Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Masmix 29-08-2007 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegenis
Ja sie w ogole dziwie ze jeszcze istnieje podforum Furory bo ja bym na miejscu Hega nie bawil sie w uczenie zwierzat kultury tylko poprostu zamknal bym zoo.

Tutaj pasowalby pewien tekst:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bash.org.pl
<paulina> w rozmowie z kobietą mogłbyś okazać choć odrobinę kultury
<SqnX> a co to ja jestem jogurt żeby mieć jakąś kulture?

@FURORA: Slyszalem, ze "Ciapek" (nie wiem o ktorej jego postaci byla mowa) i [CHAR]Fenix'Gru[/CHAR] chca dolaczyc do Vision. Nie dam sobie uciac glowy, ze to prawdziwa informacja.

Hegemmon 29-08-2007 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Proszewas (Post 1628693)
no to sie zacznie wojna Hege vs reszta świata...

po co wtedy z forum o wydarzeniach z furo zrobiles Hyde Park? ;p

a co do moderacji jestem za ;p

to, że to hyde park, a nie zwykły temat, zmienia jedynie to, że można sobie napisać na każdy niemal temat, gdyż nie ma tematu przewodniego, poza trzymaniem się tematyki "Furora i jej sprawy". Nie znaczy to jednak, że możecie się tutaj obrzucać mięsem i sadzić takimi słówkami, że starzy to by wam uszy powyrywali, gdyby mieli okazję przeczytać wasze wypociny.
Kultura tu obowiązuje, i tyle mam do powiedzenia na ten temat.

UP:
Wiem co masz na myśli... powiedzmy, że ćwiczę cierpliwość.

a co do tej moderacji... to był tylko żart. Myślicie, że to takie przyjemne?
moderacja postów na tym forum jest dostępna na dwa sposoby. Żaden nie jest dla mnie wygodny :P

Droon 29-08-2007 13:12

Fenix do vision ? Chyba jako spy :D może duskiness czekają, aż rozpocznie się rok szkolny wtedy zaczną działać <lol>

Res'tes 29-08-2007 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon (Post 1628619)
Mi z kolei chodzi o to, że przeważająca większość ma głęboko w dupie to, że sprawne moderowanie forum wymaga poświęcenia minimum godziny dziennie.
Ponadto mają też w dupie to, że gdybym nie poświęcał temu tematowi tyle uwagi, to prawdopodobnie to pod-forum zostałoby zamknięte na jakiś czas, lub zostałaby włączona moderacja postów.

chcecie moderację postów?

A ja mam pomysł...

<cut> Qel, i zastanie porządek.

Fefin 29-08-2007 13:36

Heg~
Tak trzymaj, Hyde park rozmowa o wszystkim etc itp ale czasami jak czytalem te wypowiedzi to sa na poziomie 12 latka ktory mysli ze jak poklnie to bedzie duzy i madry;)Tmat o furorze , upadlosci serva, wojnie a nie o tym ile znasz wulgarnych slow bo to akurat nas pstro obchodzi a jak chcesz poklnac to spytaj sie nauczycielki w przedszkolu czy mozesz bo nie wiem czy jeszce z niego wyszliscie;)
i sie nie dziwcie ze heg~ kasuje wam posty albo niesprawiedliwie kasuje te ktoresa OK.Jedno forum wielu urzytkownikow , jeden za wszystkich .....

Diabelek 29-08-2007 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1628545)
Nic nie będe zdradzał o sytuacji Furory atm.

A na tą sytuacje pomoże tylko David Hasselhoff z nutą - Looking for Freedom

"Bo prawdziwy bohater umiera nigdy".

a bohater rodzi sie nowy ^^

Pozdro Kumplu ^^

Hellraiser 29-08-2007 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabelek (Post 1628954)
a bohater rodzi sie nowy ^^

Pozdro Kumplu ^^

Możliwe, możliwe.

Pozdro, pozdro Klaryns 600.

Diablord 30-08-2007 01:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hegemmon (Post 1628882)
to, że to hyde park, a nie zwykły temat, zmienia jedynie to, że można sobie napisać na każdy niemal temat, gdyż nie ma tematu przewodniego, poza trzymaniem się tematyki "Furora i jej sprawy". Nie znaczy to jednak, że możecie się tutaj obrzucać mięsem i sadzić takimi słówkami, że starzy to by wam uszy powyrywali, gdyby mieli okazję przeczytać wasze wypociny.
Kultura tu obowiązuje, i tyle mam do powiedzenia na ten temat.

UP:
Wiem co masz na myśli... powiedzmy, że ćwiczę cierpliwość.

a co do tej moderacji... to był tylko żart. Myślicie, że to takie przyjemne?
moderacja postów na tym forum jest dostępna na dwa sposoby. Żaden nie jest dla mnie wygodny :P

Pare osób przestrzegało zasad kultury a Ty mimo wszystko ucinałeś kulturalne posty, które wnosiły coś do tematu.
Mimo wszystko <cut> mnie to, bądź konsekwentny, albo odpowiedzialnosć społeczna (zamykasz temat), albo nie i usuwasz wulgarne posty etc.

Gelt 30-08-2007 11:53

@up

Nawet Mod ma swoją cierpliwość >.>

druiDxD 30-08-2007 22:10

a ja bym tam sie cieszyl. zamknijcie ten dzial, rozdajcie bany na ip czy co tam mozecie, ludzie tu sie niezdrowo podniecaja (radze zazywac duze ilosci bromu, ewentualnie ogladac sejmowe obrady).

Droon 31-08-2007 00:30

Co ten Spaaw wyrabia kisi ten lvl czy jak? Nudno teraz na furorze poza tymi bijącymi się noob lvlami ;d

Hellraiser 31-08-2007 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Droon (Post 1632109)
Co ten Spaaw wyrabia kisi ten lvl czy jak? Nudno teraz na furorze poza tymi bijącymi się noob lvlami ;d

Ma tutaj account mógłby się wypowiedzieć, bo za niego nikt nie będzie mówił. Am I right?

druiDxD 31-08-2007 01:58

nOpe... Ty nigdy nie masz racji, Mr. I KNOW EVERYTHING!

Milten 31-08-2007 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Droon (Post 1632109)

może ma limit xd i 200 będzie mógł wbić w następnym miesiącu

Nao123 31-08-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druiDxD (Post 1631813)
a ja bym tam sie cieszyl. zamknijcie ten dzial, rozdajcie bany na ip czy co tam mozecie, ludzie tu sie niezdrowo podniecaja (radze zazywac duze ilosci bromu, ewentualnie ogladac sejmowe obrady).

Dobra zamknij już tą mor<|e , bo myślisz że błyszczysz bo masz dobre PG. -,-
I ... nie podpisuj się "Suchy" bo myślisz że przybijesz sobie takim czymś xsywe. NAUAHAUHAUHhAUHUAH Twoja ksywa to pryszczol i tyle.! clearasil plx

A tu wywiad z Saptusem który wysłał mi kolega:

http://s001.wyslijto.pl/?file_id=05812791254135160431

Proszewas 31-08-2007 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1632659)
może ma limit xd i 200 będzie mógł wbić w następnym miesiącu

nie ma limitu tylko coś innego mu przeszkadza ;]

@down

no to jedziemy ;d

Masmix 31-08-2007 23:29

[char]Foxy Darow[/char]
Aug 31 2007, 22:16:07 CEST Killed at Level 145 by [Char]Haasky[/char]
and by [char]Lady Toffina[/char]

Zaczelo sie od tego, ze Haasky napisal pod dp cos a'la: widzisz jakie sie z nich pedaly porobily (w sensie vision). Przybiegl Foxy i zaczal go tluc.

Fernandos 31-08-2007 23:57

Lady Toffina :
Aug 31 2007, 22:28:30 CEST Killed at Level 87 by Kerston
and by Has Tauron.

No to tylko brakuje Duskow :)
jeszcze padli
Blokers Ivan
Mag Olimp
z nietykalnych

Milten 01-09-2007 01:04

hehe, mówiłem że im się to znudzi w końcu (bez przerwy expienie) zero rozrywki. :)

Poe 01-09-2007 01:19

http://img174.imageshack.us/img174/2317/beztytuutd0.jpg

hyhy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37.