezdrowo podniecaja (radze zazywac duze ilosci bromu, ewentualnie ogladac sejmowe obrady).
|
Co ten Spaaw wyrabia kisi ten lvl czy jak? Nudno teraz na furorze poza tymi bijącymi się noob lvlami ;d
|
Cytuj:
|
nOpe... Ty nigdy nie masz racji, Mr. I KNOW EVERYTHING!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I ... nie podpisuj się "Suchy" bo myślisz że przybijesz sobie takim czymś xsywe. NAUAHAUHAUHhAUHUAH Twoja ksywa to pryszczol i tyle.! clearasil plx A tu wywiad z Saptusem który wysłał mi kolega: http://s001.wyslijto.pl/?file_id=05812791254135160431 |
Cytuj:
@down no to jedziemy ;d |
[char]Foxy Darow[/char]
Aug 31 2007, 22:16:07 CEST Killed at Level 145 by [Char]Haasky[/char] and by [char]Lady Toffina[/char] Zaczelo sie od tego, ze Haasky napisal pod dp cos a'la: widzisz jakie sie z nich pedaly porobily (w sensie vision). Przybiegl Foxy i zaczal go tluc. |
Lady Toffina :
Aug 31 2007, 22:28:30 CEST Killed at Level 87 by Kerston and by Has Tauron. No to tylko brakuje Duskow :) jeszcze padli Blokers Ivan Mag Olimp z nietykalnych |
hehe, mówiłem że im się to znudzi w końcu (bez przerwy expienie) zero rozrywki. :)
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |