![]() |
Cytuj:
Co do twojego maina.. to nie oceniaj innych jesli sam sie ( byc moze wstydzisz) nie chcesz przedstawic |
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nide Wune Profesja: Sorcerer Gildia: LRA ¦wiat: Kyra Poziom: 78 Nie ma 78 lvlu w LRA |
A wiesz co to marzenia xD?
W ogóle ten temat to s± tylko wyrzuty... tylko jedna osoba wspomniała o teraxulu który wbił jako pierwszy 200lvl... |
Cytuj:
|
LOL, zaczynam sie bac i watpic w pvp swe jesli taki nide~ jest u nich, a moze przyblizysz tutaj zgromadzonym jak zostałes poskładany przez 20lvl+ na kopach^^
Btw w twoim loocie niebylo nawet DF =) ahhh... te internetowe kozaczki i dzieci neo :p |
Cytuj:
Buhuehauehauh Bystry jestes jak Woda w klozecie B) |
Cytuj:
Padłem jak padłem, nide to char do pkowania, na co mi miec na nim eq? :o Sczerze to do dzi¶ nide ma puste dp :] I fakt nie miałem df, ale to już inna sprawa że pożyczyłem je komu¶ (+ manasy i runki) kto pkował w kopalni obok. Gz fraga hahahah zabiles mi pk chara którym chciałem dobić 60lvl gratz hahahah i to bez blessow gratz hahah @szwagiereczek Ee no co Ty nie powiesz :O ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Odezwał się pro oO Btw. masz tak± ksywe bo niedo¶ć że jeste¶ gejem to ci jeszcze serem z mordy wali? :D Ser - g(i)ej xD |
Cytuj:
Po 1. jak ser moze sie kojarzyc ze je.bie komus z mordy? Na to moze wpasc tylko czlowiek, ktory ma z tym kompleks... po 2. On tam nawet nie ma slowa "gej". Po drugie jestes sto lat za murzynami? Naucz sie tolerancji o.O Z pewnoscia nie jest tym twoim "gejem" nie kazdego podnieca ku.tas, jesli szukasz partnera to idz na jakis "czat" na tym forum go nie znajdziesz :baby: |
Trwa open xD
|
pwnz ;o
Gz NF xD |
Narazie 6:0 dla NF
|
Pozdro dla ludzi z aldory, ktorzy dali nam troche popalic xd
|
Koniec.
No fear frags. Enud Xozath Turghol Acribus Avorian Gafistergo Faberman Gobo Feagob Lay'Bay Sinna'taggen Trettii Valayn Spir Lra frags; Awer Fast |
Cytuj:
GRATULACJE! btw kto padl? awer, avorian, acribus, turghol, enud, gafistergo, lay'bay a dalej to mi sie szukac nie chce :S ps: nie padli: silveris... |
jeszcze padł Sinna'Taggen.
|
Masakra xD
|
Cytuj:
Nide Wune NO FEAR!1 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |